Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εγγραφή σε δημοτικό παιδικό σταθμό άλλου δήμου

Recommended Posts

Αντιμετωπίζουμε ένα δίλημμα με την επιλογή παιδικού σταθμού για τη μικρή μας Εβελίνα.

Κατοικούμε στο Καματερό αλλά οι γονείς μου, που κρατάνε το παιδί μέχρι σήμερα, κατοικούν στην Πετρούπολη. Δίπλα μεν, άλλοι δήμοι δε.

Αν η Εβελίνα μας πάει σε δημοτικό παιδικό σταθμό, θα πρέπει να είναι στην Πετρούπολη, ώστε να την παίρνουν οι γονείς μου νωρίτερα από ότι σχολάω εγώ ή να την παίρνουν όποτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα (ιωσούλες, μουρμούρες στην αρχή κλπ).

Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο "κόλπο" ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε αίτηση σε δημοτικό παιδικό σταθμό άλλου δήμου;

Ευχαριστώ

Κατερίνα

ΥΓ: Έχει ακούσει κάποιος για τον ΣΤ παιδικό σταθμό Πετρούπολης; Όταν παντρευτήκαμε με τον άντρα μου και μέχρι πριν 1 χρόνο ζούσαμε ακριβώς από επάνω και φαινόταν καλός, αν και μικρός και μάλλον τα πρόσεχαν τα παιδάκια. :roll:

Διαφημίσεις

καλισπερα.. εχω και εγω ενα θεμα με τον παιδικο σταθμο μενω στην Αρτεμιδα αλλα ο παιδικος σταθμος εδω θυμιζει περισσοτερο δημοσιο κτιριο τυπου εφοριας παρα παιδικο σταθμο αντιθετα ομως στα Σπατα ή και στο Μαρκοπουλο οι παιδικοι σταθμοι ειναι προτυποι.μηπωσ υπαρχει κανα (κολπο) οπως προανεφερε και η kathnine? να γραφτουμε σε αλλο σταθμο εκτος δημου? ευχαριστω εκ τον προταιρων :D

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Καλησπέρα. Έχω και εγώ ακριβως το ιδιο πρόβλημα με την Kathrine αλλά αντί για Καματερό με Πετρούπολη, εμείς θέλουμα από Καματερό σε Νέα Φιλαδέλφεια.

Βρήκατε κορίτσια κάποιο τρόπο ?

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Διαφημίσεις

Αντιμετωπίζουμε ένα δίλημμα με την επιλογή παιδικού σταθμού για τη μικρή μας Εβελίνα.

Κατοικούμε στο Καματερό αλλά οι γονείς μου, που κρατάνε το παιδί μέχρι σήμερα, κατοικούν στην Πετρούπολη. Δίπλα μεν, άλλοι δήμοι δε.

Αν η Εβελίνα μας πάει σε δημοτικό παιδικό σταθμό, θα πρέπει να είναι στην Πετρούπολη, ώστε να την παίρνουν οι γονείς μου νωρίτερα από ότι σχολάω εγώ ή να την παίρνουν όποτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα (ιωσούλες, μουρμούρες στην αρχή κλπ).

Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο "κόλπο" ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε αίτηση σε δημοτικό παιδικό σταθμό άλλου δήμου;

Ευχαριστώ

Κατερίνα

ΥΓ: Έχει ακούσει κάποιος για τον ΣΤ παιδικό σταθμό Πετρούπολης; Όταν παντρευτήκαμε με τον άντρα μου και μέχρι πριν 1 χρόνο ζούσαμε ακριβώς από επάνω και φαινόταν καλός, αν και μικρός και μάλλον τα πρόσεχαν τα παιδάκια. :roll:

Πρέπει απλά να δηλώσετε διέυθυνση κατοικίας στην περιοχή που είναι ο παιδικός σταθμός.

Βαλε την διέυθυνση τον γονειών σου.

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Πρέπει απλά να δηλώσετε διέυθυνση κατοικίας στην περιοχή που είναι ο παιδικός σταθμός.

Βαλε την διέυθυνση τον γονειών σου.

ναι αλλα ζητανε και ποιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης και φαινεται οτι εισαι δημοτης αλλου εκει πες μου τι κανουμε. εγω θα παω να ρωτησω και στον αλλον δημο που θελω να δω τι θα μου πουνε

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

Ευχαριστώ

Κατερίνα

O 6oς παιδικος τελειος.Παει φιλη του γιου μου και αν κλαψει την παιζουν στα γονατα μεχρι να ηρεμησει. Η διευθυντρια φιλικοτατη.

Οσο για το κολπο .....σσσσ.....δηλωσε την διευθυνση των γονιων σου με λογ/σμο ΔΕΗ των γονιων σου κλπ.;)

Θα πεις οτι λογω του παιδιου μετακομισες στην μαμα σου για να το προσεχει. Η οτι μετακομισες και δεν προλαβες να κανεις αλλαγη.

Μια τελευταια λυση μετεφερε τα δικαιωματα σου στο χωριο να φαινεται εκεινη η διευθυνση :lol::lol:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

• 1 month later...

Για να μην έχεις πρόβλημα (για τώρα μάλλον τελείωσε αλλά και για το μέλλον - σχολείο κτλ.) γύρισε κάποιο λογαριασμό ΔΕΚΟ της μαμάς σου, πχ ΟΤΕ, στο όνομα σου. Δεν έχει σημασία που είσαι δημότης. Σημασία έχει που μένεις!

Εγώ για να το γραψω τελικά σε άλλο Δήμο μου ζητήσανε μια υπευθυνη δηλωση που να λέει ότι το παιδί μένει στην τάδε διευθυνση και τ'ιποτα 'αλλο. 'Ετσι έγραψα την διευθυνση της μαμάς μου και λύθηκε το θέμα.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Διαφημίσεις