Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πασχα με τα πεθερικα !!!

Recommended Posts

Κορες , για πεστε μας πως τα περασατε

το φετινο Πασχα οσες απο σας ειχατε τη

'' χαρα '' να κανετε γιορτες με τα πεθερικα ?

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Διαφημίσεις

Και για να ξεκινησω πρωτη . Λογω πενθους

φετος δεν καναμε τιποτα . Ουτε σουβλες , ουτε

πατιρντι , τιποτα .

Τα πεθερικα μου ειναι 100μ απο το σπιτι μας και

ξεροντας την φετινη κατασταση , δεν μπηκαν καν

στον κοπο να μας ρωτησουν αν θελουμε να παμε να

φαμε μαζι τους .Αντ'αυτου προτιμησαν να σηκωθουν

ανημερα Πασχα γυρω στις 11.30 ,φρεσκαδουρα και να

πανε στην πολυαγαπημενη και ΠΟΛΥΠΡΟΚΟΜΜΕΝΗ κορη

τους 35χλμ μακρια και να μπαστακωθουν στη σουβλα

του συμπεθερου ................

Και βεβαια να σημειωσω ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

να δεχτω να φυγω απο το σπιτι μου , αλλα ρε γμτ

ας το εκαναν τυπικα και μονο για το γιο τους , ο οποιος

κακομοιρης καθημερινα βλεπει ποσο γραμμενο τον

εχουν σε σχεση με την αδερφη του και στεναχωριεται !

Και φυσικα ουτε για αστειο δεν μας ειπαν να παμε

εστω και σημερα- δευτερη μερα - ετσι για τα ματια!

Απο αυριο λοιπον , εχω ωραιοτατο επιχειρημα

να μην ξαναπατησω στο σπιτι τους !!!!!!!!!!!

Ωραιότατο επιχείρημα δεν θα πει τίποτα!Λογικό να σου τη δίνει το γεγονός ότι δεν σας κάλεσαν, αλλά αν σας καλούσαν, ΣΙΓΟΥΡΑ θα ήταν χειρότερα,ε? :)

Άσε που γλίτωσες και τις δουλειές που πάλι ΣΙΓΟΥΡΑ θα ακολουθούσαν!!Μην σου πω ότι μπορεί να ήσουν ακόμα χωμένη στη σαπουνάδα της λατζαρίας!!

Εγώ βέβαια είμαι απο τις πολύ τυχερές, που τα πεθερικά είναι χιλιόοοοοομετρα μακριά και βλεπόμαστε το πολύ 2 φορές το χρόνο!Μην μισήσετε, ε?? :)

Καλα , δεν υπηρχε περιπτωση να κανω λαντζα,

εφ οσον δεν θα πηγαινα . Αλλα μου τη δινει μονο

και μονο η χοντροπετσια σε σχεση με το παιδι τους !

Τοσο καταφορα δειχνουν την αδυναμια στη σμερνα

ρε γμτ ?????????????????

Ήταν το πρώτο Πάσχα που δεν έκανα με τα πεθερικά μου :lol: αφού δεν μιλάμε. Τι χαρά δεν μπορείτε να φανταστείτε. Για το μόνο που στεναχωριέμαι και γω είναι για τον άντρα μου... Αλλά περάσαμε μια χαρά και σπίτι μας.

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να στεναχωριέστε μόνο για το τι νοιώθουν οι άντρες σας. Όπως και να το κάνουμε, γονείς τους είναι, και ας είναι οι χειρότεροι του κόσμου. Έτερον εκάτερον βέβαια, μιας και το να μην κάνουμε εμείς οι νύφες γιορτές με τα πεθερικά, αντέχεται!Εγώ έχω πρόβλημα που μένουν μακριά και όταν είναι Πάσχα κυριώς που είναι άνοιξη, ο άντρας μου δεν μιλιέται, γιατί θα ήθελε να ήμασταν εκεί.Φέτος φυσικά δεν γινότανε να πάμε Πελοπόννησο σε χωριό καρα-ορεινό και εγώ με την κοιλιά τούρλα!Αλλά και πάλι..και εμείς σε εξοχή είμαστε, κανένας τους δεν έχει προθυμοποιηθεί 5 χρόνια τώρα να έρθει να κάνει Πάσχα με μας..Και όχι τίποτα άλλο..είναι και πολλά αδέρφια...

εμεις πηγαμε στο σπιτι του αδερφου του νονου της μικρης που ειναι λιγο πιο κατω απο το δικο μας.δευτερη φορα που παμε εκει για πασχα.περυσι πηραμε μαζι και τα πεθερικα μου και με τις εξυπναδες του ο πεθερος μου καταφερε να γινει και εκει ανεπιθυμητος!φετος αποφασισα να παω στην πεθερα μου κουλουρια αυγα και τσουρεκι σαν ενδειξη καλης θελησεως και να τους καλεσω!δεν βρηκα ανταποκριση αφου ο γρουσουζης πεθερος προτιμησε να κλειστει με την πεθερα μου σπιτι αφου ποτε δεν την ρωταει τι θελει εκεινη αλλα παντα αποφασιζει αυτος για ολα!τελοσπαντων αφου ηταν ετοιμο το τραπεζι γυρω στις 2:30και επειδη η μικρη γκρινιαζε αποφασισαμε να την παω στα πεθερικα για να φαμε καπως πιο ησυχα και επειδη στις 15:00 κοιμαται!την πηρα και την πηγα και ο πεθερος μου ειχε βαλει τη μουσικη δυνατα να δειξει κιαυτος στην πολυκατοικια οτι γιορταζει!(τρομαρα του!)μονοι σαν τους κουκους αφου η κορουλα τους εφυγε για ταξιδακι αναψυχης στην Ισπανια!προτιμησε λοιπον να κατσει μονος του παρα να ερθει αλλα ηταν η τελευταια φορα που ασχολουμαι μαζι του!παω λοιπον μεσα να αλλαξω το μωρο και λεω στην πεθερα:ειχες πει τα χριστουγεννα να μιλησω και τωρα μιλησα σας καλεσα και σεις μεινατε εδω μονοι!τι να πει η γυναικουλα?στο χερι της ειναι?ετσι σηκωθηκα και εφυγα!ειναι αξιολυπητος!

Guest ΕΛΙ

ΤΗΝ ΚΑΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ.Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;

οταν καποτε αυτος με ειχε κατηγορησει οτι κοροιδευω το γιο του επειδη επαθα λαστιχο και πηγα στο συνεργειο και αργησα να παρω το μωρο(ο αντρας μου το ηξερε)αρχισε και με εβριζε και εκεινη καθοταν και κοιτουσε!οταν τη ρωτησα αλλη μερα γιατι δεν του ειπε οτι ειναι αδικος μαζι μου ξερεις τι μου ειπε?μαυτον κοιμαμαι και μαυτον ξυπναω(αρα δεν αντιδραει)!εφωσον φερεται σαν ενα αβουλο πλασμα καλα να παθει!

Διαφημίσεις

Το αβουλο ειναι σχετικο !Βεβαια παιζει ρολο

και ποσο ΣΤΟΚΟΣ ειναι ο αλλος .

Ου μπλεξεις !!!

Παντως εγω μετα το φετινο , καθαρισα!

Guest ΕΛΙ

ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΥς ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ; ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΣΟΥ;

να συνεχισω να σας πω τι εγινε και με την κουνιαδα μου?προχτες λοιπον μετα την ανασταση οπως καθε χρονο προτωχρονια και ανασταση στελνω μηνυματα σε φιλους!τελοσπαντων εστειλα σε ενα συμαθητη μου και χωριανο μου που τα σπιτια μας στο χωριο ειναι απεναντι και εχουμε μεγαλωσει μαζι σαν αδερφια:που ειναι τα νιατα μας και η βολτες μας και τι κανετε(εννουσα τους γονεις του) χωρις να διευκρινησω σε ποιον το στελνω(αντρα η γυναικα).ο δαιμων ομως του κινητου πηγε στην επομενη επαφη που ηταν η κουνιαδουλα μου!την αλλη μερα το πρωι(χτες)στελνει μηνυμα:ποιος ειναι?ειμαι στην ισπανια!(δεν το ηξερα-αυτα ειναι κρατικα μυστικα)!εγω εκανα τον κινεζο!επαιρνε τηλ επιμονα να δει ποιος ειναι αλλα δεν το σηκωνα!χτες το βραδυ στελνει μηνυμα:ΑΡΓΗΣΕς ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙς ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩς.μου γυρναει το ματι εμενα!ο αντρας μου ειπε να μην δωσω συνεχεια!δηλαδη επειδη τους καλεσα σαν ενδειξη καλης θελησης και αγαπης αυτες τις αγιες μερες σημαινει οτι τους γλυφω επειδη εκανα λαθη?παιδια εγινα εξαλη!σημερα το πρωι απαντησα:ΑΥΤΕς ΟΙ ΜΕΡΕς ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΕς ΑΓΑΠΗς!το εγραψα στην μορφωμενη δασκαλα μηπως καταλαβει επιτελους το σκεπτικο μου!

Διαφημίσεις

Guest ΕΛΙ

Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ; ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΡΦΩΣΗ. ΑΥΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑς;

να σου πω την αληθεια αν η κορη μου τυχει σαυτη θα αλαξω σχολειο γιατι η γυναικα μετα απο 2 διαζυγια εχει γινει ψυχω εφιαλτης στο δρομο με τις λευκες και δεν παει καθολου καλα!

δεν ξερω τι κανει τωρα!ειναι 2 χρονια που χωρισε και εχει ενα γιο 16 χρονων το ιδιο αντιπαθητικο με αυτη!και μαμοθρεφτο!ειναι 45 χρονων και αν δεν εχει σιγουρα θα βρει καποιον και καλυτερα για να μην περνει τηλ τον αντρα μου μονο οταν θελει καποια δουλεια να της κανει!

Να σας πω την αληθεια παντως , δεν ξερω αν θα

αντεχα μια πεθερα καλη μεν , στα ποδια μου συνεχεια δε.

Οσο για το κουνιαδοειδος εχω γραψει και αλλου το

λαχειο που εχω .

Ευτυχως ομως ,εχω και απλετο εμβαδον για ''γραψιμο''.

εμεις καναμε Πασχα με την μητερα του πανου και τον πατερα και ναι ηταν μεγαλη η χαρα μου διοτι περναμε ζαχαρη οποτε παμε , περα απο καποια χαζα και μικρα προβληματακια που προεκυψανε με τον μικρο και την μαμα του πανου που αναφερω σε αλλο ποστ αλλα κατα αλλα περασαμε πραγματικα τελεια , Μ.Παρασκευη πηγαμε Εκκλησια με τα μικρα για να χαιρετησουμε και μετα στο καφενειο για καφεδακι ηρθε και ο πεθερος και κυνηγουσε εκεινος τον Κωνσταντινο :), Μ.Σαββατο κατεβηκαμε Λαρισα με τα νινια μας και καναμε ψωνια πολλα , επειτα γυρησαμε φαγαμε , μας κρατησε λιγο η μητερα του τα παιδια μας για να κοιμηθουμε ενα 2ωρο επειτα καθησαμε και κωλοβαρουσαμε , βαλαμε τα μικρα για υπνο και επειτα πηγαμε στην Ανασταση αλλα δεν τα καταφεραμε επειδη μαλωσαμε στο δρομο και γυρησαμε πισω (δεν κανω πλακα ) , φαγανε μαγειριτσα εγβω ειχα φαει πιο πριν γιατι με πειραζει αμα φαω τοσο αργα , και μετα απο πολυ καιρο εμεινα ξυπνια βλεποντας ταινια εως τις 2.30-3.00 . Την επομενη ψησαμε , εντα3ει εγω ημουνα μεταξυ παιδιων και μιας ταινιας γενικως δεν τα παω καλα με τα ψησιματα αλλα περασα τελεια , και μονο που ξεδωσε ο Κωνσταντινος και επαιξε ετσι στο χωριο ειναι ανεκτιμιτο . Ευτυχως ειμαι τυχεροι και εχω μια χαρα πεθερικα .