Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλα τι αγχος ειναι αυτο;;;;γιατι το μυαλο δεν παει πουθενα αλλου;;;;;περιμενω να κανω αμνιοκεντηση μετα το Πασχα και καταλαβαινετε.......νομιζω οτι εχω γινει κουραστικη σε ολους για αυτο απευθυνομαι σε εσας που τα περνατε η τα εχετε περασει.προσπαθω να μην στενοχωριεμαι για να μην το μεταφερω στο παιδι,αλλα το αγχος δεν το ελεγχω.ο καυμενος ο αντρας μου κανει ο,τι μπορει.απο την μια αυτος υπεραισιοδοξος και απο την αλλη εγω υπερ-απαισιοδοξη....καταλαβαινετε.φοβαμαι πολυ.....

dev081pp___.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ στην ίδια κατάσταση ήμουνα 1 μήνα ολόκληρο να κλαίω και να χτυπιέμαι,χωρίς να σκέφτομαι καθόλου θετικά!! :? Κι εμένα ο άντρας μου ήταν σίγουρος οτι όλα θα είναι καλά αλλά αυτός ο μήνας ήτανε πολύ ψυχοφθόρος και κάθε μέρα έλεγα οτι δεν θα πάω πουθενά!!Ανέβηκα Αθήνα και έφτασε η μέρα,ο γιατρός που μου την έκανε ήτανε τέλειος,με καθησύχασε πολύ λέγοντας μου από τον υπέρηχο οτι όλα είναι μια χαρά!!Την έκανα και δεν κατάλαβα τίποτα,αφού είπα αυτό ήτανε;Σηκώθηκα από το κρεβάτι και του είπα πως τα είδε,μου απάντησε οτι όλα ήτανε μια χαρά και οτι θα κάνω έναν παίδαρο,εγώ του απάντησα:για να δούμε τι θα βγάλει και η αμνιοπαρακέντηση;Εκείνος μου απάντησε οτι όλα θα είναι μια χαρά!Πήρα τα χάπια μου κάθισα στο κρεβάτι και σε 2 μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα και ήταν όλα τέλεια,εκείνη τη μέρα χαιρόμουνα την εγκυμοσύνη μου,επιτέλους!Όλα θα είναι τέλεια και θα το δεις,δεν σου το λέω για να σε παρηγορήσω αλλά θα το δεις!! :wink:

μακαρι.τι να πω.....να σε ρωτησω.εφοσον ο υπερηχος ηταν καλος ,μπορουν να αλλαξουν ολα με το papp a;;;εσενα ποσο ποσοστο σου εωσε με τις αιματολογικες;

dev081pp___.png

μακαρι.τι να πω.....να σε ρωτησω.εφοσον ο υπερηχος ηταν καλος ,μπορουν να αλλαξουν ολα με το papp a;;;εσενα ποσο ποσοστο σου εωσε με τις αιματολογικες;

dev081pp___.png

μακαρι.τι να πω.....να σε ρωτησω.εφοσον ο υπερηχος ηταν καλος ,μπορουν να αλλαξουν ολα με το papp a;;;εσενα ποσο ποσοστο σου εδωσε με τις αιματολογικες;

dev081pp___.png

Διαφημίσεις

Μιλάμε για τον υπέρηχο που μου έκανε 5 λεπτά πριν την αμνιοπαρακέντηση,χωρίς αυτό να αλλάξει τα δεδομένα δηλ να μην την κάνω!Εμένα η αυχενική βγήκε 1.5 και οι αιματολογικές χειρότερες από τις δικές σου που δεν άρμοζε ούτε στην ηλικία μου ούτε στην αυχενική που είχα 1/181 ήτανε! :? Εσύ αν επιτρέπεται τη ηλικία έχεις;

καλησπερα!εγω την εκανα εσπευσμενα χωρις να ξερω τι ειναι!μπηκα στο καραβι με σχεδον 9 μποφωρ γνωριζοντας οτι κατι δεν παει καλα!φοβομουνα αλλα με ενοιαζε να παρω καποιο θετικο αποτελεσμα1ευτυχως που ηταν ο μπαμπακουλης μου μαζι γιατι ειρωνια της τυχης ο αντρας μου ειχε φυγει μια μερα πριν για μια δουλεια στην αλεξανδρουπολη!το δυσκολο ηταν να περιμενω μετα να παρω καποια τηλεφωνικα αποτελεσματα!μεγαλη αγωνια!εκλαιγα ολη μερα!οταν πηρα τα νεα οτι το κοριτσακι μου ειναι καλα τα ξεχασα ολα!δεν ειναι τιποτα το δυσκολο!μετα σου δινει αντιβιωση και θελει ξεκουραση!βεβαια μετα απο αυτο εβαλα 90ενεσεις πανω στην κοιλια για το κικλοφοριακο αλλα χαλαλι!μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε!

Elachi μου το ζόρι είναι η αναμονή!!Κι εγώ τότε ρωτούσα μα δεν γίνεται πιο νωρίς;Δεν γινότανε δυστυχώς,και χρειάστηκε 1 μήνας αναμονής! :? Αλλά όπως είπες χαλάλι του!!Ευτυχώς τα αποτελέσματα βγήκαν κι εμένα σε 2 ημέρες και δεν παρατάθηκε η αγωνία μας! :wink:

Μαράκι μου μην ανησυχείς καθόλου λοιπόν!!Μπορώ να κάνω κάτι να σε κάνω να αισθανθείς καλύτερα;Εγώ είμαι 30 και μου ήρθε πολύ άσχημα γιατί στις άλλες 2 εγκυμοσύνες είχα ποσοστά να φανταστείς 1/39000 και 1/42000.Θα την κάνεις στην Πάτρα νομίζω,ο γιατρός σου θα σου την κάνει;

Διαφημίσεις

MΑΡΊΑ ολα καλά θα πάνε,πιστεψέ το. Αν συνέβαινε κάτι ο υπέρηχος θα έδειχνε κάτι,ειλικρινά.Μέρες που είναι απολαυσέτες ,εχε πίστη και όλα τέλεια θα το δείς. Βγάλτο όσο μπορείς απο το μυαλό σου...Η Νικολοπούλου απο δική της ανασφάλεια κάνει τα πάντα και σχεδόν πάντα δεν υπάρχει λόγος να γίνονται όλα αυτά...

Καλό Πάσχα και μια τέλεια εγκυμοσύνη χωρίς άλλο αγχος,σκέψου το καλό του μωρού σου.

καλημερα.χθες βραδυ ηρθε ο αντρας μου και ηθελε να παμε καπου και εφυγα βιαστηκα.συγγνωμη που δεν απαντησα.ολοι μου λενε οτι αν ειχε προβλημα κατι θα εβλεπε η γιατρος στην αυχενικη,αλλα αυτη μου ελεγε συνεχως να μην ανησυχω γιατι το παιδι ειναι μια χαρα.ολοι με κοροιδευουν που κανω ετσι,αλλα δεν μπορουν να καταλαβουν.ολοι ειναι σιγουροι εκτος απο μενα.αν και τωρα θα μπορουσα να πω οτι ειμαι αρκετα αισιοδοξη.

dev081pp___.png

Διαφημίσεις

για να δουμε.να χαρω επιτελους την εγκυμοσυνη μου.τι παιδακι θα κανεις;εμενα στην αυχενικη μου ειπε κατα πασα πιθανοτητα κοριτσακι.μου ειπε ο γιατρος μου στον Πυργο να παω την τριτη του Πασχα να δουμε τι παιδακι ειναι.(και σκεφτομαι εγω τωρα οτι αν ηταν να φοβοταν κατι ο γιατρος δεν θα μου ελεγε να παω να δουμε το φυλο του,λεμε τωρα)α και κατι αλλο....και εγω απο νησι ειμαι....Ζακυνθο,αλλα ειναι ο αντρας μου απο εδω

dev081pp___.png

Εμένα Μαράκι είναι το 3ο μου αγοράκι!Μένω στη Πάρο αλλά μεγάλωσα στην Αθήνα μέχρι τα 23 και 7 χρόνια μένουμε στην Πάρο(είναι και οι γονείς μου από εδώ,μένουν όμως στην Αθήνα)έρωτας παιδί μου έρωτας!Στην Αθήνα μένετε;Σε ποια περιοχή αν επιτρέπεται;Εγώ μεγάλωσα στον Άγιο Δημήτριο στο Μπραχάμι!

μενουμε Πυργο Ηλειας.τι να κανω;;;;;αφησα τη Ζακυνθο για τον ερωτα μου.αχ αχ αχ αχ.αλλα ολο τον στενοχωρω.ειμαι πολυ αγχωδης ανθρωπος και αυτος το αντιθετο, αν και ειμαστε το ιδιο ζωδιο.δεν μπορω να καταλαβω που την βρισκουν τοση αισιοδοξια οι αντρες.χααχααχα.

dev081pp___.png

Οι αντρες χρυση μου τη βρισκουν την αισιοδοξια, γιατι εχουν την απλη κοινη λογικη να μην κλαινε και να μην αγχωνονται για κατι που δεν εχει γινει και αρα μπορει να μη γινει...

Στα λεω αυτα γιατι μεχρι και χτες περασα τους πρωτους 5 μηνες της εγκυμοσυνης μου με τρομερο αγχος.

Εκανα τροφοβλαστη, που ειναι ακριβως σαν την αμνιο απλα γινεται νωριτερα, αλλα ειναι και πιο επικινδυνη για αποβολή, η αυχενική του μωρού ήταν οριακά πανω απο το φυσιολογικο, οπότε και η τροφοβλάστη να εβγαινε ανητική, παλι θα ειχαμε να ανησυχούμε για αλλα, στο β επιπεδου ολα ηταν καλα, αλλα...

Αλλα κατι εβλεπε στην καρδια και επρεπε να με δει εμβρυοκαρδιολογος.

Καταλαβαινεις τι αγχος εχω περασει. Μερικα βραδια χτυπιομουν απο το κλαμα.

Ο αντρας μου?? Ναι μεν μου συμπαραστεκόταν ανθρώπινα, αλλα του φαινόμουν τελειως παραλογη ή και παρανοικη.

Σου λεει κατσε κοριτσι μου να παμε πρωτα και να μας πουνε οτι υπαρχει πραγματι προβλημα, και αν ειναι ετσι να κλαψουμε μετα παρεα.

Αλλα κλαις προκαταβολικά, γιατι???

Ποσο δικιο ειχε... Το παιδι δεν εχει τιποτα στην καρδια του και απο οσο τουλαχιστον μπορουν να δουνε ειναι υγιεστατο.

Τι καταλαβα που εσκασα απο τη στενοχωρια και το αγχος για το τι μπορει να ηταν?

Η αληθεια ειναι οτι οταν εισαι εγκυος ειναι δυσκολο να μην αγχωθεις και να μην ανησυχησεις και ειδικα με τοσες εξετασεις που υπαρχουν και βλεπουν τοσα πραγματα.

Αλλα η σταση των αντρων, οσο παραλογη και αν φαινεται, ισως ειναι η πιο καταλληλη.

k9Tap3.png

Ζαμπετώ,

Τελικά δεν τα είπαμε εμείς οι Παριανές!

Κι εγώ στην Αθήνα γεννήθηκα και μεγάλωσα αλλά συνέχεια Πάρο κατεβαίνουμε. Η μαμά μου είναι από Λεύκες και υπάρχει σπίτι εκεί.

squsqusbu20090629_-8_George.png

Marye θα κατέβεις δηλαδή για Πάσχα;Άντε και όποτε κατέβεις θα τα πούμε σίγουρα!! :P Μαράκι έχει δίκιο η Κασσιανή εκείνει σκέφτονται πιο πρακτικά κι εμείς πιο συναισθηματικά!!Εμένα ο άντρας μου με ρωτούσε αν φοβόμουνα την αμνιοπαρακέντηση,κι εγώ έχοντας βέβαια άγνοια της διαδικασίας του έλεγα πως οχι,φοβάμαι το αποτέλεσμα!Εκείνος μου απαντούσε οτι το μωρό είναι μια χαρά και να μην ανησυχώ,πραγματικά ήταν το στηριγμά μου και τον ευχαριστώ πολύ! :wink: Αφού πήγαι να κοντά του σαν παιδάκι και του έλεγα συνέχεια:Όλα καλά θα είναι έτσι;Τελικα είχε δίκιο!! :P