Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

το μικρό μπισκοτάκι είναι εδώ!!!

Recommended Posts

Γεννήσαμε κι εμείς!! Ειμαστε τοσο κουρασμενοι που τωρα βρηκα λιγοκαιρο να γραψω!

Τη Δευτέρα 6/4 έκανα εισαγωγή για να κάνω τη καισαρική με επισκληριδιο στις 7/4.

Μπήκα λοιπόν κατά τις 11.30 χειρουργειο και 12.10 γεννήθηκε ο άγγελός μου, 4 κιλά και 80 γρ., 54 εκ. ένα μωρό έτοιμο να περπατήσει!!

Είναι τέλειος, τρώει, κάνει κακάκια και κοιμάται πολύ!!

Με το θηλασμό ειχαμε πρόβλημα γιατι δε μπορουσε να πιασει και εχω ευαισθητες θηλές, το καναμε για 3-4 μερες αλλα δεν ετρωγε καλα. Ετσι πήρα την αντλια της Medela Swing και προσπαθώ με πολύ πόνο να του δίνω το δικό μου τουλάχιστον. Τρώει και συμπλήρωμα αλλά σπάνια, όταν δεν έχω πολύ γάλα.. Υποφέρω πραγματικά αλλά χαλάλι του είναι πολυ καλός.

Ο μπαμπάς μας ειναι τρισευτυχισμενος και ζούμε μεγάλες στιγμές!

Η επισκληρίδιος τέλεια, μαζί με ραχιαία, ο τυπος που μου την εκανε δε παιζόταν και προσκυνώ την επιστήμη..αλλιώς δε θα εβγαινε ο τεραστειούλης μου! Και βγήκε μια χαρά, ουτε ζοριστηκε ουτε τιποτα! Στο χειρουργειο επιασα κουβεντα και με τους γιατρούς είχε πολύ γελιο. Φυσικα ο αντρας μου ηταν μεσα σ'ολη τη διαρκεια κι οταν πήγε να τον εξετασει του τρεμανε τα χερια!!

Αλλά φτανει με τη πολυλογία μου, όλα πήγαν καλά...

ευχαριστώ πολύ για την υποστηριξη τις μανούλες Μαρτιου, που τελικά Απρίλη γέννησα!

Τώρα πρέπει να τα βγαλουμε περα με την αντλια...πάω να δω τα ποστ!!

Φιλιά και με το καλό οι υπόλοιπες!

cIWNp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο mpiskotaki συγχαρητήρια ναχαίρεσαι το μπεμπάκι σου και επιτέλουε κα΄λώς ήρθες στο club των μαμάδων! Δεν πιστεύω επειδή μας γέννησες Απρίλιο να σε χάσουμε από παρέα? Κια πάλι μπράβο και υπομονή. Ετσι κάνω και γω μέχρι και σήμερα με το θήλαστρο το παλέυω, απλά επειδή μου μειώθηκε πολύ από αύριο το κόβω. Τουλάχιστον τον πρωτο μήνα της ζωής του ήπιε το γαλατάκι της μαμάς. Κάτι είναι και αυτό..! Καλή προσαρμογή!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

ναι ηταν μεγαλος ο μπεμπουλης κι ειπαμε να μη ταλαιπωρηθουμε και οι δυο. ηθελα φυσιολογικο εννοειται με επισκληριδιο αλλα δε βρίσκαμε ευκαιρο αναισθησιολογο κι ετσι τα πραγματα ηρθαν κατα αυτο το τροπο..

εχω καόποιους πόνους αλλά δε πειραζει..και μονο που με κοιτα ει στα ματια τα ξεχναω ολα..τη 1η μερα τον κρατησα αγκαλια και τη 2η τον θήλασα με ολους τους πονους της καισαρικής πάνω σ'ενα μαξιλάρι. τη 3η περπάτησα και τώρα κάθομαι στον υπολογιστή!

¨ολα χαλάλι του¨

cIWNp3.png

Διαφημίσεις

να σου ζησει ο μπεμπαρος μπισκοτακι,

σε ποιο γεννησες και ηταν μεσα ο συζυγος στην καισαρικη?

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

Διαφημίσεις

να σας ζήσει ο μπισκοτούλης...να είναι πάντοτε γερό και καλότυχο

1720624xhxjtahz44.jpg

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Ελα βρε mpiskoto με το mpiskotaki σου!!Να σου ζήσει κοπελιά και να το καμαρώσεις όπως επιθυμείς. Όντως τεράστιο μωράκι έβγαλες, μπράβο σου! ετοιμο να περπατήσει..χεχε..γερό κι ευτυχισμένο να είναι!

να σου ζησει ο μπεμπαρος μπισκοτακι,

σε ποιο γεννησες και ηταν μεσα ο συζυγος στην καισαρικη?

O μπαμπάς μας είναι γιατρός γι'αυτό μάλλον μπήκε μέσα.. Ηταν δίπλα μου όλη την ώρα και λέγαμε βλακείες!!

cIWNp3.png

Διαφημίσεις