Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αντιηλιακό;

Recommended Posts

ΕΜΕΝΑ MOY ΕΔΩΣΕ ο γυναικολογος μου ΕΝΑ δειγμα της frezyderm γραφει πως προστατευει το dna

Αυτο της frezyderm είναι το ίδιο που έχει για τα μωρά ή είναι άλλο?

don't worry be happy :lol:

Διαφημίσεις

η ηλιοθεραπεία όμως γιατί απαγορεύετε ξέρει κανείς?τι είναι αυτό που μπορεί να προκαλέσει?

οτι προκαλει και σε μη εγκυος αλλα σε μεγαλυτερο βαθμο επειδη βρισκεσαι σε μια ευαισθητη φαση της ζωης σου (ειναι πεσμενη η αμυνα σου), δηλαδη- ηλιακα εγκαυματα, ηλιαση , αλλαγη στους σπιλους, πιο συχνη εμφανιση επιχειλιου ερπη, παναδες και μακροπροθεσμα μεχρι και καρκινου του δερματος.

οι συστασεις που γινονται απο δερματολογους ειναι να αποφευγουμε τον ηλιο γενικως.

εγω προσωπικα φορουσα το αντιηλιακο με φυσικα φυλτρα της FROIKA, αλλα υπαρχουν και αλλες εταιριες. απο κει και περα προσωπικα πιστευω οτι το να βαλω λιγη κρεμα στο προσωπο δεν κανει και καμια ζημια, τι απορροφιση εχει?

Εγώ έβαζα πολύ λίγο αντιηλιακό και κυρίως φρόντιζα να μην κάθομαι στον ήλιο.. Νομίζω ότι απαγορεύεται η ηλιοθεραπεία στην εγκυμοσύνη γιατί υπερθερμαίνεται το αμνιακό ύγρο στο οποίο ζει το μωράκι!!

Εγώ πάλι σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο της Apivita ή του Korres , που είναι φυτικά...Εξαλλου είμαι γενικότερα υπερ των φυτικών καλλυντικών, και η ενυδατική και ολα τα καλλυντικά που φοράω ειναι από τέτοιες μάρκες. Πάντως το να μην βάλω καθόλου ούτε καν το σκέφτομαι.

Το τζιτζικάκι μου είναι η ζωή μου!

Διαφημίσεις

Εγω παλι πιστευω και αυτο εκανα στις εγκυμοσυνες μου, οτι η καλυτερη λυση ειναι τα αντιλιακα που προοριζονται για βρεφακια. Σιγουρα ειναι λιγοτερο ακινδυνα, κ ουσιαστικα κανουν την ιδια δουλεια

O5Lop2.png

kIP3p2.png

το μονο αντιηλιακο για τα βρεφακια ειναι Freziderm baby , τα υπολοιπα ειναι απο 2 ετων και ανω και σιγουρα τα παιδικα ειναι πιο υποαλλεργικα.

για τα φυτικα εχω μεγαλη αμφιβολια- ξερετε κανενα φυτο με αντιηλιακες ιδιοτητες?

• 4 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...