Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΤΟΠΛΕΡ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΣΤΗΣ?

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΜΕΣ?

ΔΙΝΟΥΝ DVD ΕΓΧΡΩΜΟ Ή ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 28 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ, ΟΠΟΤΕ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ DVD ?

Διαφημίσεις

Το καλυτερο ειναι να πας οπου θα σου συστησει ο γιατρος σου. Η αληθεια ειναι οτι εγω το βιντεο με το μωρο το πηρα στο Β επιπεδου.. Μονο εκει φαινεται καλα και ολοκληρο.. Στα Doppler (και εκανα πολλα μεχρι να γεννησω) δεν εβλεπες παρα μονο μερη του μωρου.. δεν φαινοταν σχεδον καθολου

O5Lop2.png

kIP3p2.png

το ντοπλερ το εκανα στο Μητερα γιατι εκει ειναι ο γιατρος μου, αν και τον υπερυχο στον κανουν αλλοι κι οχι ο γιατρος σου.Ξερω οτι κάθε φορα μας εχουν πολυ ωρα μεσα και μετρανε ξανα και ξανα!!!Να σου πω το ντβντ δεν αξιζει διοτι ειναι πολυ μεγαλο το μωρο και δεν καταλαβαινεις τιποτα!Μπορεις ομως να κανεις 3διαστατο να δεις μουριτσα!!Πολυ πιο σχηματισμενη απο το β΄επιπεδου!εμας ντοπλερ με 2 τρισδιαστατες φωτο εκαναν 120 ευρω!!

RSvcp2.png wNVQp2.png

Γειά σας και απο εμενα... Ειμαι φρεσκοεγκυούλα και ειναι και το πρωτο μας..

Αρα εχω πολλες αποριές,... Την Παρασκεη θα παω στον γιατρο μου για υπερηχο, και εχω μπερδευτει.

Doppler ποτε κάνουμε?

Με τον απλο υπερηχο υπαρχει περιπτωση να ακουσουμε την καρδουλα του?

Ο Β" επιπεδου τι ειναι παλι?

Δηλαδη θα πρεπει να παω σε διαφορετικους γιατρους με τον αντιστοιχο υπερηχο ή τους εχει όλους ενας γιατρός...

Συγγνωμη αν σας φαινονται χαζες οι ερωτησεις αλλα εχω μπερδευτει με τοσους υπερηχους..........

a84026bdda.png

Μαχούλα καλησπέρα, και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη. Μαθάινω τα νέα σου απότο Καφε. Λοιπόν, έχεις καιρό ακόμα για doppler - μετά την 30 εβδ, το β' επιπέδου γίνεται γύρω στον 5ο μήνα και μας δίνει μια καλή απεικόνηση της ανατομίας του εμβρύου (στομάχι, νεφρα, δάχτυλα, κλπ). Εσύ λογικά μιας και είσαι ακόμα στην αρχή θα περιμένεις να ακούσετε την καρδούλα γύρω στην 7η εβδ, και μετά γύρω στην 12η θα κάνεις την αυχενική διαφάνεια.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες σου τις εξετάσεις!. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις εξετάσεις και τους υπερήχουν μπορείς να επισκεφθείς το site http://www.gyn.gr

Διαφημίσεις

Και εγώ στις 32 εβδομάδες πήγα για Doppler σε συνεργαζόμενο γιατρό και μπορώ να πω ότι όντως το μωρό είναι μεγάλο κα δεν φαίνεται πολύ καλά σε σχέση με του Β επιπέδου!! Η ελπίδα που είχα να καταφέρω να δω τη μούρη της κόρης μου εξαφανίστηκε γιατί η μικρή είχε και τα δύο χέρια στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να φαίνεται μόνο ένα μάτι και πολύ μαλλί!! Να και κάτι που πήρε από μένα καθότι και εγώ από βρέφος φούντα το μαλλί! Έτσι έμεινα με την ελπίδα...........! Και εγώ έδωσα 120 ευρώ.

QZ9ep3.png

Και εγώ στις 32 εβδομάδες πήγα για Doppler σε συνεργαζόμενο γιατρό και μπορώ να πω ότι όντως το μωρό είναι μεγάλο κα δεν φαίνεται πολύ καλά σε σχέση με του Β επιπέδου!! Η ελπίδα που είχα να καταφέρω να δω τη μούρη της κόρης μου εξαφανίστηκε γιατί η μικρή είχε και τα δύο χέρια στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να φαίνεται μόνο ένα μάτι και πολύ μαλλί!! Να και κάτι που πήρε από μένα καθότι και εγώ από βρέφος φούντα το μαλλί! Έτσι έμεινα με την ελπίδα...........! Και εγώ έδωσα 120 ευρώ.

QZ9ep3.png

Μια πολύ καλή υπερηχογραφίστρια ειναι η Παπαγιάννη (τώρα νομίζω ειναι στο Εμβριο Αρτ) ο γιατρος μου, μου την ειχε συστήσει. Έκανα μαζί της αυχενική, β' επιπέδου και 2 από τα 3 ντοπλερ που τελικά χρειαστηκε να κάνω λογω προβλήματος με το αμνιακο υγρο. Η συγκεκριμένη ειναι και γυναικολογος και συνεργαζοταν και με το Γενεσις στο Χαλανδρι όταν εγώ γεννησα. Η ίδια ειναι και γυναικολογος. Για ντοπλερ πληρωσα 120? την πρώτη φορά στο Γενεσις και στο Εμβρυο αρτ λιγοτερο περίπου 80? αλλά εκει έκανα το 2ο και 3ο ντοπλερ οποτε δεν ξέρω αν γιαυτο η καλύτερη τιμή.

s-age.pngs-age.png

• 1 χρόνο μετά...

Εγώ θα κάνω Dompler στις 25 στο Λητώ με συνεργαζόμενο γιατρό του Γιατρού μου κ θα είμαι στην 32 βδομάδα.Περίμενα οτι θα έβλεπα το μπεμπαρό μου αλλά τώρα που μου λέτε ότι δεν θα φαίνεται καθαρά λίγο απογοητεύτηκα. Ελπίζω μόνο να είναι όλα καλά!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...