Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS!ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!

Recommended Posts

Ευτυχισμένες μανούλες,καλή σας μέρα!Ο μικρός μου Γιωργάκης είναι σχεδόν 7 μηνών,και μόλις προχθές μάθαμε οτι θα γίνει αδερφούλης!!Το πρόβλημά μου είναι οτι επειδή ο γιατρός που μας ξεγέννησε,(κορυφαίος επιστήμονας)συνεργάζεται μόνο με το Ιασώ,δεν υπάρχει δυνατότητα να ξαναγεννήσω εκεί.Ωστόσο όμως,δέν θα ήθελα να πάω στα κουτουρού χωρίς να ξέρω κανέναν γυναικολόγο σε δημόσιο νοσοκομείο,γιατί με τόσα που έχω ακούσει έχω τρομοκρατηθεί.Σημειώστε οτι η πρώτη γέννα μου έγινε με καισαρική...Αυτό σημαίνει οτι πάλι έτσι θα πρέπει να γεννήσω..Μπορεί καμιά απο εσάς να μου συστήσει κανέναν εγγυημένα καλό γυναικολόγο ωστε να μπορώ να εμπιστευτώ χωρίς άνχος σε κάποιο απο τα δημόσια μαιευτήρια?Μακάρι να μην χρειαζόταν να αλλάξω το γιατρό μου,αλλα σκεφτείτε οτι ακόμη πληρώνουμε την πρώτη γέννα...Κάθε πληροφορία σας θα μου φανεί αφάνταστα χρήσιμη.

Αν για ευνόητους λόγους δε μπορείτε να δημοσιεύσετε ονόματα κια τηλέφωνα,στείλ'τε μου τα e-mail σας στο : [email protected]

Σας ευχαριστώ εκ των πρωταίρων,

Βαρβάρα.

Διαφημίσεις

Ευτυχισμένες μανούλες,καλή σας μέρα!Ο μικρός μου Γιωργάκης είναι σχεδόν 7 μηνών,και μόλις προχθές μάθαμε οτι θα γίνει αδερφούλης!!Το πρόβλημά μου είναι οτι επειδή ο γιατρός που μας ξεγέννησε,(κορυφαίος επιστήμονας)συνεργάζεται μόνο με το Ιασώ,δεν υπάρχει δυνατότητα να ξαναγεννήσω εκεί.Ωστόσο όμως,δέν θα ήθελα να πάω στα κουτουρού χωρίς να ξέρω κανέναν γυναικολόγο σε δημόσιο νοσοκομείο,γιατί με τόσα που έχω ακούσει έχω τρομοκρατηθεί.Σημειώστε οτι η πρώτη γέννα μου έγινε με καισαρική...Αυτό σημαίνει οτι πάλι έτσι θα πρέπει να γεννήσω..Μπορεί καμιά απο εσάς να μου συστήσει κανέναν εγγυημένα καλό γυναικολόγο ωστε να μπορώ να εμπιστευτώ χωρίς άνχος σε κάποιο απο τα δημόσια μαιευτήρια?Μακάρι να μην χρειαζόταν να αλλάξω το γιατρό μου,αλλα σκεφτείτε οτι ακόμη πληρώνουμε την πρώτη γέννα...Κάθε πληροφορία σας θα μου φανεί αφάνταστα χρήσιμη.

Αν για ευνόητους λόγους δε μπορείτε να δημοσιεύσετε ονόματα κια τηλέφωνα,στείλ'τε μου τα e-mail σας στο : [email protected]

Σας ευχαριστώ εκ των πρωταίρων,

Βαρβάρα.

να σου ζήσει το αγοράκι σου και με το καλό και το νέο μέλος!! Εγώ είχα τον κο Χασιάκο, πολύ καλός άνθρωπος και εξαιρετικός επιστήμονας. Ιδιαίτερα γνωστός και από άλλες κοπέλες στο φόρουμ, ξεγεννά στο Αρεταίειο. Δες εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=35751

ναι και εγω τον Χασιάκο θα σου ελεγα...

κριμα που δεν μπορουσα να γενησω εκει..ηθελα στο Ελενα και εκει πήγα και ηταν ολα αψογα...

Τον πρωτο μου τον εκανα με τον Γιαννακοδημο, διευθυντής στο Ελενα και είναι για 2ες γέννες καθως δεν ηταν αρκούντως αναλυτικός όπως επιθυμούσα...

καλη επιτυχια και με το καλο το 2ο αγγελουδάκι σου!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!Για τον συγκεκριμένο γιατρό μου μίλησε μιά φίλη μου χθές,αλλα δέν ήξερα για το πόσο καλός γατρός είναι!!Τώρα θα του τηλεφωνήσω ανεπιφύλακτα!!Έχω τα τηλέφωνά του και θα τον καλέσω απόψε κι όλας!Σας ευχαριστώ και πάλι!

Διαφημίσεις