Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΓΟΡΕΣ


Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους και ολες,

με αφορμη τις αχρηστες αγορες τις οποιες διαβασα και κυριολεκτικα σκασαμε στο γελιο με την συζυγο, σκεφτηκα οτι καλο θα ηταν να εχουμε και μια στηλη με χρησιμες αγορες.

Αφορμη ειναι ενα γεγονος που δεν θα το ξεχασουμε, 2-3 βδομαδες πριν την γεννα ενω η μπεμπα εριχνε κλωτσιες του σκωτομου στην μητερα της, ενα βραδυ σταματησε εντελως. Οσες προσπαθειες και αν καναμε ( ουζα, οινοπνευματα και καθε πρακτικο γιατρικο) δοκιμασαμε να την κανουμε να σαλεψει, ΤΙΠΟΤΑ. Η πρωτη φορα που την ειχαμε χασει εντελως, ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκαμε, το πρωι ετοιμαστηκαμε να παμε στο γιατρο απελπισμενοι και με φοβερη αγωνια, στο ταξι η μπεμπα ξυπνησε και εριξε κατι κλωτσιες ξεγυρισμενες.

Σκεφτηκα οτι αν ειχαμε ενα ακουστικο ειδικο θα ακουγαμε την καρδια της και θα πηγαινε και η δικη μας στην θεση της.

18 μηνες μετα βρηκα αυτο το καταπληκτικο μηχανημα και αν μας αξιωσει να κανουμε και αλλο παιδακι θα ειναι το πρωτο που θα αγορασω,

 

Edit administrator O σύνδεσμος που είχε δημοσιευτεί εδώ έχει θεωρηθεί διαφημιστικός λόγω εμπορικής δραστηριότητας του μέλους με την επιχείριση.

οσοι εχουν περασει την ιδια αγωνια θα με καταλαβουν.

 

Ελπιζω οτι θα σας φανει χρησιμο.

Μπαμπααααααααααααααααααααα

 

.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Ovelix καταλαβα ποιο προιον εννοεις, βεβαια δεν ξερω ποιας εταιριας και αν ειναι ακριβως το ιδιο γιατι ο συνδεσμος εχει αφαιρεθει, γιατι οταν ημουν εγκυος ειχα τις ιδιες ανησυχιες με σας και σκεφτομουν να αγορασω κατι αναλογο..

Όμως τελικα δεν θεωρω οτι ειναι και η πιο χρησιμη αγορα που μπορει να κανει κανεις δεδομενου οτι το μωρο μπορει να κανεις και ολοκληρη μερα να το ακουσεις και να ειναι μια χαρα και απο την άλλη τη μια στιγμη να κανει σαν τρελο στην κοιλια σου, και ουσιαστικα να μην ειναι και τοσο καλα.. (το λεω κομψα).. Μονο ο γιατρος μπορει να το διακρινει με σιγουρια αυτο..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω και εγώ με την Δώρα. Μπορεί το μηχάνημα να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες φοβίες σου αλλά επειδή δεν είναι καλό να κάνουμε μόνοι μας διαγνώσεις το καλύτερο θα ήταν άμεσα να συμβουλευτείς τον γιατρό και να πράξεις ανάλογα με το τι θα σου πεί να κάνεις.

Φιλικά

Γιάννης

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Χρησιμη αγορα Νο1: Relax της εταιρειας Baby Bjorn

Το παιδι δεν καθοταν στα Relax που κυκλοφορουνε πανω απο 5 λεπτα.Απο την ωρα που πηραμε αυτο βρηκαμε την υγεια μας. Επειδη ειναι και τρομερα ελαφρυ και διπλωνει, εχω σχεδον καταργησει το καροτσι (οταν προκειται για επισκεψη). Μαρσιπος, το Relax υπο μαλης και εισαι σαν πουλακι! Τρελο S.O.S!!!! (κοστιζει λιγο πιο ακριβα, βεβαια..)

 

Χρησιμη αγορα Νο2: Τσαντα-αλλαξιερα Petunia Pickle Bottom.

Οχι μονο πρακτικη αλλα και απιστευτα εμφανισημη!! Δυστυχως δεν υπαρχει αντιπροσωπεια στην Ελλαδα και καποιος πρεπει να σας τη φερει απο εξω (πιο φτηνα ειναι στην Αμερικη) ή να την παραγγειλετε απο το Ιντερνετ.

Link to comment
Share on other sites

εγώ πάντως αυτό το προιον που λές για να ακους την καρδούλα του μωρού, το πήρα γιατί είχα τρομερό άγχος, αλλά τελικά αποδείχτηκε μάπα!!!

 

όταν το παραλάβαμε ήδη η μπέμπα μου είχε αρχίσει τις κλωτσιές και εμείς για να το δοκιμάσουμε την πρώτη φορά , είπα στον άντρα μου τώρα που κλωτσάει και είναι καλά έλα να δούμε , οπότε και να μην την ακούσουμε θα είμαστε ήσυχοι εφ' όσον την αισθάνομαι

και τελικά μάπα , δεν ακούσαμε τίποτα, βρε ψάξε απο εδώ , ψάξε απο εκεί τίποτα , στο τέλος το βάλαμε στο κουτί και το κρύψαμε!!!

 

:wink:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...