Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σαλπιγγαφαίρεση, άθληση, εγκυμοσύνη...

Recommended Posts

Καλώς σας βρήκα όλους. Έψαχνα στο ίντερνετ να βρω τι είναι η σαλπιγγογραφία και "έπεσα πάνω σας".

Με λίγα λόγια, έμεινα έγκυος στα τέλη Γενάρη. Η κύηση ήταν εξωμήτριος, είχα αίμα 7 μέρες μετά περίπου αλλά η γιατρός που πήγαινα τότε μου είπε πως είναι σαλπιγγίτιδα. 2 βδομάδες περίπου μετά και ενώ έχω κάνει τεστ εγκυμοσύνης και έχει βγει θετικό, ξαναπάω στη γιατρό με αιμορραγία και μου λέει πως έχω περίοδο. Είχα για 10 μέρες αίμα. Πάνω που αρχίζουμε να ηρεμούμε με τον άντρα μου με πιάνει τρίτη αιμορραγία. Άλλαξα γιατρό. Την Τρίτη 10/03 έγινε η διάγνωση. Πανικόβλητη η δεύτερη γιατρός άρχισε να μου εξηγεί πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή μου και τι έπρεπε να γίνει. Αυτά που έλεγε, τα επανέλαβε 3 φορές για να τα καταλάβω. Δεν ήξερα ούτε για εξωμήτριες κυήσεις, ούτε για παλίνδρομες, ούτε για λαπαροσκοπήσεις, ούτε πως μπορεί να χάσεις τη ζωή σου σε τέτοιες περιπτώσεις. Την επόμενη μέρα το πρωί, έγινε η λαπαροσκόπηση με εκτόμη του εξωμητρίου και αφαίρεση της δεξιάς σάλπιγγας. Μετά το Πάσχα θα πάω να πάρω την ιστολογική εξέταση της σάλπιγγας. Μάϊο ή Ιούνιο θα κάνω την σαλπιγγογραφία.

Ήθελα να ρωτήσω λοιπόν, πόσο επικίνδυνο είναι να ξεκινήσω μαθήματα για kite surf την ίδια περίοδο περίπου και αν θα υπάρξουν επιπτώσεις στη σύλληψη ή την εγκυμοσύνη αν ξαναρχίσω να αθλούμαι όπως παλιά. Μέχρι τα μέσα Φλεβάρη έκανα ένα 3ωρο πρόγραμμα με τρέξιμο 3 φορές τη βδομάδα.

το αγγελούδι μου, η ζωή μου όλη.

Διαφημίσεις

velv welcome!!!!

nomizo tha prepei na rotiseis ton giatro sou gia to kite serf!!!!ego den ksero ti diafora exei apo to aplo serf alla isos tha prepei na prosexeis oti exei sxesi me kradasmous kai me tis polles ores sto nero...gia na apofigeis kapio kryoma ...poses ores tha ise me vregmeno magio;

episis isos to treksimo kai tous kiliakous ta apofigeis apo tis gonimes meres kai meta kai na kaneis isos mia ora perpatima kathe mera!!!!!

...leo ego tora

kai pali sou thimizo oti den eimai giatros .

kali epitixia!!!!!!

polla filia!!!!

inka

dev042bp___.png

Δεν το "γυρνας" σε κάτι πιό light καλύτερα,μέχρι να ηρεμίσει το σώμα σου?Σίγουρα ο γιατρός θα σου πει καλύτερα.Ο άντρας μου (και άλλοι πολλοί) εχει ραγίσει πλευρά στο kite.Ευτυχώς τα πούλησε όλα και ηρεμίσαμε.

Οσον αφορα το θέμα της εγκυμοσύνης,η ξαδέρφη μου με μία σάλπιγγα έχει κάνει 2 παιδιά.

Ladies ευχαριστώ πολύ για το feedback, απλά είμαι σε μια πολύ περίεργη φάση. Ο κάθε γιατρός λέει κι άλλα, συγκεκριμένα ο διευθυντής της πτέρυγας όταν ήμουν στο νοσοκομείο μου είπε πως μπορώ να επανέλθω στις δραστηριότητες μου 10 μέρες μετά την επέμβαση... :shock:

Επίσης κάτι άλλο που με προβληματίζει είναι πως η όρεξη μου δεν έχει ελαττωθεί ιδιαίτερα και πως συνεχίζω να τρώω ότι βρεθεί μπροστά μου από τις 4 το απόγευμα και μετά όπως και στη διάρκεια της εγκυμοσύνης. :?:

το αγγελούδι μου, η ζωή μου όλη.