Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παπας για......ξυρισμα!

irenese

Recommended Posts

Αυτο που ετυχε σε μας δυστυχως εχει συμβει πολλες φορες στην πολη που μενω με τον ιδιο παπα....

Η βαπτιση μας θα γινει σε εξωκκλησι που διοικητικα ΚΑΙ ΜΟΝΟ ανηκει στον Ι.Ν.Μητροπολης. Αυτο σημαινει (συμφωνα με τους ιερατικους νομους) οτι ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ μπορει να τελεσει μυστηριο με ΟΠΟΙΟΝ ιερεα θελει.

Ελα ομως που ο παπας νομιζει οτι η εκκλησια ειναι το τσιφλικι του, το μαγαζι του και δεν επιτρεπει σε κανεναν αλλον να κανει μυστηριο εκει παρα μονο αν ειναι ο ιδιος..

Το χειροτερο ειναι οτι δεν το λεει ο ιδιος αλλα βαζει μπροστα την παπαδια - γυναικα του να τα κανονισει.

Και εκεινη τα κανονιζει με φωνες, απειλες, τσακωμους, βρισιες αποδεικνυοντας τρανταχτα την παιδεια της.

Ενω λοιπον εγω εχω κλεισει την εκκλησια για την βαπτιση μας απο το ΝΟΕΜΒΡΙΟ, με τον γνωστο καυγα με την παπαδια γιατι εχω δικο μου ιερεα που θα κανει το μυστηριο, σημερα ετελως τυχαια, εμαθα οτι ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ εχει βαλει αλλη βαπτιση.

Και φυσικα τα εχει κανονισει η παπαδια η οποια θα στειλει τον παπα να βαπτισει την ΙΔΙΑ ωρα με μας αλλο παιδακι.

Και αυτο μονο και μονο για να την "σπασει" σε μενα που επελεξα αλλο παπα!!!!!!!!!!!!!!!

Ειμαι εξαλη! Θελω να φωναξω τα καναλια! Θελω να το μαθει ο Ιερωνυμος.

Θελω να γινει τετοιο θεμα που να μην ξερει που να κρυφτει!!!!

Και μετα αναρωτιουνται γιατι φευγει ο κοσμος απο την εκκλησια;;;;;;

Μα ειναι παπας που κανει λειτουργημα αυτος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock: και τι θα κανεις τωρα?ποτε ειναι η βαφτιση?γιατι δεν πας στο δεσποτη σας να το αναφερεις?αν δεν γινει κατι παρε τηλ στα καναλια!

Δεν ξερω τι θα κανω.............

Καταγγελια; Θα απευθυνθω στους ανωτερους του;

Το θεμα ειναι οτι το εχει ξανακανει απειρες φορες και ακομα να τον διωξουν......

Το σιγουρο ειναι οτι θα το τραβηξω πολυ!!!!!!!!!1

Άμα λέω εγώ ότι δε γουστάρω τα τραγιά, πέφτουν μερικές να με φάνε.

Τα τραγιά έχουν καταντήσει την εκκλησία έτσι όπως έχει καταντήσει. Με έχουν αναγκάσει να μη θέλω να περνάω ούτε απέξω.

Ε, δε θα τον άφηνα αγάπη μου έτσι τον τράγο. Θα τον κυνηγούσα μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο. :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Άι σιχτίρι πασχαλιάτικα.

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

Άμα λέω εγώ ότι δε γουστάρω τα τραγιά, πέφτουν μερικές να με φάνε.

Τα τραγιά έχουν καταντήσει την εκκλησία έτσι όπως έχει καταντήσει. Με έχουν αναγκάσει να μη θέλω να περνάω ούτε απέξω.

Ε, δε θα τον άφηνα αγάπη μου έτσι τον τράγο. Θα τον κυνηγούσα μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο. :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Άι σιχτίρι πασχαλιάτικα.

Χα χα χα χα χα! Έτσι έτσι.(ετοιμάσου για να πάμε μια βόλτα αρχείο να δούμε τι καιρό κάνει κατά κει)