Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΦΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ

Recommended Posts

Σήμερα το πρωί τρελλάθηκα

ακουω κλάμματα και τρέχω και βλέπω τη μπέμπα μου να έχει σφινώσει την πιπίλα της στο στόμα απο την αντίθετη μεριά ,δηλ. απο το κόκκαλο, και δεν μπορούσε να την βγάλει, προσπάθησα κι εγώ και με δυσκολία την έβγαλα αφού νόμιζα πως θα σκιστούν τα ούλα της :cry:

μου το κάνει συχνά, να βάζει την πιπίλα απο την αντίθετη μεριά αλλά δεν φαντάστηκα οτι μπορεί να συμβεί αυτό, τώρα φοβαμαι και δεν θα της ξαναδώσω πιπίλα....

το κάνουν αυτό τα μωράκια σας ???

Διαφημίσεις

Σήμερα το πρωί τρελλάθηκα

ακουω κλάμματα και τρέχω και βλέπω τη μπέμπα μου να έχει σφινώσει την πιπίλα της στο στόμα απο την αντίθετη μεριά ,δηλ. απο το κόκκαλο, και δεν μπορούσε να την βγάλει, προσπάθησα κι εγώ και με δυσκολία την έβγαλα αφού νόμιζα πως θα σκιστούν τα ούλα της :cry:

μου το κάνει συχνά, να βάζει την πιπίλα απο την αντίθετη μεριά αλλά δεν φαντάστηκα οτι μπορεί να συμβεί αυτό, τώρα φοβαμαι και δεν θα της ξαναδώσω πιπίλα....

το κάνουν αυτό τα μωράκια σας ???

Εμενα το κανει αλλοα του δινω αυτες τις καουτσουκ οποτε δεν σφυνωνει ευκολα.

........ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΦΥΝΩΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ...

Διαφημίσεις

πωπω!!!

τρομάρα!!!

εμένα είναι συνέχεια με την πιπίλα και την βάζει και την βγάζει :cry::cry::cry: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι,πως όμως χώρεσε όλη??

εγώ έχω ΜΑΜ.μπορεί να βάλει όλο αυτό το πράγμα στο στόμα??

ας πάρουμε και καουτσούκ,μπας και......

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

nikol28, υπάρχουν μερικές πιπίλες όπως της fisher price ή της mam που είναι μεγαλύτερες από της Nuk (αν χρησιμοποιείς τέτοιες). Μήπως να τις δοκίμαζες? Αν θέλεις, έχω 2 fisher price που δεν έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ και μπορώ να στις δώσω. :wink:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Ευτυχώς η δικιά μου ποτέ δεν χρησιμοποίησε πιπίλα... Κάνα δυο φορές που της είχα δώσει όταν ήταν πιο μικρή, έκανε σαν να πνίγεται και δεν την ήθελε...

εχω δυο μπουμπουκακια

της chicco με το καουτσουκ βολεβουν πολυ γιατι δεν τα πονανε στο κεφαλακι το μαγουλο κτλ αν τις πλακωσουν στον υπνο... βεβαια δεν ξερω αν ειναι καλο αυτο γιατι το κλαμα ειναι μια προειδοποιηση... δηλ. μαμα τρεχα ειναι στο στομα... με του καουτσουκ αν δεν το ενοχλει και την κρατησει πολυ ωρα στο στωμα? καλα ισως ειναι υπερβολικο αλλα μου περασε αυτη η φρικτη σκεψη...

εμεις παλι οταν μεγαλωσαμε λιγο βαζαμε 2 στο στωμα διπλα διπλα και πιπιλαγαμε.... για λιγο βεβαια ισα να μας δει οτι γελαμε... αλλα το καναμε και αυτο!

me and my men...

της chicco ήταν η πιπίλα , όχι η καουτσούκ, αλλά όπως είπε και η monbebe

αν δεν το ενοχλει και την κρατησει πολυ ωρα στο στομα ????

παναγια μου φυλαγε

δεν θα της ξαναδώσω πιπίλα μόνο για λίγο όταν είναι να κοιμηθεί, ευτυχώς όταν κοιμάται την βγάζει

Διαφημίσεις

Ωχ! Μου βάλατε ιδεες τώρα..εμείς έχουμε της nuk και έχω πάρει και άλλες για μωράκια 6+ αλλά δεν τις θέλεις καθόλου..κάνει πως του έρχεται εμετός.. Οπότε χθες κατα σύμπτωση αγόρασα πάλι τις ίδιες τις nuk που είναι για μωρά μέχρι 6 μηνών. Εμείς είμαστε 7 αλλά αφού δεν θέλει τις πιο μεγάλες...τι να τον κάνω..? Όμως στο στόμα την βάζει την πιπίλα του απο την ανάποδη συνέχεια..και τώρα εχω θορυβηθεί με αυτό το συμβαν με το μωρακι...έχει γούστο...Τι να κάνω για να του τις αλλάξω;

Κορίτσια επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα, είχα πάρει και εγώ nuk, Νομίζω όμως ότι οι ΑVENT δεν χωράνει στο στώμα του μωρού από την ανάποδη μεριά.

Από όταν γεννήθηκε μέχρι σήμερα 18 μηνών χρησιμοποιώ τις avent. Μέχρι τώρα δεν είχε ποτέ το πρόβλημα που περιγράψατε, αλλά μπορεί να ήταν και τυχαίο.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Ο δικός μου μπέμπης 6,5 μηνών avent φοράει εντελώς συμπτωματικά όμως γιατί του είχα πάρει και nuk και δεν τις ήθελε. Βέβαια το καλύτερο είναι καθόλου πιπίλα αλλά σε κάποιες περιπτώσεις δεν γίνέται

Διαφημίσεις

Ο δικός μου μπέμπης 6,5 μηνών avent φοράει εντελώς συμπτωματικά όμως γιατί του είχα πάρει και nuk και δεν τις ήθελε. Βέβαια το καλύτερο είναι καθόλου πιπίλα αλλά σε κάποιες περιπτώσεις δεν γίνέται

Λιλα,

πολλοι ειδικοι εχουν αποφανθει οτι καλο ειναι τα παιδια να χρησιμοποιουν πιπιλα καθως αυτο συμβαλλει στην προληψη κατα του Αιφνιδιου Βρεφικου Θανατου.

FWusp3.png

εμένα αν δεν φοράει την πιπίλα βάζει το δάχτυλο στο στόμα...ή χώνει ολόκληρο το χέρι...

πιστευω οτι εκτος οτι λένε πως είναι καλό να μάθει πιπίλα για τα δοντάκια του είναι καλό και απο θέμα συνήθειας γιατι αντε την πιπίλα με το ζόρι κάποια στιγμή θα του την πάρεις το δάχτυλο όμως?

ασε που μιας ξαδέρφης μου είχε μάθει δάχτυλο και τώρα 10χρονών το δαχτυλάκι του είναι ατροφικό...

εμένα αν δεν φοράει την πιπίλα βάζει το δάχτυλο στο στόμα...ή χώνει ολόκληρο το χέρι...

πιστευω οτι εκτος οτι λένε πως είναι καλό να μάθει πιπίλα για τα δοντάκια του είναι καλό και απο θέμα συνήθειας γιατι αντε την πιπίλα με το ζόρι κάποια στιγμή θα του την πάρεις το δάχτυλο όμως?

ασε που μιας ξαδέρφης μου είχε μάθει δάχτυλο και τώρα 10χρονών το δαχτυλάκι του είναι ατροφικό...

Πράγματι, αυτός είναι ένας απο τους λόγους που είναι προτιμότερο να μάθει την πιπίλα.

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

• 3 weeks later...

Το άγχος μου με τον μικρό είναι μήπως την καταπιεί. Εχει κίκο όλη από καουτσούκ μία μεγάλη - που δεν κυκλοφορεί πλέον - και είναι η αγαπημένη του. Ολες τις άλλες τις έχει μόνο σαν λύση ανάγκης. Οταν ζορίζεται με τα δόντια του την σφίγγει τόσο πολύ που λέω ότι θα κόψει και θα καταπιεί την θηλή. Και βέβαι την βάζει ανάποδα πλάι και όπως του κάτσει.

καλημερα σας.ναι μου εχει συμβει κ σε εμενα κι αγορασα πιπιλες μεγαλυτερες για να μη μπορει να το κανει.

παντως δεν ξερεις απο που θα σου ρθει...

Ωωωωωχ!!!!!!!!!!! Κορίτσια ο γιος μου ειναι 7,5 μηνων και δεν δεχεται πιπιλα μα με τιποτα!!!

Το μόνο που βάζει είναι το δάχτυλο , αλλα και πάλι ευτυχως, όχι συνεχεια.....το βαζει μόνο οταν νυσταζει και ετσι καταλαβαινουμε με τον αντρα μου οτι ηρθε η ωρα του υπνου....πώς να του κοψω αυτη τη συνήθεια? Να προσθεσω οτι ουτε καν τα εξαρτηματα οδοντοφυιας δεν παιρνει και τα δυο δοντακια που βγαλαμε ειναι μονο με το δαχτυλακι του στο στομα και το χερι ολο καμια φορά.....να μιλησω στην παιδιατρο???

ευχαριστω εκ των προτέρων

Πριν απο δυο μηνες εκει που επαιζε ο μπεμπικος ακουμε ξαφνικα φωνες. Κλαμματα και φωνες τρομου. Ειχε σφηνωσει η πιπιλα απο την αντιθετη εννοειται μερια μεσα στο στομα του. Δεν μπορουσαμε ουτε εμεις να του τη βγαλουμε. Με τα πολλα του τη βγαλαμε αλλα πηρα τετοιο φοβο παιδια, μιλαμε εχασα δεκα χρονια απο τη ζωη μου. Απο τοτε και για ενα διαστημα δεν του διναμε καθολου πιπιλα, και τωρα του τη δινω μονο το βραδι μεχρι να κοιμηθει. Μετα τη φτυνει. Την ημερα ομως καθολου πλεον πιπιλα.

Ο ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ

z0oo.jpgprYNp3.png[/url] .

Ακριβως αυτό που ειπε η Αμαρυλίς...

Πάθαμε το ιδιο με τον Στέλιο και απο τοτε πετάξαμε οοοολες τις πιπιλες και του πήραμε τις chicco τις διάφανες απο σιλικονη...

Φυσικά αργισε πολύ να την κόψει (3 ετων...) αρα τελικά μας ηταν χρησιμη η αλλαγή...

Με αυτές έτριβε και τα ουλα του διαρκώς...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!