Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καριόκες Καριόκα

Άννα

Recommended Posts

Σημερα η καλη σου μου ηρθε να φτιαξω καριοκες!!!της αγαπημενης Αργυρως!ολα καλα μεχρι την ωρα της κουβερτουρας.Ρε κοριτσια εχω λιωσει 850 γρ. σοκολατα και την ειδα σφιχτη!ριχνω λιγο γαλα και εγινε λαστιχο.Δεν χυνεται πανω στις καριοκες ουτε μπορω να τις βουτιξω σε αυτο. Ειχα κι αλλες σοκολατες οποτε λιωνω καινουργιες!και αυτο σφιχτο μιγμα!τι να κανω????εχω πελαγωσει.ολη η κουζινα εχει καριοκες.φοβαμαι οτι θα μαλακωσει και το μιγμα και δεν θα μπορω να κανω τιποτα στο τελος!τρομαρα μου!ηθελα να τις παω αυριο στον πεθερο μου που γιορταζει!!!

Διαφημίσεις

Oχι λαδι αν θες ριξε λιγο βουτυρο αλλα η σοκολατα ξερω

οτι λιωνει σε μπεν μαρι κ αν δεν εχεις βαζεις μια κατσαρολα

με νερο να βρασει κ απο πανω βαζεις σε μια πιο μικρη κατσαρολιτσα

την σοκολατα να λιωσει με την ζεστη του νερου που βραζει.

Ελπιζω να βοηθησα.......

Διαφημίσεις

το γάλα ή η κρέμα γάλακτος πήζουν την κουβερτούρα , γι' αυτό τα βάζουν μαζί σε κρέμες σοκολάτας για του΄ρτες-τάρτες κλπ.

ελπίζω με το βούτυρο που σου είπε η ΝΤΙΝΑΤ να είναι οκ :lol:

Kοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Να σας πω την αληθεια την κουβερτουρα την εχω βαλει σε ενα μπωλ και στο ψυγειο! τελικα θα δοκιμασω τον κλασικο τροπο με το κατσαρολι και θα δω τι θα γινει.Παντως οσες καταφερα να κανω γευστικα ηταν τελειες!οποιοι τις δοκιμασαν τρελαθηκαν!!α ρε Αργυρω με τα γλυκα σου...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...