Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μου λέει σ'αγαπώ!


fotiniv

Recommended Posts

Πρέπει να το μοιραστώ μαζί σας αυτό,γιατί έχω τρελαθεί!!!Από ευτυχία εννοείται!

Εδώ και μερικές εβδομάδες έλεγα στη Μικαέλα "σ'αγαπώ πααααάρα πολύ" κι έκανα και τη χαρακτηριστική κίνηση να σηκώνω και να ανοίγω τα χέρια. Αν τη ρωτούσα αν αγαπάς τη μαμά ή το μπαμπά έκανε κι εκείνη "παααα" και άνοιγε τα χέρια της.

Πριν μερικές ημέρες, καθόμαστε στο δωμάτιο της και την άφησα για λίγο να πάω δίπλα. Μετά απο 2' άρχισε να με αναζητεί ως συνήθως κι όταν της απάντησα, ήρθε στην κρεβατοκάμαρα κι ενώ την είχα πλάτη, μου τράβηξε το μπατζάκι, φώναξε "μαμά" και όταν γύρισα μου είπε "πααααα" και σήκωσε τα χεράκια της ψιλά!

Τι να σας περιγράψω;;; Μόνο που το λέω μου ΄ρχεται να (ξαναματα) κλάψω από ευτυχία!!

Κάποιες το έχετε νιώσει ήδη και με καταλαβαίνετε.

Από τότε το έχει ξανακάνει 1-2 φορές, από μόνη της δηλαδή.

 

Λέτε να καταλαβαίνει τι λέει; Είναι δυνατόν να ξέρει τι είναι η αγάπη;

Αλλά τι σημασία έχει;

Πάντως εγώ είμαι τόσο μα τόσο μα τόσο ευτυχισμένη που δεν μπορώ να το περιγράψω. Και ξέρω ότι θα ρθουν δυσκολίες και προβλήματα και ίσως ρίξεις στις σχέσεις μας κάποιες στιγμές, μα πάντα θα με αγαπά και θα την αγαπώ, πάντα θα έχουμε να προσφέρουμε χαρές και στιγμές απόλυτης ευτυχίας η μία στην άλλη και δε με νοιάζει τίποτα. Μόνο να είναι καλά.

 

Κι όπως λένε: Όταν μεγαλώνεις παιδιά, δίνεις και παίρνεις. Εσύ τα οδηγείς στο δρόμο της ζωής κι εκείνα σου δείχνουν το δρόμο της καρδιάς.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Mπράβο στη Μικαέλα!Εγώ πάντως είμαι σίγουρη ότι το εννοεί!Τα μωρά τα καταλαβαίνουν όλα!Αυτό με τα χεράκια και το "σ΄αγαπώ τοοοοοοοοόσο πολύ!" το κάνω στη Νάσια κάθε μέρα από 1-2 μηνών και έδώ και 3-4 μήνες ενθουσιάζεται κάθε φορά που της το κάνω!Σηκώνει τα χεράκια της και αυτή κάποιες φορές και βγάζει ένα "ι","ε","α"...ότι της βγεί!

Περιμένω εναγωνιωδώς κι εγώ τη στιγμή που θα μου το πεί συνειδητά και ξέρω ότι δεν θα αργήσει! :D:D:D

Link to comment
Share on other sites

Κι εμείς μια από τα ίδια παλιότερα, αλλά δεν έδινα και τόσο σημασία, έλεγα ότι ενθουσιάζεται με τον ενθουσιασμό μου. Όταν "μεγάλωσε" της έλεγα σε διάφορες φάσεις σ'αγαπώ μωράκι μου, αλλά όχι παραστατικά. Και τώρα αυτό...

 

Στέλλα μου στο εύχομαι το συντομότερο δυνατόν και σε όλες τις μαμάδες!

Link to comment
Share on other sites

Fotiniv σε καταλαβαινω απολυτα!!

Ο δικος μου που ειναι στην ιδια περιπου ηλικια απο οτι βλεπω σηκωνει τα χερακια του οταν τον ρωταω 'ποσο αγαπαει η μαμα τον μπεμπη΄ η 'ποσο αγαπαει ο μπεμπης τη μαμα'?

και ξεκαρδιζεται και εχει διαπλατα τα χερακια του και εγω τρελαινομαι απο χαρα. Τωρα μας δινει και φιλακια!

Νομιζω οτι ειναι στην πιο ωραια ηλικια παρολο που τρεχουμε απο πισω τους. Ολα αυτα τα ναζακια και οι αγκαλιτσες με ξετρελαινουν.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Μπράβο. Πιστεύω ότι αυτή η στιγμή που θα ακούσεις το πρώτο σ'αγαπώ από το μωρό σου είναι ό,τι καλύτερο στον κόσμο.... Ξεχνάς, κούραση, ξενύχτια, τον αγώνα που κάνει καθημερινά για να αντεπεξέλθεις στις αυξημένες ανάγκες της οικογένειας..... Σου δίνει τη δύναμη να συνεχίσεις και να προσπαθήσεις ακόμα περισσότερο. Σε αναζωογονεί!!!! (και όλα αυτά με το που φαντάζομαι ότι μου το λέει!!! Που να μου το πει κιόλας :lol: )

Το περιμένω κι εγώ πως και πως!!!!

sL7ap2.png

Link to comment
Share on other sites

Κι εγω το ζω ηδη με το Αγγελιαννακι μας... ξαφνικα τρεχει με αγκαλιαζει και μου λεει... Σ'αγαπω μανουλα... Αλοιφη εγω...

Τωρα περιμενουμε τον μπεμπη !!! χαχα

Link to comment
Share on other sites

Κι εγω το ζω ηδη με το Αγγελιαννακι μας... ξαφνικα τρεχει με αγκαλιαζει και μου λεει... Σ'αγαπω μανουλα... Αλοιφη εγω...

Τωρα περιμενουμε τον μπεμπη !!! χαχα

 

Σε νιώθω απόλυτα!!!Είναι οι πιο τέλειες στιγμές!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Τι υπέροχο συναίσθημα!!!!!!!

Σίγουρα το εννοεί και καταλαβαίνει την αγάπη!

Τόση στοργή και φροντίδα που παίρνει κάθε μέρα απο σένα σίγουρα το καταλαβαίνει και σιγα σιγα θα σου εκφράζει και εκείνη όλο και περισσότερο τα δικά της συναισθήματα!

Να την χαίρεσαι Φωτεινούλα!

G9FN.jpg.png
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ κορίτσια!!!Να χαίρεστε κι εσείς τα μικρά σας!

Είναι τέλειο πράγμα!!Ήμουν σίγουρα στα πρόθυρα καρδιακού-εγκεφαλικού και τα σχετικά.Είναι το κουράγιο μας, πάει και τελείωσε!

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές. Και μένα ο μικρός πραγματικά με τρελαινει όταν μου μιλάει γλυκά. Το πιο όμορφο "παιχνίδι"που παίζουμε είναι όταν ξεκινάει και μου λέει: "Σε λατρεύω μανούλα" και του λέω "οχι έγω σε λατρεύω" και τοτε αυτός απαντά δηθεν τσατισμένος "Εγώ σε λατρεύω πιο πολυ σου λέω" και χαμογελά! Ε τοτε είναι που αγκαλιαζόμαστε και ο άντρας μου με "κοροιδεύει" :lol: που έγω συγκινουμε τοσο πολυ!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ

.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...