Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πρωτομαγιά!!!

Recommended Posts

επειδή πέφτει πρωτομαγιά παρασκευή, λέμε με τον άντρα μου να πάμε κάπου το τριήμερο

και να πάρουμε και τα παιδιά μαζί μας!!!

την κόρη μου 4 και μισό χρονών και τον μπέμπη μας 12 μηνών !!

που μου προτείνετε να πάω ???

και τι πρέπει να προσέξω , με μικρό παιδί??

γιατί δέν έχουμε φύγει για κάπου απο τοτε που γεννήθηκε ο μικρός,οπότε έχω λίγο κολλήση!!!

θέλω την γνώμη σας!!!

9indp3.png[/url][imgOmRHp3.png

Διαφημίσεις

Guest ΕΛΙ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΑ ΜΕΡΗ ΣΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

bookie17 βρισκεσαι ηδη σε ενα πολυ ωραιο μερος που σιγουρα εχει κι αλλα ωραια μερη τριγυρω..δε γνωριζω και εγω καλα την περιοχη σου...

να πατε εκδρομουλα, θα σας ανανεωσει και συμφωνω με τα ιατρικα ζητηματα που θετει το μαρακι απο πανω!!!

οτι και να κανετε να περασετε τελεια!!!

Διαφημίσεις

ελαφονησι, μανη, κυλληνη, κορφος, για μονεμβασια δεν νομιζω οτι μπορει το μικρακι σας να περπατησει εκει.. αν σκεφτω κατι αλλο θα σου πω

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

ελαφονησι, μανη, κυλληνη, κορφος, για μονεμβασια δεν νομιζω οτι μπορει το μικρακι σας να περπατησει εκει.. αν σκεφτω κατι αλλο θα σου πω

theni σε ευχαριστώ πολύ!!!

ο κορφος που είναι?? δέν το έχω ξανακούση!

και το ελαφονήσι ωραία ακούγετε!!

9indp3.png[/url][imgOmRHp3.png

να σαι καλα! ο κορφος ειναι απο Αθηνα μετα τα λουτρα της ωραιας ελενης. ηταν ενα ομορφο παραθαλασσιο χωριο μπροστα στην θαλασσα με ταβερνακια καφε κτλ εμεις πηγαμε οι δυο μας αλλα το θεωρησαμε οικογενειακο τοτε κανε μια αναζητηση στο google αν δεν βαριεσαι κατι βγαζει αν κι εμεις τελικα κλεισαμε εκει οταν πηγαμε ομως για πρωτομαγια και με παιδια καλυτερα να πατε προετοιμασμενοι οπου κι αν ειναι αυτο

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Ξεχασα να πω για το σπιτι μου και θα πεσει να με πλακωσει το δικο μου χωριο ειναι ορεινο και δεν εχει ξενοδοχεια κι αυτος ειναι ο λογος που δεν το ανεφερα αλλα το ακριβως απο κατω χωριο το κυπαρισσι ειναι παραθαλασσιο, πολυ ομορφο κι εχει απ ολα (το δικο μου ειναι χαρακας κι ειναι πιο ομορφο ;) )ριξε μια ματια εδω αν θελεις

http://www.zarakas.gr/index_files/page0004.htm

edit : http://www.kyparissilakonias.gr/Site.htm

ευχομαι οπου και να πας να περασεις τελεια!

Edited by Theni
βρηκα κι αλλη σελιδα

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Διαφημίσεις

Επισης ωραια ειναι και στα Πουλιθρα,Πλακα,Λεωνιδιο,Αστρος...(ειναι στην Αρκαδια και σχετικα κοντα το ενα με το αλλο)

Ειδικα το Λεωνιδιο ειναι γραφικοτατο...:D

σημ. ειναι η μαμα μου απο εκει,γι' αυτο το διαφημιζω :wink::-D:wink: