Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Είμαι υπερβολική?

tzoutzouka

Recommended Posts

βρε κορίτσια πείτε μου γιατί κοντεύω να φρικάρω..

πήρα τώρα τηλέφωνο σπίτι μου όπου μου φυλαει το παιδί η πεθερά μου. και μου λέει "πέρασε τώρα κι ο γιάννης (ο αδερφός του άντρα μου) και είμαστε εδώ και παίζουμε με τη μικρή". και ερωτώ λοιπόν, είναι σωστό να έρχεται ο αδερφός του άντρα μου ενώ δεν είμαστε σπίτι ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου? γιατί δεν πήρε ένα τηλέφωνο να με ρωτήσει? η αλήθεια είναι ότι όταν φυλάει το παιδί η μάνα μου έχει περάσει κι ο αδερφός μου χωρίς να ρωτηθεί κανένας μας, αλλά να πω την αμαρτία μου κι αυτό με ενόχλησε λιγάκι με την έννοια του ότι όταν δεν είμαι εκεί δεν θέλω να αποφασίζουν άλλοι για μένα πότε θα έρχεται κάποιος σπίτι μου. τώρα θα μου πεις αδέρφια σας είναι, τι πρόβλημα έχεις? τι να πω μπορεί να είμαι και υπερβολική και να με πείραξε επειδή πρόκειται για την πεθερά μου και τον κουνιάδο μου. εσείς τι λέτε? να πω τίποτα στον άντρα μου ή θα τσακωθώ τσάμπα και θα δημιουργήσω πρόβλημα απο το τίποτα?

Διαφημίσεις

με κάθε καλή πρόθεση, νομίζω πως είσαι υπερβολική!! αν ο άνθρωπος πέρασε να δει τη μάνα του κ το ανήψι του, πού είναι το κακό! και μένα μου τη δίνει βέβαια να σκάνε μύτη στο ξεκάρφωτο σπίτι μου, ακόμα κ αν είμαι εκεί! αλλά, αν το σκεφτείς, αυτό είναι η οικογένεια!!! παλιά αφήναν τα κλειδιά στην πόρτα κ όποιος ήθελε μπαινόβγαινε!!

δεν αξίζει καλή μου να χαλάμε τις καρδιές μας για ασήμαντα πράγματα!!!! να έχεις το σπίτι σου πάντα ανοιχτό και να δέχεσαι πάντα ανθρώπους που σε αγαπάνε και που σε σκέφτονται!! (βέβαια κ με ένα τηλεφωνάκι δε θα χαλούσε κ ο κόσμος αλλα...δεν είναι κ θέμα να τσακωθείς!)

θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες και θα σου πω κι εγώ εντελώς φιλικά οτι είσαι λίγο υπερβολική...

γιατί αν το καλοσκεφτείς, στην περίπτωση της μητέρας σου με τον αδερφό σου σε πείραξε "λιγάκι", ενώ στην περίπτωση της πεθεράς με τον κουνιάδο σου, σκέφτεσαι να το κάνεις θέμα και να τσακωθείς με τον άντρα σου...

άλλωστε δεν έκανε τίποτα τραγικό...πέρασε να δει το ανίψι του...

και φαντάζομαι οτι με όλο το θάρρος της συγγένειας έκανε αυτή την απροειδοποίητη επίσκεψη...

εγώ αν ήμουν στη θέση σου, δε θα καθόμουν καν να ασχοληθώ με αυτό...

με κάθε καλή πρόθεση, νομίζω πως είσαι υπερβολική!! αν ο άνθρωπος πέρασε να δει τη μάνα του κ το ανήψι του, πού είναι το κακό! και μένα μου τη δίνει βέβαια να σκάνε μύτη στο ξεκάρφωτο σπίτι μου, ακόμα κ αν είμαι εκεί! αλλά, αν το σκεφτείς, αυτό είναι η οικογένεια!!! παλιά αφήναν τα κλειδιά στην πόρτα κ όποιος ήθελε μπαινόβγαινε!!

δεν αξίζει καλή μου να χαλάμε τις καρδιές μας για ασήμαντα πράγματα!!!! να έχεις το σπίτι σου πάντα ανοιχτό και να δέχεσαι πάντα ανθρώπους που σε αγαπάνε και που σε σκέφτονται!! (βέβαια κ με ένα τηλεφωνάκι δε θα χαλούσε κ ο κόσμος αλλα...δεν είναι κ θέμα να τσακωθείς!)

έτσι, έτσι! πολύ καλά τα λές...

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

Διαφημίσεις

όχι εντάξει κορίτσια, προς θεού, δεν παρεξηγούμαι με τις απαντήσεις σας, άλλωστε το είπα κι εγώ ότι μπορεί να είμαι υπερβολική κι όταν ζητάς τη γνώμη κάποιου πρέπει να είσαι και έτοιμος για την απάντηση. σωστά?

τέλος πάντων ίσως αντιδρώ έτσι γιατί και τα πεθερικά μου και ο αδερφός του άντρα μου είναι λίγο φορτικοί, δεν ξεκολλάνε με τίποτα ρε παιδάκι μου, ντε και καλά να είμαστε αυτοκόλλητοι. είναι λίγο "δώσε θάρρος στο χωριάτη". ακόμα κι όταν πάμε κανά ταξίδι 15 τηλέφωνα τον παίρνουν τον άντρα μου κι αυτός με ντρέπεται και δεν το σηκώνει παρά όταν τον έχουν πρήξει πια. μέχρι τώρα έχω καταφέρει κάπως να τους κρατήσω λίγο σε απόσταση, τη φυσιολογική που χρειάζεται κάθε ζευγάρι για να αναπνέει. ε και τώρα φοβάμαι ότι θα πάρουν θάρρος και θα αρχίσουν να φορτώνονται, μάλλον γιαυτό τσαντίστηκα και φόρτωσα.

θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες κι εγώ...! άλλωστε αν δημιουργηθεί θέμα για τον αδερφό του άντρα σου θα σου δημιουργήσει κι εκείνος θέμα με τον δικό σου αδερφό και με το δίκιο του. μην χαλάς τη διάθεση σου, να χαίρεσαι που ο κουνιάδος σου πέρασε να δεί το ανιψάκι του και να παίξει μαζί του...!! ;)

n50jp3.png

όχι εντάξει κορίτσια, προς θεού, δεν παρεξηγούμαι με τις απαντήσεις σας, άλλωστε το είπα κι εγώ ότι μπορεί να είμαι υπερβολική κι όταν ζητάς τη γνώμη κάποιου πρέπει να είσαι και έτοιμος για την απάντηση. σωστά?

τέλος πάντων ίσως αντιδρώ έτσι γιατί και τα πεθερικά μου και ο αδερφός του άντρα μου είναι λίγο φορτικοί, δεν ξεκολλάνε με τίποτα ρε παιδάκι μου, ντε και καλά να είμαστε αυτοκόλλητοι. είναι λίγο "δώσε θάρρος στο χωριάτη". ακόμα κι όταν πάμε κανά ταξίδι 15 τηλέφωνα τον παίρνουν τον άντρα μου κι αυτός με ντρέπεται και δεν το σηκώνει παρά όταν τον έχουν πρήξει πια. μέχρι τώρα έχω καταφέρει κάπως να τους κρατήσω λίγο σε απόσταση, τη φυσιολογική που χρειάζεται κάθε ζευγάρι για να αναπνέει. ε και τώρα φοβάμαι ότι θα πάρουν θάρρος και θα αρχίσουν να φορτώνονται, μάλλον γιαυτό τσαντίστηκα και φόρτωσα.

αν είναι φορτικοί κλείστε τα κινητά σας 1-2 μέρες στις διακοπές σας ή ένα σκ κι αφήστε τους να ψάχνονται...! πιάνει...!! ;) αλήθεια, γιατί δεν τους λέει ο άντρας σου ότι γίνονται ενοχλητικοί; κατ'ιδίαν έτσι ώστε να μην έρθουν και σε δύσκολη θέση από τυχόν παρουσία δική σου.

n50jp3.png

αααα τους το έχει πει και κατ' ιδίαν και μπροστά μου και έχει βρίσει και έχει φωνάξει και τους έχει γράψει και δεν σηκώνει τηλέφωνα όταν ταξιδεύουμε και έχει κλείσει και κινητά και σταθερά...τίιιιιιιιποτα ντιπ, ντεν καταλαβαίνει.. ειδικά η πεθερά σταματάει για λίγες μέρες και μετά ξαναρχίζει. αθεράπευτη περίπτωση. έχει καταντήσει ανέκδοτο, γιατί την τελευταία φορά ο άντρας μου είχε πάρει μια φάτσα απελπισίας και τον λυπήθηκα και το γύρισα στην πλάκα για να αισθανθεί καλύτερα.

με βάση την λογική, είσαι υπερβολική...

συναισθηματικά όμως σε κατακαβαινω απόλυτα. νοιώθεις ότι εισέρχονται στον χώρο σου, στο μέρος που ησυχάζεις, οτι χάνεις κάθε δικαίωμα στο "βασίλειό" σου. αν δε μπορεις να εχεις τον ελεγχο του σπιτιού σου χάνεις τον έλεγχο από παντού.

αλλά αν θέλεις να είσαι δίκαιη και πραγματικά σε ενοχλεί πρώτα θα κοιτάξεις την περιπτωση των δικών σου και μετά τα πεθερικά. διαφορετικά ο αντρας σου θα νοιώθει ασχημα και θα εχει και δικιο...

Διαφημίσεις

χωρις παρεξηγηση αλλα νομιζω οτι εισαι λιγο υπερβολικη και να σου πω πως δεν αξιζει να χαλαστειτε με το στεφανι γι αυτο τον λογω.

καταλαβαινω οτι ειναι ενοχλητικο να ειναι στο σπιτι σου ατομα την ωρα που δεν εισαι αλλα πραγματικα αν δεν σου εχουν δωσει και αφορμες ειναι λιγο ανουσιο να ασχολεισαι και να στεναχωριεσαι για τετοια.

ελα ρε τζουτζουκα εισαι υπερβολικη νομιζω και εγω , δεν ειναι κακο που ηρθε να δει τη μανα του και το ανηψι του προς θεου . ακομα και φιλες να καλουσε η [πεθερα απο τη στιμγη που κραταει το παιδι σου δεν εχεις δικαιωμα να εισαι αυστηρη σε τετοια θεματα , στην τελικη χαρη σου κανει , ετσι δεν ειναι ? μην χαλιεσε για χαζουλικα πραγματα

ελα ρε τζουτζουκα εισαι υπερβολικη νομιζω και εγω , δεν ειναι κακο που ηρθε να δει τη μανα του και το ανηψι του προς θεου . ακομα και φιλες να καλουσε η [πεθερα απο τη στιμγη που κραταει το παιδι σου δεν εχεις δικαιωμα να εισαι αυστηρη σε τετοια θεματα , στην τελικη χαρη σου κανει , ετσι δεν ειναι ? μην χαλιεσε για χαζουλικα πραγματα

Τώρα που σας διαβάζω όλες οκ, έχετε δίκιο, θα ήταν υπερβολικό να τσακωθώ με τον άντρα μου για κάτι τέτοιο αν και έχω την εντύπωση ότι ο αδερφός του θα στρωθεί εκεί και θα κάτσει όλο το μεσημέρι και το απόγευμα - είπαμε, στρώνονται και δεν φεύγουν. Και μιας και το αναφέρεις grafistria, όχι, χάρη δεν μου κάνει η πεθερά, είχα τη μάνα μου για να μου φυλάει το παιδί αλλά έχε χάρη που το ζήτησε ο άντρας μου και μου είπε ότι θέλει κι η μάνα του να το φυλάξει το παιδί και τον έχει πρήξει και δεν ήθελα να τον πιέσω γιατί κατάλαβα ότι για άλλη μια φορά και για άλλο ένα θέμα, τον πίεζε.

Και δεν μπορούσα να του πω "όχι δεν θέλω τη μάνα σου να έρθει να φυλάει το παιδί και θέλω μόνο τη δικιά μου" γιατί αυτόματα θα έμπεινε στη λογική να σκεφτεί "γιατί τι έχει η μάνα μου" κλπ κλπ. Κατά βάθος με πείραξε ότι δεν προσφέρθηκε αλλά με τον τρόπο της το απαίτησε. Αντί να μας πει "εγώ εδώ είμαι αν και όταν με χρειαστήτε" πιπίλησε το μυαλό του γιού της με ατάκες του στυλ "γιατί αυτοί είναι καλύτεροι?" και "θέλω κι εγώ να βλέπω τη μικρή" λες και δεν θα την πηγαίναμε εμείς να δει τη γιαγιά της. Κι επαναλαμβάνω ότι με πειράζει όταν ο άλλος γίνεται πιεστικός στα παιδιά του και θέλει να τραβάει ντε και σώνει την προσοχή επάνω του μήπως και τον παραμελήσει το παιδί του. Αν έβλεπα έστω και μια αχτίδα διακριτικότητας απο μέρους της θα επιζητούσα απο μόνη μου περισσότερες επαφές, τώρα ψάχνω τρόπους να τους κόβω τον αέρα..

tzoutzouka εφόσον τα πράγματα είναι έτσι, είναι λογικό να σε στρεσσάρει κάτι που υπό άλλες συνθήκες είμαι σίγουρη ότι θα περνούσε απαρατήρητο. Είναι κουραστικό να είσαι μονίμως στην τσίτα γιατί κάποιος έχει φάει την πετριά του και τρώγεται με τα ρούχα του. Αυτά είναι που με διαολίζουν. Να μην έχει προβλήματα η οικογένεια και να τα πάει καλά το ζευγάρι και λόγω πιέσεων τρίτων (ή χωσίματος ή από χαζοκουβέντες τους) να τρώγονται κάθε λίγο και λιγάκι. Γιατί κακά τα ψέμματα, όσο και να τους γράψεις, την ένταση σου τη δημιουργούν...! Τεσπα, προσπάθησε να συμπαραστέκεσαι στο άντρα σου όπως κάνεις και τώρα γιατί σίγουρα επειδή βρίσκεται στην μέση θα νιώθει μεγάλη πίεση και ενοχές γιατί αυτοί που δημιουργούν το πρόβλημα είναι οι δικοί του. Ειδικά αν σε νιώθει δίπλα του κι όχι απέναντι του θα τους βάλει χοντρό χέρι αργά ή γρήγορα και θα ηρεμήσουν...!!! ;)

n50jp3.png

oπότε tzoutzouka αν κατάλαβα καλά αυτό που λές είναι αφορμή και όχι αιτία....και έχεις δίκιο να νευριάζεις με το παραμικρό και εγώ στη θέση σου θα νευρίαζα ναι και ίσως και ναι να έκανα θέμα..τωρα πάει αλλού...επίσης κατάλαβα ότι ο κουνιάδος πέρασε λιγο να τους δει,έσυ τωρα λες ότι θα έχεις επιστρεψει εσύ από τη δουλειά και ια είναι ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ???

όσο αναφορά αυτό που ειπε η grafistria "δεν έχεις δικαίωμα να είσαι αυστηρή επειδή χάρη σου κάνει και κρατάει το παιδί" διαφωνώ κάθετα...

δεν εχεις δικαίωμα που στο σπίτι σου? μόνο εσύ εχεις δικαίωμα

τι θα πει χάρη ??? με αντάλαγμα ???? τι είναι ?? ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΧΑΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ !!!! για φαντάσου τώρα επειδή η πεθερά με κρατάει το παιδί να κουβαλούσε την κάθε άσχετη στο σπίτι μου χώρις εγώ να ξέρω τίποτα...?

άσχετα αν μιλάω εκ του ασφαλούς διότι η δικιά μου πεθερά δεν θα έκανε τίποτα τετοια, και επίσης η γυναικα νιώθει ότι εμεις της κανουμε χαρη που της εμπιστευομαστε το θησαυρό μας, σε κάποια πραγματα είμαι καθετη

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Κοιτα να δεις οταν σου κρατανε το παιδι θεωρουν οτι εχεις και ¨υποχρεωση¨. To κακο ειναι οτι και εσυ τους εχεις αναγκη. Αρα δεν μπορεις να πεις και πολλα. Εξαλλου οντως δεν ειναι κατι κακο. Για φαντασου στο σπιτι σου να καλουν τους φιλους τους αντι για σενα; Αρα καλα εισαι.

oπότε tzoutzouka αν κατάλαβα καλά αυτό που λές είναι αφορμή και όχι αιτία....και έχεις δίκιο να νευριάζεις με το παραμικρό και εγώ στη θέση σου θα νευρίαζα ναι και ίσως και ναι να έκανα θέμα..τωρα πάει αλλού...επίσης κατάλαβα ότι ο κουνιάδος πέρασε λιγο να τους δει,έσυ τωρα λες ότι θα έχεις επιστρεψει εσύ από τη δουλειά και ια είναι ολοι εκει μαζεμενοι???

όχι όλοι δεν θα είναι, η πεθερά μου θα έχει φύγει αλλά υπάρχει περίπτωση να έχει ξεμείνει ο αδερφός του άντρα μου.

και ναι, δεν θα δεχόμουνα να κουβαλάει την κάθε άσχετη σπίτι μου όταν εγώ δεν βρίσκομαι εκεί, πού ξέρω εγώ πως θα φερθεί στο παιδί μου η κάθε άσχετη? εδώ η μάνα μου κουβαλούσε τη θεία μου όταν έλειπα και της έβαλα χέρι γιατί όπως και να το κάνουμε εγώ είμαι η μάνα και θέλω να βλέπω πως είναι οι άλλοι με το παιδί μου και εκτός αυτού φαντάζεστε να γυρίσει ο άντρας μου και να έβλεπε εκεί την τάδε θεία πως θα ένιωθε? θα ερχόταν δηλαδή ο άνθρωπος να ξεκουραστεί και θα είχε στο κεφάλι του τη θειά μου να τον ζαλίζει.. ε όχι, δεν παντρευτήκαμε για να βάλουμε και το σόι ολόκληρο σπίτι μας..

και να σας πω και κάτι άλλο? οκ μπορεί να έχει ξεμείνει μόνο ο αδερφός του άντρα μου. αλλά ρε φίλε είσαι απο το πρωί σπίτι μου κι έρχομαι απο τη δουλειά. δεν έχεις μυαλό να σκεφτείς ότι ήρθε η νύφη σου απο τη δουλειά και είναι ώρα να φεύγεις για να ξεκουραστούμε? δεν καταλαβαίνεις ότι καταχράσαι την καλοσύνη μας και την φιλοξενία μας? καμία διακριτικότητα πια?? πάντως αν γυρίσω και βρω εκεί τον αδερφό του, σκέφτομαι να του μιλήσω.

καταλαβαίνω τι εννοείς, καταλαβαίνω γιατί νευριάζεις, αν κ ίσως δε θα έπρεπε...

αλλά καταλαβαίνω!

αν γυρίσεις κ τον βρεις μπάστακα, ε ναι, είναι σπαστικό!

όταν δούλευα εκτός σπιτιού δεν είχα χειρότερο από το να γυρνάω σπίτι κ να είναι ο οποιοσδήποτε εκτός από τον άντρα μου κ τη γάτα μου -δεν είχα το μωρό.

αν ήτανε να έρθει κάποιος το είχαμε κανονίσει από την προηγούμενη.

έχω ένα "θέμα" με αυτά...

θέσε διακριτικά τον προβληματισμό σου...

εξήγησε πόσο εξαντλημένη είσαι μετά τη δουλειά κ πόσο σημαντικό είναι το να έχεις χρόνο να ξεκουραστείς όταν επιστρέφεις...

θέσε διακριτικά τον προβληματισμό σου...

εξήγησε πόσο εξαντλημένη είσαι μετά τη δουλειά κ πόσο σημαντικό είναι το να έχεις χρόνο να ξεκουραστείς όταν επιστρέφεις...

αν γυρίσω και έχει ξεμείνει ο αδερφός του εκεί, ο άντρας μου θα τον πάρει και θα πάνε μέσα στο γραφείο του όπου θα κλειστούνε εκεί και θα μείνουν μέχρι το βραδάκι. κι εκεί πατάει και ο άντρας μου στο ότι "έλα μωρέ αφού κλεινόμαστε μέσα και δεν σε ενοχλούμε". εμένα όμως με ενοχλεί να είναι κάποιος στο σπίτι μας και να μην σκέφτεται ότι αρκετά έκατσε και είναι ώρα να αφήσει το ζευγάρι να κάνει τις όποιες δουλειές του. με ενοχλεί κι η στάση του άντρα μου δηλαδή σ΄αυτό, βαριέται προφανώς να τσακωθεί γιατί έχει τσακωθεί άπειρα και έχει προσπαθήσει να βάλει όρια αλλά δεν γίνεται τίποτα, αλλά κι εγώ δεν χρωστάω τίποτα.

το μόνο που με κρατάει είναι ότι πολύ θα χαίρονταν να μας βάλουν να τσακωθούμε και δεν πρόκειται να τους κάνω τη χάρη. όταν ήμουνα μικρή έβλεπα τους γονείς μου να τσακώνονται εν συνεχεία για την αδιακρισία του σογιού του πατέρα μου. πόσες φορές δεν έχω δει τη μάνα μου πικραμένη απο αυτό το θέμα.. μια ζωή τσακωμένοι κι η μάνα μου να γίνεται η κακιά της υπόθεσης. κι ο πατέρας μου ο πιο γλυκός άνθρωπος του κόσμου να προσπαθεί να βάλει όρια και να μην τον αφήνουν σε ησυχία οι γονείς κι ο αδερφός του. ε όχι. δεν θα τους κάνω τη χάρη να περάσω τα ίδια. κορίτσια δεν ξέρω τι θα εφεύρω αλλά με τον άντρα μου δεν τσακώνομαι. σκέφτομαι αν πάω σπίτι και είναι ο αδερφός του εκεί να πω στον άντρα μου να βγάλουμε τη μικρή έξω βόλτα. με γλύκα και τσαχπινιά. αμ το δικό τους δεν θα περάσει. άντε να βάλω λίγο την πονηριά να δουλέψει γιατί αλλιώς μας βλέπω να μας κατσικώνονται για τα καλά αυτοί..

μπορείς απλώς να του πεις ότι θέλεις να κάνεται πρόβα για δεύτερο παιδί... κάτι τετοια πετάει ο δικός μου μεταξύ σοβαρού και αστείου όταν βλέπει τα σκούρα και εξαφανίζονται όλοι.! τι θα κάνουν, θα κρατάνε το φανάρι;

ελεος, ζευγαρι είστε, θέλετε να μείνετε και λίγο μόνοι...

τώρα που σας διαβάζω όλες οκ, έχετε δίκιο, θα ήταν υπερβολικό να τσακωθώ με τον άντρα μου για κάτι τέτοιο αν και έχω την εντύπωση ότι ο αδερφός του θα στρωθεί εκεί και θα κάτσει όλο το μεσημέρι και το απόγευμα - είπαμε, στρώνονται και δεν φεύγουν. και μιας και το αναφέρεις grafistria, όχι, χάρη δεν μου κάνει η πεθερά, είχα τη μάνα μου για να μου φυλάει το παιδί αλλά έχε χάρη που το ζήτησε ο άντρας μου και μου είπε ότι θέλει κι η μάνα του να το φυλάξει το παιδί και τον έχει πρήξει και δεν ήθελα να τον πιέσω γιατί κατάλαβα ότι για άλλη μια φορά και για άλλο ένα θέμα, τον πίεζε.

και δεν μπορούσα να του πω "όχι δεν θέλω τη μάνα σου να έρθει να φυλάει το παιδί και θέλω μόνο τη δικιά μου" γιατί αυτόματα θα έμπεινε στη λογική να σκεφτεί "γιατί τι έχει η μάνα μου" κλπ κλπ. κατά βάθος με πείραξε ότι δεν προσφέρθηκε αλλά με τον τρόπο της το απαίτησε. αντί να μας πει "εγώ εδώ είμαι αν και όταν με χρειαστήτε" πιπίλησε το μυαλό του γιού της με ατάκες του στυλ "γιατί αυτοί είναι καλύτεροι?" και "θέλω κι εγώ να βλέπω τη μικρή" λες και δεν θα την πηγαίναμε εμείς να δει τη γιαγιά της. κι επαναλαμβάνω ότι με πειράζει όταν ο άλλος γίνεται πιεστικός στα παιδιά του και θέλει να τραβάει ντε και σώνει την προσοχή επάνω του μήπως και τον παραμελήσει το παιδί του. αν έβλεπα έστω και μια αχτίδα διακριτικότητας απο μέρους της θα επιζητούσα απο μόνη μου περισσότερες επαφές, τώρα ψάχνω τρόπους να τους κόβω τον αέρα..

αχ...ακριβώς τα ίδια περναμε...φιλενάδα δώσε μου τηλ να πιούμε καφέ....μην σου πω χειρότερα περναω....αλλα όχι απλα σε καταλαβαίνω....βλέπω τα προβλήματα μου ολοζώντανα....

εμείς μαλώνουμε αρκετά συχνα για την πεθερά....και έχω φτάσει στο σημείο να του πώ ότι δεν θέλω η μάνα σου να αγγίζει το παιδί μου....βέβαια όταν συζητάμε κάτι που έγινε του λέω πως το ξέρω ότι δεν φταίει εκείνος για την μάνα του...και με υποστιρίζει γιατί έχουμε περάσει ουκ ολίγα εξ΄αιτίας της.....βέβαια πέρασαν χρόνια για να καταλάβει τις πλεκτάνες που έστηνε σε βάρος μου και να παραδεχτεί πως αρκετές φορές η μάνα του επεδίωκε να μας χωρίσει....με κάθε τρόπο.....αλλά πλέον κααταλαβαίνει πως μετα από 10 χρόνια σχεσης και γάμου πως είναι λογική η αντίδραση μου απέναντι της διότι έχει κάνει τα πάντα για να μου σπάσει τα νεύρα....και εγώ τόσα χρόνια δεν μίλαγα έκανα υπομονή έλεγα θα της περάσει αλλά αυτή όσο με βλέπει να με ζητάει το παιδί μου άλλο τόσο αφρίζει από το κακό της...λες και το γέννησε ή το ταίζει ή το φροντίζει.....όσες φορές άφησα το μωρό σε αυτήν μου το γύρισε λες και ήταν μαζί με τα γουρούνια...

1129643tvsq1yiqpw.gif

όχι όλοι δεν θα είναι, η πεθερά μου θα έχει φύγει αλλά υπάρχει περίπτωση να έχει ξεμείνει ο αδερφός του άντρα μου.

και ναι, δεν θα δεχόμουνα να κουβαλάει την κάθε άσχετη σπίτι μου όταν εγώ δεν βρίσκομαι εκεί, πού ξέρω εγώ πως θα φερθεί στο παιδί μου η κάθε άσχετη? εδώ η μάνα μου κουβαλούσε τη θεία μου όταν έλειπα και της έβαλα χέρι γιατί όπως και να το κάνουμε εγώ είμαι η μάνα και θέλω να βλέπω πως είναι οι άλλοι με το παιδί μου και εκτός αυτού φαντάζεστε να γυρίσει ο άντρας μου και να έβλεπε εκεί την τάδε θεία πως θα ένιωθε? θα ερχόταν δηλαδή ο άνθρωπος να ξεκουραστεί και θα είχε στο κεφάλι του τη θειά μου να τον ζαλίζει.. ε όχι, δεν παντρευτήκαμε για να βάλουμε και το σόι ολόκληρο σπίτι μας..

πολύ σωστα...και πάλι

1129643tvsq1yiqpw.gif

Λοιπον ναι ειμαστε υπερβολικες!!

κι εγω δεν θελω κανενα στο σπιτι μου οταν λειπω, δεν θελω κανεις να θεωρει το σπιτι μου κτημα του και να καθεται απειρες ωρες αν εγω δεν το εχω προτεινει, δεν μπορει καποιος αλλος να δεχεται και να καλει κοσμο στο δικο μου σπιτι, ουτε να ζει μεσα απο την δικη μας ζωη. Δεν ξερω αν ειμαι κακια αλλα αν ολα ειναι ενταξει κι εισαι ευχαριστημενος απο τους ανθρωπους γυρω σου "παραβλεπεις" αλλα οταν μπαστακωνονται χωρις να νοιαζονται αν εσυ εχεις φαγητο για 5 αντι για 2 ή αν εσυ θες το χρονο σου με τον αντρα σου ή δεν ξερω κι εγω τι αλλο θελεις εκεινη την ωρα εσυ γιατι πρεπει να σεβαστεις και να προσπερνας...

εγω συμφωνω μαζι σου tzoutzouka και να πω την αληθεια κατι θα ελεγα και στον αντρα μου του στυλ "μου εκανε περιεργο που ηρθε ο αδερφος σου ενω λειπαμε ολοι" δεν μπορω να τα κραταω μεσα μου σ εκεινον τα λεω ολα παντα. Μην σου βαζω ιδεες γιατι καθε αντρας ειναι διαφορετικος και οντως μπορει να καταληξει κατι τετοιο σε καβγα.

hI1Vp3.png

1CJdp2.png