Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΟΕΚ

Recommended Posts

Για την περσινή ανακαίνιση του σπιτιού μας πήραμε δάνειο από τον Ο.Ε.Κ.

Η πρώτη δόση έπρεπε να πληρωθεί στις 1/3/2009

Ο σύζυγος έκανε την κατάθεση στις 25/2/2009 (δηλαδή νωρίτερα). Στα μέσα του Μάρτη μας έρχεται επιστολή από τον ΟΕΚ σύμφωνα με την οποία δεν έχουμε καταβάλει το ποσό της δόσης :shock: !!!!!!! (αναφέρει τόκους υπερημερίας ……)

Επικοινωνώ με τα κεντρικά του ΟΕΚ στην Αθήνα με σκοπό να τους στείλω με fax το απόκομμα της κατάθεσης για να μην έχω κάποιο πρόβλημα. Αγνοήστε το (μου λέει η κυρία που βγήκε στο τηλέφωνο) δεν είναι προσωπικό. Μα πως δεν είναι προσωπικό της απαντάω αφού τα στοιχεία μου επάνω και απευθύνεται σε μένα (λέει μάλιστα καταβληθέν ποσό 0,00? ). Και μου απαντάει ότι την συγκεκριμένη επιστολή την στέλνουν πάντα (χωρίς να περιμένουν να δουν αν θα καταθέσεις τα χρήματα). Όταν τη ρώτησα πόσα άτομα απασχολούν για να κάνουν κάτι χωρίς καμία λογική και χρησιμότητα, φυσικά μου έκλεισε το τηλέφωνο.

Και ρωτάω εγώ τώρα:

Δηλαδή εγώ δύο φορές το χρόνο θα παίρνω τη συγκεκριμένη επιστολή?

Είναι όντως αυτή η τακτική του ΟΕΚ ή η υπάλληλος πετούσε αετό ?????

Η ζωή μου όλη .....

Διαφημίσεις

ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕς ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΛΟΓΟΣ?ΨΑΞΤΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

xara_2, καλημερα

Απο προσωπικη εμπειρια εχω να σου πω τα παρακατω: τις επιστολες τις γραφουν πολυ νωριτερα απο την ημερομηνια που ληγει η δοση σου.Συνηθως γινονται τετοια περιστατικα γιατι ο υπαλληλος ειτε ειναι καινουργιος ειτε γιατι δεν διασταυρωσε την εντολη.Γι αυτο η υπαλληλος σου ειπε μην το παιρνεις προσωπικα, προσπαθουσε να καλυψει λαθος υπαλληλου. Μην ανησυχεισεις αν επαναληφθει το φαινομενο και αλλες φορες!!!Αν εισαι ανησυχη και θελεις να καλυφτεις πραγματικα, καλυτερα επικοινωνησε με τον διευθυντη των συγκεκριμενων δανειων, αν τηλεφωνικα και παλι δεν καλυφτεις και θελεις περισσοτερη καλυψη, στειλε γραπτως αιτηση για να σου απαντησουν γραπτως και με υπογραφες οι αρμοδιοι, γιατι αν πραγματικα εχει γινει καποια στραβη αυτος που θα την πληρωσει θα εισαι εσυ.Καλυτερα φυλαγε τα ρουχα σου..

Προσωπικα πιστευω οτι δεν ειχαν ενημερωθει τα αρχεια τους και ο υπαλληλος χωρις να κανει περαιτερω διασταυρωση, εγραψε την ειδοποιηση αυτην, συνηθιζεται στην πρωτη δοση να ξεχνουν οι δανειοληπτες την πληρωμη τους.

Ελπιζω να σε καλυψα.

69Dzp3.png

06pBp2.png

ευχαριστώ KANGOO με κάλυψες

σήμερα πάντως τους ξανατηλεφώνησα και μου είπαν ότι επειδή δεν μπορούν να παρακολουθούν το λογαριασμό τους (!!) τους στέλνει η τράπεζα στο τέλος κάθε μήνα ένα cd με τις πληρωμές που έγιναν και μετά κάνουν τις καταχωρήσεις του.

Προφανώς, μου είπε η υπάλληλος, όταν στάλθηκε η επιστολή δεν είχε γίνει ακόμη η εγγραφή της πληρωμής ………

Η ζωή μου όλη .....

χαρά καλησπέρα,

θέλουμε και εμείς με τον άντρα μου να πάρουμε δάνειο απο τον ΟΕΚ για επισκευή κατοικίας, πόσο είναι το ποσό που χορηγούν? υπάρχει όριο? παίζουν ρόλο τα εισοδήματα που έχουμε ή είναι πάγιο το ποσό?

σε ευχαριστώ πολύ :lol:

Διαφημίσεις

χαρά καλησπέρα,

θέλουμε και εμείς με τον άντρα μου να πάρουμε δάνειο απο τον ΟΕΚ για επισκευή κατοικίας, πόσο είναι το ποσό που χορηγούν? υπάρχει όριο? παίζουν ρόλο τα εισοδήματα που έχουμε ή είναι πάγιο το ποσό?

Ναι,οποιος γνωριζει ποιες ειναι οι προυποθεσεις για να βγει το δανειο,ας μας πει και'μας :P:P:P:P:P:P:P .

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

χαρά καλησπέρα,

δες εδώ:

http://www.oek.gr/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=13&id=63&Itemid=123