Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αγορα απο site

chrysa.ps

Recommended Posts

Καλημέρα,

Έχει αγοράσει καμία απο εσάς οτιδήποτε απο το site veryniceday.gr? Εχω παραγγείλει εδω και μια εβδομάδα περίπου κουφέτα απο εκεί και δεν μου τα έχουν στείλει ακόμη. Υποτίθεται θα μου τα στείλουν με αντικαταβολή στα Ελτα. Πήρα εν τω μεταξύ και τηλέφωνο ατον αριθμό που έχουν στο site αλλά το νούμερο δεν ισχύει. Εχω αρχισει να ψιλοαγχώνομαι μήπως υπάρχει κανένα πρόβλημα.

thank you

Διαφημίσεις

καλημέρα,

έχει αγοράσει καμία απο εσάς οτιδήποτε απο το site veryniceday.gr? εχω παραγγείλει εδω και μια εβδομάδα περίπου κουφέτα απο εκεί και δεν μου τα έχουν στείλει ακόμη. υποτίθεται θα μου τα στείλουν με αντικαταβολή στα ελτα. πήρα εν τω μεταξύ και τηλέφωνο ατον αριθμό που έχουν στο site αλλά το νούμερο δεν ισχύει. εχω αρχισει να ψιλοαγχώνομαι μήπως υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Thank you

καλημέρα

γιατι δεν δοκιμάζεις να στείλεις κάποιο mail να δείς τι γίνεται?

μην πανικοβάλεσαι αυτα γενικά από το net ΄πάντα καθυστερούν

1129643tvsq1yiqpw.gif

μόλις μίλησα με τον άντρα μου, τους εστειλε mail και τελικά του είπαν οτι τα έστειλαν 7/4 οπότε περιμένω. Ευτυχώς γιατί ψιλοαγχώθηκα, έχω και 250 μπομπονιέρες να φτιάξω έως αρχές Μαϊου

μόλις μίλησα με τον άντρα μου, τους εστειλε mail και τελικά του είπαν οτι τα έστειλαν 7/4 οπότε περιμένω. ευτυχώς γιατί ψιλοαγχώθηκα, έχω και 250 μπομπονιέρες να φτιάξω έως αρχές μαϊου

καταλαβαίνω ωχ....πότε θα προλάβεις βρε θηρίο? εγω ξεκίνησα απο την περασμένη βδομαδα μολις αγόρασα τα υλικά και έφτιαξα τις 50 μονο βέβαια επειδη εγω δεν είμαι αθηναία και η βάφτιση θα γίνει στα τέμπη και στα μέρη μου δίνουμε την μπομπονιέρα μαζι με το προσκλητηριο έχω να κάνω 100 μπομπονιέρες αλλα έιναι μπελαλιδικες λιγο θελουν χρονο....δουλευω κιολας τα πρωινα και στο σπιτι όταν μενει χρονος...οποτε για να μην σε πρηζω καλη επιτυχία με τις μπομπονιέρες και με το καλό η βάφτιση....

1129643tvsq1yiqpw.gif

ε,λίγο η μαμα, λιγο η πεθερα, λίγο η νονά θα τελειωσουν οι μπομπονιερες που θα παει! αντε καλό κουράγιο και σε σενα και να πανε όλα καλα!!!

Διαφημίσεις

α οκ έχεις κόσμο να βοηθάει...καλό αυτό....εγώ είμαι μονη μου....μόνο η μια αδερφή του άντρα μου ενδιαφέρθηκε που είναι και η νονά της μικρής .... μού έκοψε όλες τισ κορδέλες και κάνω τα δεσίματα αλλά θα τις τελειώσω πιστεύω μεχρι τέλος του πάσχα....αν όλα πάνε καλά.

ευχαριστώ πολύ καλή αρχη στις δικές σου και ότι καλυτερο...

1129643tvsq1yiqpw.gif

κι εγω μονη μου παλευω...

αλλα δεν πειραζει!! τουλαχιστον θα παρω όλη τη δοξα!!!

χαχα.... αυτο εννοείται γλυκιά μου...έλα να κάνουμε παρέα...εγώ θέλω να δώ τα μόυτρα της πεθεράς μου κάθε φορά της βάζω τα γυαλιά γιατι μου το παίζει και προκομένη....και κάθε φορά αυτοπροβάλεται αλλά τέλος πάντον ότι κάνουμε το κάνουμε για τα αγγελούδια μας....θέλω να σας βάλω φωτογραφιές να τα δείτε τι φτιάχνω....(δεν ξέρω πως να τις βάλω εδώ αλλα φαντάζομαι πως αν διαβάσω οδηγίες θα τα καταφέρω που θα πάει)βέβαια μεχρι στιγμής οι πρωτες ζήλιες φάνηκαν....από μια οικογενειακή μας φίλη που γεννήσαμε μαζί και βαφτίζουμε την ίδια περίοδο....

1129643tvsq1yiqpw.gif

κι εγω μονη μου παλευω...

αλλα δεν πειραζει!! τουλαχιστον θα παρω όλη τη δοξα!!!

Έτσι κι εγώ όλα μόνη μου!!!! Εν τω ματαξύ το πιο εκνευριστικό είναι ότι όταν μίλαγα με την πεθερά μου - ή με την κουμπάρα μου ή με...μπλα μπλα - μου έλεγε, θα κανονίσω να έρθω να βοηθήσω..... αλλά ποτέ δεν κανόνιζε....

κανείς..... Το ήξερα γι αυτό και ξεκίνησα νωρίς τις προετοιμασίες για να μην δώσω λαβές ότι καθυστέρησα ή ότι δεν προλαβαίνω!!!

Το χειρότερό μου ήταν το μέτρημα!!! Έχω μετρήσει τόσες φορες...... γιθατί όλο ξέχναγα πόσα κορδελάκια έχω κόψει , πόσα καρτάκια θέλω να εκτυπώσω κλπ. Μέτρημα και ξαναμέτρημα.......

Όμως ικανοποιήθηκα τόσο πολύ με τα καλά σχόλια.... που καλύτερα που δεν είχα βοήθεια!!!

εχω ενα μπεμπουλινι ομορφο γλυκο κουκλινι!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...