Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εκκλησία μακρυά, χωρίς δεξίωση

olympics

Recommended Posts

Γειά σας! Θα ήθελα την γνώμη σας. Έχω κλείσει την εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Κερατέα, η οποία είναι λίγο μακρυά από την Αθήνα και μετά το μυστήριο δεν θα ακολουθήσει δεξίωση. Η βάπτιση θα γίνει τέλος Ιουνίου στις 12 το πρωί. Μου άρεσε πολύ αυτή η εκκλησία και το ήθελα, από πολύ παλιά να κάνω εκεί την βάπτιση του παιδιού μου. Είχα σκοπό να βάλω ένα μικρό μπουφεδάκι μαζί με λίγα αναψυκτικά, στο προάυλιο της εκκλησίας, όμως ο παππάς, δεν μας το επιτρέπει. Λέτε να με σχολιάσουν που θα τους φέρω τόσο μακρυά μες το κατακαλόκαιρο; Δεν ξέρω τι να κάνω! Φοβάμαι πως θα έχει και πολύ κίνηση, λόγω του ότι θα πάει πολύς κόσμος για μπάνιο. Έχουμε μεγάλο σόι και επειδή δεν δουλεύω μου είναι πολύ δύσκολο να κάνω κάποιο τραπέζι σε ταβέρνα. Τα έξοδα είναι πολλά!

Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου; Αν ήσασταν καλεσμένοι θα σας ενοχλούσε το γεγονός; :cry:

Δείτε την Εκκλησία:

575154140_c13f5929e1.jpg?v=0

Αξίζει;

Διαφημίσεις

καλημερα!! κι εγω σημερα εκει θα πηγαινα με τον αντρα μου να κλεισουμε ( αλλα δεν το βλεπω με την βροχη και το μωρο, θα παμε αλλη μερα)

Δεν εχω κανενα σκοπο να κανω τραπεζι γιατι για ολους ειναι δυσκολα τα πραγματα :wink: αλλα πραγματικα δεν σκεφτηκα καθολου το οτι ειναι μακρυα... οποιος θελει ερχεται ειναι η βαπτιση των παιδιων μας και θα την κανουμε οπως φανταζομαστε :D

Θα κανω μονο στους κουμπαρους γονεις κι αδερφια στο σπιτι δλδ 12 ατομα και μια χαρα ειναι

Αχ μια και εκλεισες να σε ρωτησω και κατι??? σου ειπε τιποτα για τον στολισμο? και φοβαμαι και για τα 2 ονοματα μηπως εχει προβλημα, εχεις κατι υποψην σου? (συγνωμη που κανω καταχρηση του τοπικ)

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Olympics, το εκκλησάκι είναι πανέμορφο. Με το καλό να κάνεις την βάφτιση, όπως την έχεις ονειρευτεί. Φυσικά και δεν είσαι υποχρεωμένη να κάνεις τραπέζι, μόνο και μόνο επειδή οι καλεσμένοι σου θα ταλαιπωρηθούν για να έρθουν ως εκεί. Την βάφτιση την κάνουμε για εμάς και τα παιδάκια μας και όποιος θέλει και μπορεί να σταθεί δίπλα μας και να μοιραστεί την χαρά μας είναι ευπρόσδεκτος. Εξάλλου, νομίζω ότι η φανταστική θέα και η μυρωδιά της θάλασσας είναι αρκετά για να αποζημιώσουν τους καλεσμένους σου και να τους ξεκουράσουν από την ταλαιπωρία του δρόμου. Επιτέλους, δεν είναι όλα φαγητό!

Από την άλλη, αυτή την επιμονή του παπά να μην μπορείς να βάλεις ένα μπουφέ με αναψυκτικά, έστω, για να δροσιστεί ο κόσμος, δεν την καταλαβαίνω. Το συζήτησες διεξοδικά μαζί του; Του έδωσες να καταλάβει ότι δεν έχεις την δυνατότητα για τραπέζι και ότι δεν έχεις σκοπό να κάνεις κανένα μπουφέ - υπερπαραγωγή, αλλά κάτι απλό για να ευχαριστήσεις τον κόσμο που θα έρθει; Πού είναι το κακό σε αυτό;

Γειά σας! Θα ήθελα την γνώμη σας. Έχω κλείσει την εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Κερατέα, η οποία είναι λίγο μακρυά από την Αθήνα και μετά το μυστήριο δεν θα ακολουθήσει δεξίωση. Η βάπτιση θα γίνει τέλος Ιουνίου στις 12 το πρωί. Μου άρεσε πολύ αυτή η εκκλησία και το ήθελα, από πολύ παλιά να κάνω εκεί την βάπτιση του παιδιού μου. Είχα σκοπό να βάλω ένα μικρό μπουφεδάκι μαζί με λίγα αναψυκτικά, στο προάυλιο της εκκλησίας, όμως ο παππάς, δεν μας το επιτρέπει. Λέτε να με σχολιάσουν που θα τους φέρω τόσο μακρυά μες το κατακαλόκαιρο; Δεν ξέρω τι να κάνω! Φοβάμαι πως θα έχει και πολύ κίνηση, λόγω του ότι θα πάει πολύς κόσμος για μπάνιο. Έχουμε μεγάλο σόι και επειδή δεν δουλεύω μου είναι πολύ δύσκολο να κάνω κάποιο τραπέζι σε ταβέρνα. Τα έξοδα είναι πολλά!

Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου; Αν ήσασταν καλεσμένοι θα σας ενοχλούσε το γεγονός; :cry:

Δείτε την Εκκλησία:

καλημερα...

εκτος αν κανεις το αλλο...πηγαινε σε ενα καφε κοντα στη θαλασσα πες ποσα ατομα θα εχεις ρωτα αν μπορει να κανει μεζεδοκατασταση με κρυα πιατα η αν δεν μπορει να παρεις εσυ καποια κομματια απο στεργιου ή αλλα με cattering και να τα σερβιρει το μαγαζι... ποιος δεν θα θελει να εχει πελατεια πρωι στο μαγαζι?

575154140_c13f5929e1.jpg?v=0

Αξίζει;

1129643tvsq1yiqpw.gif

και φοβαμαι και για τα 2 ονοματα μηπως εχει προβλημα, εχεις κατι υποψην σου? (συγνωμη που κανω καταχρηση του τοπικ)

Εμένα πάντως με προειδοποίησε ο παπάς "Ένα όνομα δίνουμε στο κοπέλι!!!" χεχεχε...

v6Khp3.pngBoDsp3.png

Διαφημίσεις

και φοβαμαι και για τα 2 ονοματα μηπως εχει προβλημα, εχεις κατι υποψην σου? (συγνωμη που κανω καταχρηση του τοπικ)

Εμένα πάντως με προειδοποίησε ο παπάς "Ένα όνομα δίνουμε στο κοπέλι!!!" χεχεχε...

(χαιρετω το ομορφο ηρακλειο!! ή αλλιως τον ομορφο Χαντακα!! :wink: σε 2 ενοριες που ρωτησα δεν ειχαν προβλημα ,ηθελα να ξερω για την συγκεκριμενη γιατι εχω ακουσει διαφορα)

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Πράγματι η εκκλησία είναι πανέμορφη. Και εγώ δεν θα κάνω τραπέζι παρά μόνο στους κουμπάρους, γονείς, αδέρφια σύνολο 20 άτομα και όποιος θέλει να έρθει ας έρθει. Για αυτό το λόγο έβαλα την βάπτιση στις 17.00 το απόγευμα όπου θα είναι όλοι φαγωμένοι και επειδή περιμένω κόσμο εκτός Θεσσαλονίκης είναι λίγο άκομψο ας πούμε να έβαζα την βάπτιση 12.00 ή 13.00 και να φύγουν νηστικοί. Δεν μπορούσες να βάλεις την βάπτιση απόγευμα? Είναι καλή σαν ιδέα.

Theni καλημέρα! Για στολισμό μας είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα, αρκεί να μην είναι υπερβολικός. Όσον αφορά το όνομα δεν γνωρίζω, γιατί εμείς στο κουφετάκι μας θα δώσουμε ένα κι έτσι δεν το ρώτησα!

Πράγματι η εκκλησία είναι πανέμορφη. Και εγώ δεν θα κάνω τραπέζι παρά μόνο στους κουμπάρους, γονείς, αδέρφια σύνολο 20 άτομα και όποιος θέλει να έρθει ας έρθει. Για αυτό το λόγο έβαλα την βάπτιση στις 17.00 το απόγευμα όπου θα είναι όλοι φαγωμένοι και επειδή περιμένω κόσμο εκτός Θεσσαλονίκης είναι λίγο άκομψο ας πούμε να έβαζα την βάπτιση 12.00 ή 13.00 και να φύγουν νηστικοί. Δεν μπορούσες να βάλεις την βάπτιση απόγευμα? Είναι καλή σαν ιδέα.

Το ήθελα κι εγώ απόγευμα, όμως η νονά και κάποιοι συγγενείς θα πρέπει να φύγουν πάλι μετά την βάπτιση για Πύργο και Τρίκαλα γιατί δουλεύουν την άλλη ημέρα! Θα το ξανασυζητήσω με τους ίδιους μήπως πάρουν καμιά άδεια.

Theni καλημέρα! Για στολισμό μας είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα, αρκεί να μην είναι υπερβολικός. Όσον αφορά το όνομα δεν γνωρίζω, γιατί εμείς στο κουφετάκι μας θα δώσουμε ένα κι έτσι δεν το ρώτησα!

καλημερα!! ευχαριστω πολυ για την πληροφορια!! με το καλο να βαπτισεις το κουφετακι σου!! καν¨ το οπως το ονειρευσαι!! :wink:

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Διαφημίσεις

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

• 2 weeks later...

αγαπητη μου, ουτε εγω θα κανω τραπεζι αν σε παρηγορει, δε με παιρνει να κανω τραπεζωματα.

οσο για την εκκλησια, εχω παρευρεθει σε βαπτιση εκει, καλοκαιρι απογευματακι.

ειναι πολυ ομορφη εκκλησια πραγματικα, ομως να ξερεις οτι το πιανει αρκετα ο αερας. εμεις δε μπορουσαμε να μαζεψουμε τα φουστανια μας!! χαχαχα

ειχαμε αποκαλυψεις

με το καλο η βουτια σας!!