Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Πριν λιγα λεπτα ειχα μια περιεργη επισκεψη.Χτυπησε το θυροτηλεφωνο και μου λεει μια κοπελα:μου ανοιγετε την πορτα; εγω βλακωδως δεν ρωτησα τι θελει κι ανοιξα.Σε λιγο χτυπαει την πορτα μου κι ηταν μια κοπελα 20+.Το πρωτο που σκεφτηκα ηταν οτι προκειται για μαρτυρα του ιεχωβα και θα θελει να αφησει φυλλαδια.Μου λεει: κανουμε μια ενημερωση για την διαπαιδαγωγηση των παιδιων,να περασω λιγο; Της λεω τί ενημερωση; Απαντά οτι προκειται για ενημερωση πως περνουν απο την προσχολικη ηλικια ,τί αλλαγες εχουν κλπ.Δεκα λεπτα,λεει,θα κανω- μονο που θα ηθελα να ειναι κι ο συζυγος σας εδω.Της απαντησα οτι δεν ενδιαφερομαι,ρωτησε αν υπαρχουν αλλα παιδακια στην οικοδομη μας,απαντησα οχι κι εφυγε.Τι ηταν αυτο τωρα; σκεφτηκα μηπως πηραν στοιχεια γονεων απο τον παιδικο,αλλα τοτε δε θα ρωτουσε για αλλα παιδακια,θα ηξερε.Επιπλεον και μενα με ρωτησε αν εχω παιδακια.Μολις εφυγε βγηκα στο μπαλκονι κι ειδα οτι πηγε στην διπλανη πολυκατοικια.Τι ενημερωση ειναι αυτη Σαββατο βραδυ;Μηπως ειναι κατι υποπτο; τοσα ακουμε καθημερινα.Σκεφτηκα να παρω στην αστυνομια,αλλα τι να τους πω; ηρθε μια κοπελα και την εδιωξα; που θα τη βρουν ή τι μπορουν να κανουν;

Διαφημίσεις

Δεν θελω να σε τρομαξω,αλλα εγω στην θεση σου,θα κλειδωνα καλα το βραδυ...

Απ'οσο γνωριζω,ακομα και κοριτσια που πουλανε εγκυκλοπαιδειες door to door και συνηθως σου παρουσιαζονται ετσι,οτι δηλαδη θελουν να σου κανουν ενημερωση,δεν εργαζονται Σαββατοβραδα.

Επισης,το περιεργο ειναι οτι ηθελε να ειναι παρων και ο συζυγος,μηπως ειναι ψαρωτικη για να δει αν εισαι μονη σου?

Συγγνωμη αν σε αγχωσα,αλλα εγω ειμαι πολυ καχυποπτη,δεν ανοιγω ποτε σε κανεναν,αφου και φιλοι να ερθουν,με παιρνουν απο το κινητο κατω απο το σπιτι γιατι χτυπανε και δεν ανοιγω :lol::lol::lol: .

Ελπιζω να κανω λαθος.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

τελικα πηρα στην αστυνομια και το ανεφερα.Καλυτερα να με πουν υπερβολικη παρα να γινει κατι.Ας το ξερουν ,σε περιπτωση που αναφερθει κατι κι απο αλλον κατοικο.Με ρωτησαν προς τα πού κατευθυνθηκε κι ειπαν θα στειλουν ενα περιπολικο να το ελεγξει.Εννοειται οτι κλειδαμπαρωσα τα παντα! Να δω πώς θα κοιμηθω μετα,μαλλον επρεπε να προμηθευτω dvd για μαραθωνιο ταινιων!!

Tην επόμενη φορά ξέρεις τί να κάνεις. Όχι απλά δεν της ανοίγεις την πόρτα του σπιτιού σου αλλά ούτε κάν ανοίγεις την καντρική πόρτα της πολυκατοικίας. Μακριά απο κάτι τέτοια άτομα!!!!

Αυτο μας συνεβει πριν λιγους μηνες.......σαββατο βραδυ χτυπησε κατω μια κοπελα νεαρη...........λογω ωρας και δικης μου βλακειας θεωρησα οτι ηταν φιλη των παιδιων του απο κατω οροφου και χτυπησε κατα λαθος σε μας........ανοιξα χωρις να ρωτησω........μετα απο λιγο χτυπαει στην πορτα μας........ουτε ανοιξα ουτε ρωτησα τι θελει.........δεν συνηθιζω να ρωταω αλλα ουτε και να ανοιγω σε αγνωστους........οποτε δεν μιλω καν, κανω οτι δεν ειμαι σπιτι γιατι ντρεπομαι αν μιλησω να μην ανοιξω...... :oops:

Ενοχλησε τους απο κατω.......δεν θυμαμαι τωρα τι ηθελε αλλα μου χε κανει μεγαλη εντυπωση η ωρα και η μερα......

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Πλασιε? Δεν νομιζω οτι εχουν στανταρ ωραριο αυτοι.. και εξαρταται ποσο αργα ηταν.. Αν ηταν κοντα στις 8 δεν νομιζω οτι θα ηταν περιεργο να συνεχιζει την δουλεια της εκεινη την ωρα.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Καλά έκανες και πήρες την αστυνομία, ακόμα και αν πραγματικά ενδιαφερόταν να πουλήσει κάτι ή να κάνει κάποια έρευνα, η ώρα ήταν πολύ περίεργη. Μη ξεχνάτε όσα ακούμε στην τηλεόραση ότι συμβαίνουν, εδώ λένε ότι κλέβουν τους ντελιβεράδες, πόσο μάλλον ένα σπίτι που ρωτάνε κιόλας αν είναι και ο σύζυγος. Και ποιος μας λέει ότι και ο σύζυγος να ήταν και να ανοίγατε, δεν θα έβγαζε κανένα σπρέι από τη τσάντα της (κυριε φώσκολε σας έχω έτοιμο σενάριο!!). Συγνώμη αν σας ακούγομαι υπερβολικη αλλά έχουν μπει στο σπίτι μας και από τότε που γέννησα φοβάμαι υπερβολικά μήπως γίνει κάτι.

Α σορυ δεν προσεξα οτι η επισκεψη ηταν κοντα στην ωρα της δημοσιευσης..

Παντως επρεπε να πεις οτι ο συζυγος ηταν μεσα ξαπλωμενος.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν εμένα κορίτσια μου χτυπάνε συχνά πυκνά το κουδούνι είτε γιατί κάποιος άλλος τους έχει ανοίξει απο κάτω είτε γιατί βλέπουν το όνομά μου στο κουδούνι κάτω - έχω παραμελήσει να βάλω και του συζύγου, ξέρω μεγάλη βλ@κεία - και νομίζουν μάλλον ότι είμαι ή φοιτήτρια ή καμιά γριά που μένει μόνη της. Όταν λοιπόν χτυπήσουν απαντάω ΠΑΝΤΑ γιατί σκέφτομαι ότι μπορεί και να τσεκάρουν αν κάποιος είναι μέσα. Αλλά δεν τους ανοίγω. Λέω πρώτα ένα ψαρωτικό "συγνώμη αλλά γιατί χτυπήσατε ειδικά το δικό μου κουδούνι??" και μετά προσθέτω "λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σας ανοίξω" και έχω δει ότι αποθαρρύνονται τελείως. Καλύτερα να γίνω αγενής παρά να ανοίξω σε κάποιον και να βρούμε κανά μπελά.

Και ναι τι άσχετες ώρες είναι αυτές που χτυπάνε τα κουδούνια? Σάββατο βράδυ για διαπαιδαγώγηση των παιδιών? Τί κουλό ήταν αυτό? Και ποιός την είχε στείλει την κοπέλα? Απο τον δήμο? Απο υπηρεσία πρόνοιας? Απο που? Καλά έκανες και πήρες αστυνομία γιατί μου φαίνεται ότι θα μας τρελλάνουν τελικά. Εμάς μια φορά μας είχαν χτυπήσει το κουδούνι κάτι τύποι κουστουμαρισμένοι, ψηλοί, κατάξανθοι σαν ρομποτ και μας είχαν πει ότι είναι απο την τάδε εκκλησία και έρχονταν για κύρηγμα. Αυτή τη φάση την έχω ξανακούσει και έχω δει και έξω στο δρόμο να κυκλοφορούν δύο δύο σαν στρατιωτάκια αλλά ρε αδερφέ, σκιάχτηκα, που στο καλό ξέρω εγώ τί είναι αυτοί τώρα οπότε και επανέλαβα το παραπάνω ποιηματάκι και καθάρισα.

Εγώ πέρυσι ακριβώς την ιδία μέρα με σήμερα που θεωρείται αργία είχα μια τέτοια επίσκεψη 22:00 το βραδύ!! :?::?:

Χτυπάει το κουδούνι και μάλιστα με ξύπνησε γιατί ήμουν έγκυος και είχα υπνηλίες τότε :evil: .

Ρώτησα ποιος είναι και μου λέει ακριβώς τα ιδία που είπε και σε εσένα resident

Ανοίγω λίγο την πόρτα (μένουμε σε μονοκατοικία) και βλέπω μια κυρία το πολύ 30 χρονών χωρίς να κρατάει κάτι στα χεριά της ένα φάκελο κάτι ώστε να μου κάνει την ενημερώσει…το μονό που είχε ήταν μια τσάντα ωμού.

Και την ρωτώ καλά τέτοια ώρα μου ηρθατε για ενημέρωση?

Δεν απαντάει και αλλάξει θέμα και με ρωτάει εάν έχω μικρά παιδιά της λέω όχι και με ρώτησε αν ξερώ κάποιο άλλο σπίτι στην γειτονιά μού τις απάντησα όχι και έκλεισα την πόρτα.

Από τι ρώτησα στην γειτονιά μου δεν πήγε σε κανένα άλλο σπίτι.

Δεν ξερώ τι ήταν αυτό πάντως είχα τρομάζει αρκετά γιατί στην περιοχή μου είναι λίγο απόμερα και με όχι πολλά σπίτια.

Πάντως θα σε συμβούλευα να μην ανοίγεις σε κανέναν ότι ώρα και να είναι.