Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Το Πάσχα πήγαμε με τον γιο μου στο χωριό του άντρα μου, όπου κυριολεκτικά "ξεσάλωσε". Το πρόβλημά μου ήταν το εξής: Το σπίτι έχει κήπο (έτρεχε συνέχεια) αλλά όχι πόρτα προς το δρόμο, με αποτέλεσμα να τρέχω κι εγώ συνέχεια. Παρατήρησα, λοιπόν, ότι:

1. Ήταν πολυ επίμονος στην προσπάθειά του να βγει στο δρόμο (ο κήπος δεν του έφτανε)

2. Προσπαθούσα να τον κλείσω για λίγο στη βεράντα για να ξαποστάσω, να πιω λίγο νερό και γινόταν ο κακός χαμός.

Και ρωτάω: Τι λάθος να έχω κάνει; Προσπαθούσα να του εξηγήσω με το καλό ότι θα μείνουμε για λίγο μέσα, ότι θα βγούμε μετά κλπ. Χτυπιόταν ολόκληρος, χτύπαγε κι εμένα κλπ. Και απορώ αν ακούει την ώρα εκείνη του παροξυσμού. Αν πρέπει να προσπαθώ εκείνη την ώρα να του εξηγήσω ή να το αφήσω για αργότερα.

Επίσης, δεν κάθεται σε μία θέση. Πάμε για καφέ έξω και πάλι θέλει να τρέχει συνέχεια. Θέλει να περνάει το δικό του, θέλει να πάμε στην κατεύθυνση που θέλει. Όταν του αρνιόμαστε... μια από τα ίδια... κάθεται κάτω και χτυπιέται.

Τι μπορώ να κάνω για να του εξηγώ και να προσπαθήσω να συνεννοηθούμε;

Δε λέω, δεν είμαι και η πιο ήρεμη μάνα, αλλά προσπαθώ...

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Διαφημίσεις

Κανενα λαθος δεν εχεις κανει καλη μου , απλως ο μικρος θελει να διοχετευει την ενεργεια του σε καθε ευκαιρια . Με τον δικο μου βλεπω οτι εχουνε 1 μηνα διαφορα , εεε τα ιδια εκανε και ο δικος μου στο χωριο , την ξεπατωσε τη γιαγια του ( μονο γιαγια δεν ειναι 53 ετων δηλαδη ), ολη μερα εξω εξω εξω και αμα τολμουσαμε να τον φερουμε μεσα τσιριζε σαν παλαβο , και οταν γυρισαμε στη θεσσνικη για 1-2 μερες με επιανε απο το χερακι για να βγουμε εξω ενω πριν απο μιση ωρα ειχαμε γυρησει . Πρεπει να ειναι φαση , απο την αλλη εμεις οταν παμε για καφε του περνουμε κατι να τρωει , φροντιζουμε να μην εχει φαει απο το σπιτι κατι ωστε να πειναει στα σιγουρα και ετσι ο πιτσιρικος ειναι ευτιχισμενος με το "τοτ(τοστ)" και εμεις ευτιχισμενοι με το φραπε μας και η μπεμπα με τη λιγη κορια , αρα ολοι καλα :) τροπο θελει παντα.

Αχ να ένα θέμα που με εκφράζει .. εμένα είναι 3,5 το καμάρι μου.. και ενω ήταν ζωηρό τώρα εχει παρεκτραπεί εντελώς...εχθές πεταγε τα μαξιλαρια του καναπέ..

Βασίλη αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό, Βασίλη με στεναχωρείς, Βασιλη ελα να παίξουμε με κάτι άλλο τίποτα ο Βασίλης, στο τέλος πέτυχε ένα λαμπατέρ στο τραπεζάκι του σαλονιού, το έσπασε και έτσι ησυχάσαμε.. όταν το έσπασε του φώναξα

του είπα σου αρέσει τώρα αυτό? τον έβαλα τιμωρία στο δωμάτιο του αλλά φτάνει ανοίγει την πόρτα και βγαίνει... πάντως τον τελευταίο καιρό κοντευει να το γκρεμίσει το σπίτι... πάμε για ανακαίνιση...

πωπω pam το καμαρακι σου εγραψε ε??? καλα δεν με εκπλησουνε αυτα , ζημειες κανει και ο δικος μας ,η αληθεια οτι δεν περνει απο μαλωματα , δοκιμασαμε τα παντα , με το καλο , με το αγριο , με το πολυ πολυ καλο , με το αρκετα αγριεμενο τιποτα , απλως πλεον του εξηγουμε γιατι δεν πρεπει να κανει αυτα που κανει , και εννοειτε οτι τρωμε ξυλο οποτε θυμωνει το καμαρι μας , παλια απο καμια φορα χτυπουσα χερακι τωρα αποφασησαμε οτι αυτο δεν το ξανακανουμε εδω και 1-2 μηνες . Το εστω και λιγο χτυπημα στα χερακαι το θεωρω κακο παραδειγμα , καλυτερα με το μπλα μπλα ή εστω με φωνες παρα "ξυλο" .

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΑΑΛΑΑΑΑ!!! εγω τι να πω που το ζουμε αυτο το πραγμα καθημερινα? εκει που μενουμε εχει πολλα πιτσιρικια που ολη μερα παιζουν εξω. το καλο ειναι οτι ειναι αδιεξοδο αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν ειμαι απο πισω. παιδια δε θελει να μπαινει σπιτι καθολου!!!!! κλαιει κ χτυπιεται....για να μπει λοιπον στο σπιτι πρεπει να επιστρατευσω τα παιδακια της γειτονιας να μπουμε ολοι μαζι μεσα!!! μονο ετσι θα μπει....εντωμεταξυ κ εμεις εχουμε κηπο αλλα εννοειται οτι αυτη θελει να παιρνει τους δρομους....χαχααχα επισης μπορει να μη θελει να μπει στο δικο μας σπιτι αλλα συνεχεια παει στα ξενα σπιτια!!! παλι καλα που εχουμε καλες σχεσεις και μπορει κ μπαινοβγαινει!!!

Διαφημίσεις

Γειά σας,

αντίστοιχα θέματα υπάρχουν επίσης κι εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20016

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22458

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19737

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20867

παρακαλούμε συνεχίστε /επαναδημοσιεύστε τα κείμενα της ερώτησής σας ή

άλλες πληροφορίες στο θέμα που παραθέτουμε έτσι ώστε οι πληροφορίες

να είναι όλες συγκεντρωμένες .

Με το να είναι συγκεντρωμένες οι δημοσιεύσεις ερωταπαντήσεων ίδιας

θεματολογίας, βοηθάτε τα επόμενα μέλη/αναγνώστες στο να βρούν όλες

τις πληροφορίες μαζεμένες και με μεγαλύτερη ευκολία.

αυτό το θέμα κλειδώνεται.

ευχαριστούμε εκ των προτέρων :-)

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...