Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΑΦΤΙΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟ -ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάρες καλησπέρα! Κι όσο πλησιάζει η βάφτιση (14/6) εγώ αγχώνομαι!!!!!!!! Έχω τελειωσει με προσκλητήρια - μπομπο (πολυ θα θελα να βαλω φωτο αλλά δεν έχω ιδέα πως), τα προσκλητήρια πρέπει τωρα να μοιραστούν αλλά μόνο αυτά εχω κάνει. Σε 2-3 εβδομάδες θα πάμε παρο να κανονίσουμε περι φωτογράφου-κέντρου-ξενοδοχειου (θα χρεωθούμε 1 νύχτα για όσους καλεσμένους έρθουν) και κομμωτηρίου. Και η ερώτηση μου ειναι?

ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?

Κέντρο θα ήθελα κάτι στη Νάουσα της Πάρου γιατί στην Παροικια δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι αξιολογο. Δεν ψαχνω τυπου κτήμα (δε νομιζω να υπάρχει αλλωστε) αλλά κάτι πιο κυριλέ από μια απλή ταβέρνα που να μπορώ να στολίσω και λίγο.

Κανένα καλο κομμωτήριο και φωτογράφο μήπως ξέρει καμμια (Καμμια παριανή δεν μπαινει στο φορουμ?).

Για ξενοδοχειο έχω υπόψη μου κανα 2 στην Παροικια.

Ουφ! Φόρεμα για τη μαμα? Κανα μαγαζί καλό και οικονομικό στην Αθήνα? Δε θέλω να δώσω 500€ μόνο για το φόρεμά μου!Μέχρι κανα 200αρι σκεφτόμουν.

Λοιπον ακουω ιδέες!!!!!!!!!!!!

s-age.pngs-age.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες καλησπέρα! Κι όσο πλησιάζει η βάφτιση (14/6) εγώ αγχώνομαι!!!!!!!! Έχω τελειωσει με προσκλητήρια - μπομπο (πολυ θα θελα να βαλω φωτο αλλά δεν έχω ιδέα πως), τα προσκλητήρια πρέπει τωρα να μοιραστούν αλλά μόνο αυτά εχω κάνει. Σε 2-3 εβδομάδες θα πάμε παρο να κανονίσουμε περι φωτογράφου-κέντρου-ξενοδοχειου (θα χρεωθούμε 1 νύχτα για όσους καλεσμένους έρθουν) και κομμωτηρίου. Και η ερώτηση μου ειναι?

ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?

Κέντρο θα ήθελα κάτι στη Νάουσα της Πάρου γιατί στην Παροικια δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι αξιολογο. Δεν ψαχνω τυπου κτήμα (δε νομιζω να υπάρχει αλλωστε) αλλά κάτι πιο κυριλέ από μια απλή ταβέρνα που να μπορώ να στολίσω και λίγο.

Κανένα καλο κομμωτήριο και φωτογράφο μήπως ξέρει καμμια (Καμμια παριανή δεν μπαινει στο φορουμ?).

Για ξενοδοχειο έχω υπόψη μου κανα 2 στην Παροικια.

Ουφ! Φόρεμα για τη μαμα? Κανα μαγαζί καλό και οικονομικό στην Αθήνα? Δε θέλω να δώσω 500€ μόνο για το φόρεμά μου!Μέχρι κανα 200αρι σκεφτόμουν.

Λοιπον ακουω ιδέες!!!!!!!!!!!!

Γειά σου μαμά του Κωνσταντίνου!Από οτι βλέπεις είμαι Παριανή,που θα το βαφτίσετε το μωράκι;Ξέρω κάποιους φωτογράφους για να τηλεφωνήσεις οτι θέλεις γράψε μου σε πμ για να σου δώσω και τηλέφωνα,να επικοινωνήσεις!!

Παντως για ρουχο δεν χρειαζεται να αγχωθεις τοσο πολυ......αυτου του ειδους οι βαφτισεις δεν σηκωνουν ακριβα κομματια......θα βρεις κατι αναλαφρο, καλοκαιρινο και κομψο χωρις να πληρωσεις πολλα.....

Εγω (εκανα βαφτιση στη Συρο) εβαλα μια φαρδια λευκη παντελονα κι απο πανω εβαλα μια τουνικ με τυρκουαζ λαχουρια και μαυρες πετρες στο ντεκολτε.......μου πηρε 70 ευρω η παντελονα κι αλλα τοσα η τουνικ.........ημουν μια χαρα ντυμενη, δεν λεει το overdressed στο νησι..........τα μαλλια μου τα χτενισα μονη, και στο γαμο εγω τα εκανα, εχω εκειςνες τις χρησιμες βουρτσες......

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Βέρα μου δίκιο έχεις δεν σκοπεύω να πάρω κάτι ιδιαίτερα βαρύ. Μάλλον κάτι σχετικά ανάλαφρο αλλά να ξεχωρίζω ως η μαμα και όχι ως απλή καλεσμένη!!!! Σκεφτόμουν ότι με το χρώμα θα παίξω κάτι σε τυρκουάζ θα ήταν 1 καλή ιδέα (νομίζω οτι μου παει σα χρώμα και ειναι και η βάφτιση τυρκουάζ) ή κάτι σε κίτρινο. Για τα μαλλια μου τώρα. Στην Αθήνα συνήθως τα φτιαχνω μόνη μου (ένα ίσιωμα το καταφέρνω πολύ καλά) αλλά για κάτι διαφορετικο, ένα πιο περίεργο πιάσιμο, πιο επαγγελματικό βρε παιδί μου θελω κομμωτήριο. Βέβαια ακομα δεν έχω αποφασίσει χτένισμα. Στο γάμο μου ειχα μισά μαλλια πάνω με περιεργο πιασιμο και μισα κάτω. Τώρα δεν έχω ιδέα....

s-age.pngs-age.png

Διαφημίσεις