Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πασχαλινές διακ. στο Άγκιστρο.

almak

Recommended Posts

Πασχαλινές διακοπές στο Άγκιστρο Σερρών. Το χωριό είναι μια ανάσα από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα , δίπλα στον Πρωμαχόνα.Λίγα θα πω διότι έχω πολλά να δείξω.

Δείτε τις πρώτες φωτό , είμαστε εδώ από Μ. Δευτέρα και επιστρέφουμε Αθήνα Μ. Σάββατο βράδυ.

Το ξενοδοχείο

DSC01079.jpg

DSC01083.jpg

Άγκιστρο

DSC01221.jpg

Διαφημίσεις

Οχυρό Ρούπελ

DSC01158.jpg

Παρατηρητήριο

DSC01226.jpg

Βουλγαρία

DSC01167.jpg

Περισσότερες από την πανέμορφη λίμνη Κερκίνης με την επιστροφή μας Αθήνα.

Αλμακ μπράβο! Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες, καλή συνέχεια και να περάσετε όμορφα.

Καλή επιστροφή και περιμένουμε φωτο από λίμνη Κερκίνης!

Καλή Ανάσταση!

Διαφημίσεις

Ιππασία στις όχθες της λίμνης με τα καμάρια μου

DSC01295.jpg

Λεπτομέρεια του ξενοδοχείου το οποίο προτείνω ανεπιφύλακτα στον καθένα!!!

DSC01358.jpg

Ναι το Μ.Σάββατο έκοβα βόλτες στην θεσσαλονίκη

DSC01375.jpg

Κι έφαγα και το παγωτό μου στην παραλία στην οποία γινόταν ο μαύρος χαμός από κόσμο. Λεπτομέρεια : ο φραπέ 4,5 ευρώ ο 2πλός ελληνικός 4,5 ευρώ τα μιλκ σεϊκ 6,5 και το εικονιζόμενο παγωτό 7. Δεν γκρίνιαξα , το μαγαζί ήταν άψογο..........

DSC01377.jpg

Kαι του χρόνου Almak να είστε καλά για εξορμήσεις....!!!!

Πολύ ωραίες οι φωτο της λίμνης ιδίως αυτή που φαίνονται τα σύννεφα μεσα στη λίμνη.. Το ξενοδοχείο φαίνεται καταπληκτικό... το παγωτό όμως στο τέλος γιατί το έβαλες?????

Επισης η φωτο με τα καμάρια σας να ιππεύουν τέλεια...!!

Και του χρόνου παιδιά!

Αλμακ να'σαι καλά! :D

και τι δεν θα έδινα για μια βόλτα με την ξύλινη βάρκα στην Λίμνη Κερκίνη ... τρώγοντας το παγωτό των 7? ... :D

α! και τα καμάρια σας στο τζακούζι ... τα ζήλεψα ... :D

Πάντα να περνάτε τόσο υπέροχα!

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Πωωωωω ήρθες στα μέρη μας κι εγώ τώρα το πήρα χαμπάρι ………

Χαίρομαι που σου άρεσε η περιοχή μας :D

Όντως το ʽξύλινο χωριόʼ είναι φανταστικό ξενοδοχείο

Για πες που αλλού πήγατε ??????

Η ζωή μου όλη .....

Διαφημίσεις

Πωωωωω ήρθες στα μέρη μας κι εγώ τώρα το πήρα χαμπάρι ………

Χαίρομαι που σου άρεσε η περιοχή μας :D

Όντως το ʽξύλινο χωριόʼ είναι φανταστικό ξενοδοχείο

Για πες που αλλού πήγατε ??????

-Μ. Δευτέρα άφιξη στο ξενοδοχείο , ανάβουμε το τζάκι ,"κολύμπι" στο υδρομασάζ και μετά φαγητό στην ταβέρνα του ξενοδοχείου.

Ίδη μας έχει κερδίσει το ξενοδοχείο μιας και όλα φαίνονται άψογα.

-Μ. Τρίτη , επίσκεψη στο οχυρό Ρούπελ , κατόπιν επίσκεψη στην βΟυλγαρία στην πόλη Σαντανσκι ( τίποτα το ιδιαίτερο ) απλά ήθελα να πάρουμε μια μικρή γεύση από το τι παίζει δίπλα στα συνορά μας. Αυτή η μικρή δόση γεύσης της καθημερινότητας και της κουλτούρας από έναν λαό δίπλα σου είναι αρκετή για να σου "ανοίξει " το μυαλό. Διότι ως γνωστόν το μυαλό και το αλεξίπτωτο δουλεύουν καλύτερα ανοιχτά.

Επιστροφή στο Άγκιστρο , Χαμάμ στις 19:00 και μετά κατάκοποι για φαγητό και ύπνο.

-Μ. Τετάρτη , επίσκεψη στις Σέρρες και στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών. Καφεδάκι σε κεντρικό σημείο , επιστροφή στο άγκιστρο και επίσκεψη σε διπλανό υχθιογεννητικό σταθμό πέστροφας.Φαγητό στην ταβέρνα τους ( τι άλλο πέστροφα ). Νόστιμο το ψάρι αλλά η ταβέρνα είχε τα χάλια της.

Ξεκούραση , απογευματινό χαμάμ (αυτήν την φορά στο παλιό χαμάμ ) και επιστροφή στο ξενοδοχείο και φυσικά φαγητό στην ταβέρνα του. Εδώ πρέπει να πω πως η ταβέρνα του ξενοδοχείου άψογη , μου μαγείρεψαν τραχανά , χυλοπίτες και έπαθα την πλάκα μου.Το φαγητό μου κόστιζε για 4 άτομα από 40 έως 50 ευρώ κάθε φορά.

-Μ. Πέμπτη , είμαστε τυχερή μιας και η άνοιξη μόλις ξεκίνησε , η λίμνη κερκίνη ήταν γεμάτη νερό και στα καλυτερά της. Οδήγηση σε λασπόδρομους παραλιακά της λίμνης πολύ όμορφα. Τελικά από άσφαλτο προσεγκίζουμε το χωριό κερκίνη και από εκεί ο δρόμος οδηγή στην λίμνη σε μικρό λιμανακι όπου υπάρχουν υποδομές για επίσκεψη στον υδροβιότοπο με ταχύπλοο ( το προτείνω απαραίτητα) 25 ευρώ και οι τέσσερεις , κατόπιν ιππασία 45 λεπτά δίπλα στην λίμνη και μετά σε λειβάδι 12 ευρώ το άτομο ( καλή εμπειρία ). Κοντα στην λίμνη υπάρχει μαγαζί για καφέ φαγητό ποτό με λογικές τιμές. Επίσκεψη στο κοντινό χωριό Άνω Πορόϊα ( δε ενθουσιάστηκα) και δεν καταλαβαίνω γιατί το προτήνουν πολλοί!!!!! Ίσως κάτι να "έχασα".

-Μ. Παρασκευή αναχώρηση από το άγκιστρο ( θα το θυμόμαστε για πάντα ) και πέρνουμε ατεύθυνση προς την λίμνη ξανά. Ανεβαίνουμε από χωματόδρομο 15χλμ τα βουνά Κρούσια και καταλήγουμε από την μεριά του κιλκίς σε ένα ξενοδοχείο στην κορφή του βουνού με το ομώνυμο όνομα.

Γρήγορη επίσκεψη για φαγητό και συνάντηση με φίλο συμφορουμίστα στην πόλη του Κιλκίς.

-Μ. Σάββατο αναχώρηση για επιστροφή Αθήνα. Στάση στην Θεσσαλονίκη για να ξανά δω τα μέρη που έζησα για έναν ολόκληρο χρόνο πριν 22 χρόνια. Προσκύνημα και φωτό στον λευκό πύργο , πλατεία Αριστοτέλους και καφέ και παγωτό σε παραλιακό καφέ.Άφιξη Αθήνα 9 το βράδυ και όλα πήγαν κατ ευχήν . Έχουμε βάλει ωραιες εικόνες ακόμα και στην τσέπη μας !!!!! υγεία να έχουμε και του χρόνου έχουν σειρά οι πρέσπες ή θράκη.

Φανταστικά! και του χρόνου να 'σαστε καλά!!!

το παγωτό πού είναι ρε παιδιά???

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Φανταστικά! και του χρόνου να 'σαστε καλά!!!

το παγωτό πού είναι ρε παιδιά???

Βιαστική όπως πάντα , η γνωστή μαρυπ , κάτσε κυρά μου να κατέβουν οι φωτό πρώτα!!!!!!

Είναι η τελευταία φωτό και μοιάζει με μιλφεϊγ.

Διαφημίσεις

κυρ Αλέκο πριν δεν κατέβαιναν οι φωτό! περίμενα... περίμενα... λέω πάει... το φάγανε το παγωτό, ούτε φωτό δεν έμεινε... :-P (ωραίο το παγωτό πάντως! νηστίσιμο ε?? :lol:)

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

αχχχ

και ξανά αχχχχ

σε αυτό το πανέμορφο μέρος

σε αυτό το καταπληκτικό ξενοδοχείο

..ήρθε ο πελαργός για εμας!

Γερακίνα η περιοχή έχει κορμοράνους και αργυροπελαικάνους lol lol lol

.......

Στην ταβέρνα του ιχθυοτροφ δεν ξέρω για φαγητό αλλά τα ζωάκια είναι καταπληκτικά!

Μωρέ τα ζωάκια καλά είναι αλλά το περιβάλλον της ταβέρνας είναι επιεικώς απαράδεκτο :?

Η ζωή μου όλη .....