Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

δωρο νονου

Marisa

Recommended Posts

Κοριτσια βοηθεια!!!!!!

Σε ενα μηνα βαφτιζω την μπεμπα μου και εχω το εξης προβλημα.

Τα Χριστουγεννα (που ειχα χρηματα) αγορασα στον νονο ενα ρολοι το οποιο ειναι αμπαλαρισμενο στο κουτι του για δωρο.Μολις χθες εμαθα η ασχετη οτι το δωρο του νονου θελει ειδικο αμπαλαζ με κουφετα κλπ

Σκεφτηκα να το παω στο κοσμηματοπωλειο που το αγορασα αλλα ειναι στην επαρχια και ειναι λιγο δυσκολο....Τι να κανω?

Εμαθα για ενα μαγαζι που κανει τετοιου ειδους αμπαλαζ αλλα ειναι στο Περαμα και εγω μενω στα Βριλησσια.....

αχ!!! ρεζιλι θα γινω!!!!!!!

Διαφημίσεις

θα σε χαλαρωσω λιγο λεγοντας οτι πια περασε η μοδα που πανε τα δωρα στην εκκλησια ανοιχτα σε πλαστικα διαφανη κουτια και σουπερ διακοσμημενα...

πια οι πρισσοτεροι τα δωρα τα δινουν μετα τη βαφτιση στο σπιτι...

(υπαρχουν βεβαια και καποιοι που το κανουν..)

οποτε μη σκας... μια χαρα ειναι το δωρακι σου.... :D

Διαφημίσεις

Γιατί αν πας σε μαγαζί που πουλάει είδη βάπτισης δε θα μπορέσουν να στο κάνουν; Αυτό νομίζω πως λέγεται "μπομπονιέρα νονού".

Δεν το έχω κάνει αλλά αν έπρεπε να το κάνω εκεί θα ρώταγα πρώτα πρώτα.

και εγώ θεωρώ ότι είναι ξεπερασμένη ιδέα...εγώ θα της πάρω ένα φοβερό κινητό που ξέρω ότι έχει τρέλλα..τι πρέπει δηλαδή να το αμπαλάρω με κουφέτα?? μπλιαχ μπλιαχ...

και αποθηλασε επιτελους!

μαρισα μου γιατι τρελαινεσαι?θα το δωσεις στο μαγαζι που πηρες τα βαπτιστικα να στο φτιαξει!ε ποσα θα ζητησει για ενα κουτι με στολισμο?

Διαφημίσεις

μπορεις να παρεις ενα κασελακι και να το στολισεις μονη σου.

παρακατω σου βαζω μια φωτο πως ειχα στολισει εγω τα δωρα των νονον στη βαφτηση των παιδιων μου για να παρεις ιδεα.

<a href=http://img21.imageshack.us/img21/5485/018tau.jpg' alt='018tau.jpg'>

[/img]

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

:P Ρολοι ειναι καλη ιδεα,τα υπολοιπα τα εχει ηδη(laptop-φωτογραφικη) καινουρια ,οσο για τα κοσμηματα ουτε να τα δει.Και ρολοι δεν πολυφοραει γι αυτο ειμαι σε απογνωση.
.pngHgxdp3.png

Διαφημίσεις

και μενα 24 και στο γαμο (που μας παντρεψε) της ειχα παρει ρολοι και σκουλαρικια... λαπτοπ μικρο πηρε προσφατα.... καμια αλλη ιδεα???? :roll:

σας ευχαριστωωωωωωω

παντως στο γαμο δεν εκανα ιδιαιτερο αμπαλαζ...

l8gxp3.png 7SGKp3.png

Κάπου αλλού νομίζω το είχε αναφέρει η Ηλιάννα, μια πολύ καλή ιδέα είναι μια επώνυμη τσάντα! Ακόμα και μια νεαρή κοπέλα την χρησιμοποιεί άνετα. όσο για το αμπαλαζ είμαι και εγώ κατά, μου φαίνεται λίγο πιο παλαιά συνήθεια. Περί ορέξεως όμως...σοκολατόπιτα (αυτό μου λείπει, χεχεχε!) :lol:

v6Khp3.pngBoDsp3.png

επειδη κι εγω ειχα αυτο το αγχος με το κουτι αποφασισα να παρω φαναρια κ να βαλω μεσα τα δωρα.πολυ προτωτυπο κ ομορφο.τα κουτια τυπου αμπαλαζ δεν μου αρεσουν καθολου!

κι αυτο με τα μπαουλα πολυ ομορφο!