Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΛΙΓΟ...

angi

Recommended Posts

Το προσκλητηριο μας

img1259.jpg

img1259e.jpg

Το κουστουμι μας που θα παμε στην εκκλησια

img1261.jpg

Τα παππουτσια μας

img1268z.jpg

Το φορεμα της μαμας

img1262.jpg

Η πλατη του φορεματος (και μεση μην σας πω..)

img1264.jpg

Τα παππουτσια

img1266n.jpg

Το μαλλι

img1257z.jpg

Και ο παιδαρος....

img1183l.jpg

FWusp3.png

Διαφημίσεις

Ειναι επαγγελματικο κοριτσια,ειναι ετοιμο οχι χειροποιητο.

Ειχα ολη την διαθεση να τα φτιαξω ολα μονη μου αλλα πολλοι καλεσμενοι και δεξιωση μετα...επρεπε να τα αναλαβει αλλος.

Ειδατε μονο το προσκλητηριο γιτι εκεινη την ωρα ανεβαζα τις αλλες φωτογραφιες.Πως σας φαινονται;

FWusp3.png

Διαφημίσεις

Τί να πρωτοπώ;

να πω για το κουστούμι του μικρού; όλα τα λεφτά...μου αρέσει το λινό και το φυστικί (όχι το δικό μας φυστικάκι έχει άλλο χρώμα) χρώμα του επίσης.

να πω για το φόρεμα της μαμάς; :roll: ...μα τί πλάτη είναι αυτή άντζυ μου :shock:

να πω και για το παίδαρο;...μα τί μαγουλίτσος είναι αυτός; φτου σας!!! κουκλάκι ζωγραφιστό :lol:

Τώρα άντζυ παπούτσι και μαλλί μετά από το φόρεμα που είδα πάνε δεύτερα.... :lol::lol::lol: χωρίς να θέλω να τα υποτιμήσω έτσι;

Ωραιαααααααααααα ολα !!!!! Πρωτος και

καλυτερος ο μαγκας με την κοστουμια !!!!

Αλλα και η μαμα δεν παει πισω!

Βαλτε παιδι μου κανα βρ@κι αναποδα

για το κακο ματι !!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Διαφημίσεις

Παρα πολύ ωραία... τέλεια, καλά το μωρό φοβερό... τι γλύκα είναι αυτή;;;; πολλά φιλάκια στα μαγουλάκια!!!!!! Τώρα για τη μαμά. Το φόρεμα super, το πατούμενο όλα τα λεφτά και το μαλλί άψογο... να σε ρωτήσω (επειδή είμα άσχετη) το μαλλί πως το ζήτησες και σου έκανε το συγκεκριμένο σχέδιο;;;;

Με το καλό, να σου ζήσει ο παίδαρος !!!!!!!!!!!!! :D

Τί να πρωτοπώ;

να πω για το κουστούμι του μικρού; όλα τα λεφτά...μου αρέσει το λινό και το φυστικί (όχι το δικό μας φυστικάκι έχει άλλο χρώμα) χρώμα του επίσης.

να πω για το φόρεμα της μαμάς; :roll: ...μα τί πλάτη είναι αυτή άντζυ μου :shock:

να πω και για το παίδαρο;...μα τί μαγουλίτσος είναι αυτός; φτου σας!!! κουκλάκι ζωγραφιστό :lol:

Τώρα άντζυ παπούτσι και μαλλί μετά από το φόρεμα που είδα πάνε δεύτερα.... :lol::lol::lol: χωρίς να θέλω να τα υποτιμήσω έτσι;

καλα, δεν θα τα ελεγα καλυτερα!!ολα τελεια και εσυ υπερπαραγωγη! το φορεμα θεικο απλα

και ο μικρος...κουκλος!!!

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Κοριτσια σορρυ για την καθυστερηση αλλα ειχα βγει για μπομπονιερε,αργησα να γυρισω και μεχρι να τακτοποιησω τον μικρο....

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια και χιλια ευχαριστω επισης για τις ευχες σας.Να ειστε καλα να χαιρεστε τα παιδακια σας! :D

Ξεκινω να σας απαντω.........

FWusp3.png

Διαφημίσεις

Τί να πρωτοπώ;

Ανθουλα μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια και τιποτα δεν υποτιμας μην ανησυχεις.Ολες εχουμε την γνωμη μας και την εκφραζουμε.Αλλωστε εγω σας ρωτησα :D

FWusp3.png

παραααααα πολυ ωραια ολα!!!!!

ατζυ απο που πηρες αυτο το φοβερο κουστουμι;;;και ποσο;;;ξετρελαθηκα!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Το κοστουμι το πηρα απο το καταστημα βαπτιστικων που μου οργανωνει την βαπτιση.Ειναι ουσιαστικα δευτερο βαπτιστικο.Το καταστημα ειναι το Nikolas Ker στην Ν.Ιωνια και το πηρα (φιλικη τιμη) 125 ευρω και τα παππουτσια μου τα εκανε δωρο για την βαπτιση.(η ιδια κυρια οργανωσε γαμους μας και βαπτισεις ανηψιων).Χαιρομαι πολυ που σας αρεσε!

FWusp3.png

Παρα πολύ ωραία... τέλεια, καλά το μωρό φοβερό... τι γλύκα είναι αυτή;;;; πολλά φιλάκια στα μαγουλάκια!!!!!! Τώρα για τη μαμά. Το φόρεμα super, το πατούμενο όλα τα λεφτά και το μαλλί άψογο... να σε ρωτήσω (επειδή είμα άσχετη) το μαλλί πως το ζήτησες και σου έκανε το συγκεκριμένο σχέδιο;;;;

Το χτενισμα μου το κανει φιλη μου κομμωτρια.

Ειναι κοτσος επιμελως ατημελητως.Το εφτιαξε χωρις να μου κανει κοτσιδα βαζοντας απλα ενα εξαρτημα που το λενε μπομπαρι απο κατω και απο πανω εχτισε τα σινιον...μωρε τα λεω καλα....

Αν σε ενδιαφερει να την ρωτησω πως μπορεις να το περιγραψεις σε μια κομμωτρια να στο φτιαξει.

FWusp3.png

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

:!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!:

:!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!:

:!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!:

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

angi, σ' ευχαριστώ πολύ!!!!, Ναι θα ήθελα πολύ να την ρωτήσεις, γιατί είνα πολύ όμορφο χτένισμα, κομψό χωρίς να είναι υπερβολικό. Ιδανικό για καλοκαίρι και για την περίσταση!!!! :D

Όλα είναι υπέροχα μπράβο κοπέλα μου.

ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ Αλλά έχεις σώμα και το βάζεις εγώ πού τέτοια τύχη.Ελπίζω μέχρι να αποφασίσουμε για τη βάφτιση να έχω χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Μάνθος 20/12/1987

Νίκος 10/10/1989

Τάσος 09/09/2008

Σταμάτης 17/05/2010

Ο παίδαρος είναι όλα τα λεφτά! :D

Ακολουθούν επάξια όμως το μάλι της μαμάς , το φόρεμα της μαμάς η ίδια η μαμα και φυσικά ολα τα άλλα! Με το καλό! :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Κοριτσια ευχαριστω παρα παρα πολυ για τα καλα σας λογια.Προσεχως θα βαλω και φωτο απο την βαπτιση δηλ. μπομπονιερες μεγαλων και μικρων,δεξιωση κτλ.

Χαρμουριτσα θα την ρωτησω και θα σου στειλω pm.

FWusp3.png