Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

γλιστρισα

Recommended Posts

εχει βαλει το μωρο στο μπανακι κ οπως πηγα να πιαστω στο πλάι της μπανιερας για να κατσω στο πατωμα,γλιστρισε το χερι μου κ εσκασα στο πλάι με τα πλευρα.

περριτο να πω οτι μου κοπηκε η ανασα.αττη τη στιγμη ψιλοποναω οταν αναπνεω κ οταν μιλαω παλι το ιδιο.

δεν πιστευω να εχω σπασει κανενα πλευρο?

ευτυχως που δεν επεσα με το κεφαλι :(

Διαφημίσεις

ελπιζω να μην ειναι ραγισμα παντως... το χει παθει ο αντρας μου, και μου χει πει, οτι ουσιαστικα δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα, επειδη δεν δενεται...

θελει ξαπλα, για να περασει απο μονο του...

αμα τη παλευεις και συ μονη σου (οπως και γω....) καλο κουραγιο....

Kατα πασα πιθανοτητα πονας απο το χτυπημα. Το πλευρο ποναει πολυ το ατιμο, αλλα σ'αυτες τις περιπτωσεις καλο ειναι να γινεται ακτινογραφια.

Διαφημίσεις

στο γιατρο ολοταχώς!!!περαστικά!!! Δεν υπάρχει κάποιος συγγενής κοντά? πάντως μη ντραπεις να ζητησεις βοήθεια από φίλους αν χρειαστεί.

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

μολις ηρθε ο αντρας μου χθες απο την δουλεια κατα τις 12.30 το βραδυ πηγα στο Ασκληπειο κ εβγαλα ακτινιγραφιες.

ευτυχως ολα καλα.μονο τρανταγμα ειναι.

σημερα πηρα ενα ντεπον κ ειμαι καπως καλυτερα.

να ειστα καλα για το ενδιαφερον σας :D

Διαφημίσεις

μολις ηρθε ο αντρας μου χθες απο την δουλεια κατα τις 12.30 το βραδυ πηγα στο Ασκληπειο κ εβγαλα ακτινιγραφιες.

ευτυχως ολα καλα.μονο τρανταγμα ειναι.

σημερα πηρα ενα ντεπον κ ειμαι καπως καλυτερα.

να ειστα καλα για το ενδιαφερον σας :D

Μην σου φανεί παράξενο αν συνεχίσεις να πονάς όταν αναπνέεις βήχεις γυρίζεις πλευρό στο κρεββάτι για κανα μήνα ακόμα!!!!!!!

Περαστικά .

Μην ανησυχεις θα περασει μονο του ακομα κι αν ειναι αυτο..

Μου ραισαν ενα παιδι οταν γεννησα απο το σπρωξιμο για να βγει ο μικρος επειδη ηταν ψηλα πονουσα 20 μερες χωρις να ξερω γιατι και τελικα εκανα μια ακτινογραφια και το βρηκαν.. Αλλα και παλι δεν μου εκανα τιποτα.. Οπως λεει και ο Αλμακ σε κανα μηνα περναει

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Ένας γνωστός μου που μετά από τροχαίο είχε πρόβλημα με τα πλευρά νομίζω ράγισμα, θυμάμαι πως όλη μέρα φούσκωνε και ξεφούσκωνε μπαλόνια.

έτσι του είχε πει ο γιατρός...

Διαφημίσεις

Τα μπαλονια τα φουσκωνεις οταν εχεις χτυπησει και στον πνευμονα και εχεις παθει θλαση για να δυναμωσει. Παντως αν ηταν σπασιμο ή ραγισμα θα ειχες πολυ πονο μπεμπουλιξ. Εγω απλη κακωση ειχα παθει απο τη ζωνη ασφαλειας στο στερνο σε τροχαιο και ενα μηνα ηθελα βοηθεια να σηκωθω απο την καρεκλα. :? Τελος καλο ολα καλα βαλε καμια αλοιφουλα. :wink:

lcWup3.png

Περαστικά σου beboulix!!! Ευτυχώς που δεν ήταν τίποτα πιο σοβαρό!!

Άτιμο πράγμα τα χτυπήματα στα πλευρά... Πονάνε πολύ.

πριν από 8 χρόνια είχα κάνει το λάθος να πάω σε ένα μαγαζί που είχε βραδιά αφιέρωμα στην πανκ μουσική.

Είχα κάνει το λάθος επίσης να στέκομαι όρθια δίπλα σε ένα ψηλό πάγκο ακριβώς εκεί που χόρευαν.

(χόρευαν, τρόπος του λέγειν...)

Σε κάποια στιγμή όλο αυτό το τσούρμο ήρθε παραπατώντας προς το μέρος μου, έπεσε πάνω μου κ έσκασα με το πλευρό πάνω στον πάγκο.

θυμάμαι ότι μαύρισαν τα πάντα κ μου κόπηκε η ανάσα....

Είχα πάθει ένα απλό μικρό ράγισμα που με κρατούσε ξύπνια τα βράδια για πολλούς μήνες. Στην αρχή με πονούσε ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ που ακουμπούσε πάνω.

Με πονάει ακόμα στην υγρασία και με πονούσε κ στην εγκυμοσύνη από τον 6ο κ μετά...

Πού να το είχα σπάσει δηλαδή έτσι; Δε μπορώ να διανοηθώ τι πόνος θα πρέπει να ήταν αυτός...

Τι να πεις!

Υπομονή τώρα λίγο γιατί θα σε ενοχλεί τις πρώτες μέρες...

Περαστικα!!!!

Ειχα σκασει κι εγω με τα πλευρα μια φορα σε κατι νεροτσουληθρες και με ποναγε ολη η δεξια πλευρα για 5-6 μηνες. Αφου πηγαινα απο γιατρο σε γιατρο γιατι νομιζα οτι κατι ειχα....

:D ναι,ειμαι αρκετα καλυτερα κ ευτυχως ο πολυς πονος εχει υποχωρησει.

να χαιρεστε ολες κ ολοι τα λουλουδακια σας κ να εχετε Καλο Πασχα κ

Καλη Ανασταση