Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δεν κοιμαται με τιποτα....

anna781

Recommended Posts

Καλες μου μανουλες βοηθηστε με λιγο γιατι εχω αρχισει και αγχωνομαι λιγο...Τωρα η μικρη μου ειναι 2 μηνων σχεδον και ενω κοιμοταν λιγο τη μερα τον τελευταιο καιρο δεν κοιμαται καθολου ολη μερα.Τι την κουναω,τι τη νανουριζω τιποτα.Αντε νατην παρει ο υπνος για 5 λεπτα και ξυπναει παλι.Τη νυχτυα δηλαδη κατα τις 11-12 που κοιμαται ξυπναει 1 φορα να φαει και μετα ξυπναει παντα στισ 7.Το αποτερεσμα ειναι και η μπεμπα να ειναι ανυσηχη και εγω στο αγχος ολη την μερα.

Διαφημίσεις

Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά εγώ στην ηλικία του μωρού σου πήρα αυτό http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=40773&selcat=bgsw

Τον έβαζα εκεί κουνιόταν για λίγο, τον έπαιρνε ο ύπνος και μετά τον έβαζα στο κρεβάτι του. Θα σωθείς και θα με θυμηθείς!

Εχω σκοπο να το παρω αυτο,.και στο καροτσι που τηα αρεσει οταν την κουναω την περνει ο υπνοσ ομωσ για 5 λεπτα ενω συνεχιζω τι κουνημα.και χωρισ να την κουναω κοιμαται καμια φορα μονη τησ αλλα για πολυ λιγο.Πιστευω οτι και εκει τα ιδια θα μου κανει.εσενα δεν σου κοιμοταν ολη μερα μονο οταν το εβαζες σε αυτην την κουνια?

Εμένα το βράδυ απο νεογέννητο κοιμόταν χωρίς να ξυπνήσει ενδιαμέσα το βράδυ παρά μόνο το πρωί. Την κούνια την χρησιμοποιούσα κατα τη διάρκεια της μέρας μετά τα γεύματά του που τον έπιανε νυστογκρίνια, τον έβαζα εκεί και ησύχαζε

Παντως δεν ειναι καλο ουτε για το παιδι ουτε για μας τις μητερες να μην ηρεμει καθολου ολη τη μερα.Ηθελα και να ξερα δεν νυσταζει?εγω να κουτουλαω τοιχους και αυτη μες την τρελλη χαρα...Στεναχωριεμαι μηπως δεν της κανει καλο ολο αυτο.Υποτιθεται οτι θα πρεπε να ειναι μαμ κακα και νανι σε αυτην την ηλικια.

Διαφημίσεις

όπως ακριβώς το λές συνονόματη!!! υποτϊθεται οτι είναι μαμ κακά και νάνι... και εμένα όμως η μπέμπα μου απο τότε που γεννήθηκε είναι μόνο τα δύο πρώτα!! :shock: ακόμη και τώρα δεν κοιμάται όχι μέρα αλλά ούτε και νύχτα,,,άρα μην απελπίζεσαι, τουλάχιστον κοιμάται τη νύχτα, σιγά σιγά θα βρει τους ρυθμούς και την ημέρα...ίσως τώρα που φτιάχνει ο καιρός καμιά βόλτα με το καρότσι έξω να το κουράζει να το ηρεμεί και να κοιμάται μετά κάποιες ώρες και το μεσημέρι..εμένα μόνο έτσι κοιμάται κανένα 2ωρο κατα τη διάρκεια της ημέρας...το βράδυ όμως άστα...ΔΡΑΜΑ η κατάσταση!!!

• 3 months later...
Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά εγώ στην ηλικία του μωρού σου πήρα αυτό http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=40773&selcat=bgsw

Τον έβαζα εκεί κουνιόταν για λίγο, τον έπαιρνε ο ύπνος και μετά τον έβαζα στο κρεβάτι του. Θα σωθείς και θα με θυμηθείς!

το ίδιο εχω και εγώ.

καθεται 10 λεπτα κ μετα ουρλιαζει να την βγαλω.

εμενα μεχρι να σαραντησει ετρωγε κια κοιμοταν ανα 3 ωρες. Με το που σαραντησε σταματησε να ξυπναει το βραδυ,κοιμοταν απο τις 11.30 εως τις 8.30. Απο 2 μηνων μεχρι και 7,5 περίπου την ημερα κοιμοταν συνολο περιπου 5 ωρες. Απο 7,5 μεχρι και σήμερα κοιμαται συνολο την ημερα 3 ωρες το πολύ ενω το βραδ πεφτει πλεον μια ωρα νωρίτερα για υπνο κατα τις 10.30, ενίοτε και 10 αν ειναι κουρασμενη και συνεχιζει να ξυπναει 8,30-9 το πρωι. Όπως καταλαβαίνεις τα μωρα αλλάζουν πρόγραμμα πολύ συχνά αλλα μάλλον το σημαντικότερο ειναι να κοιμούνται συνεχομενα το βραδυ