Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ


popchris

Recommended Posts


Διαφημίσεις


Popchris,καλησπέρα ναχαίρεσαι το μωράκι σου!!Εγώ έχω κάνει 2 καισαρικές με επισκληρίδιο και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα!!Και θα κάνω και 3η! :wink: Δεν ρωτάς και το γιατρό σου να δεις γιατί συμβαίνει αυτό; :roll:

Link to comment
Share on other sites

ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ...ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?

 

Δε ξέρω αν έχει να κάνει με την επισκληρίδιο, πάντως κι εγώ που δεν έκανα στη γέννα μετά από λίγο καιρό πονούσε πολύ η μέση μου..ίσως να έχει σχέση και με την όλη αλλαγή που περνάει το σώμα της γυναίκας στην εγκυμοσύνη αλλά δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις και το γιατρό σου.

Link to comment
Share on other sites

ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥ..ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΗΡΑ 13 ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ 6...(ΚΛΑΨ)ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΝΑΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΩ ΝΕΩΤΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 3 εβδομάδες μετά...

...εγω γεννησα τον Νοεμβριο με καισαρικη και επισκληριδιο και οντως με ποναει αφανταστα η μεση μου καθε πρωι που ξυπναω. δεν ξερω αν φταιει το στρωμα μου που ειναι σκληρο. το σιγουρο ειναι πως ποτε πριν δεν ειχα προβλημα με τη μεση μου..

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα γεννησα κ εγω με καισαρικη κ επισκληριδιο αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα, μονο οταν κανω δουλειες στα γρηγορα τρεχα απο δω τρεχα απο κει μονο τοτε με πιανει, να σημειωσω οτι πριν γεννησω παλι της εκανα αλλα δεν με επιανε ποτε, ουτε καν στην περιοδο, τι φταιει αραγε??? Δεν ειχε παει ποτε το μυαλο μου οτι μπορει να ειναι απο την επισκληριδιο μονο τωρα που το λετε...

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...