Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ασυρματο τηλεφωνο...ξερει κανεις...?

Niki24

Recommended Posts

Διαβασα τα θεματα για ακτινοβολια αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο. Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις ποτε εκπεμπει ακτινοβολια ενα ασυρματο τηλεφωνο. Δηλαδη οταν ειναι στη βαση του εκπεμπει? ή μονο οταν το μετακινησουμε για να μιλησουμε? Εγω εχω και ασυρματο και σταθερο τηλεφωνο διπλα διπλα. Εχω συνδεδεμενο το σταθερο και μονο οταν θελω να μιλησω πολυ ωρα ή ειμαι στην κουζινα συνδεω και παιρνω το ασυρματο. Τις ωρες που εχω συνδεδεμενο το σταθερο, το ασυρματο ειναι στη βαση του και φορτιζει, ξερετε αν και τοτε εκπεμπει ακτινοβολια? Γιατι αν εκπεμπει τζαμπα η διαδικασια συνδεσε αποσυνδεσε.. Οσο για το ασυρματο ιντερνετ οταν δεν το χρησιμοποιω το κλεινω απο το κουμπι και φανταζομαι οτι δεν εκπεμπει..

Η Αναστασια μου γεννηθηκε 07/08/08...

Διαφημίσεις

Διαβασα τα θεματα για ακτινοβολια αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο. Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις ποτε εκπεμπει ακτινοβολια ενα ασυρματο τηλεφωνο. Δηλαδη οταν ειναι στη βαση του εκπεμπει? ή μονο οταν το μετακινησουμε για να μιλησουμε? Εγω εχω και ασυρματο και σταθερο τηλεφωνο διπλα διπλα. Εχω συνδεδεμενο το σταθερο και μονο οταν θελω να μιλησω πολυ ωρα ή ειμαι στην κουζινα συνδεω και παιρνω το ασυρματο. Τις ωρες που εχω συνδεδεμενο το σταθερο, το ασυρματο ειναι στη βαση του και φορτιζει, ξερετε αν και τοτε εκπεμπει ακτινοβολια? Γιατι αν εκπεμπει τζαμπα η διαδικασια συνδεσε αποσυνδεσε.. Οσο για το ασυρματο ιντερνετ οταν δεν το χρησιμοποιω το κλεινω απο το κουμπι και φανταζομαι οτι δεν εκπεμπει..

Η Αναστασια μου γεννηθηκε 07/08/08...

απο οτι ξερω και στην βαση εκμπεμπει ακτινοβολια το ασυρματο,και ενας φιλος που δουλευει σε ενα δημοσιο οργανισμο για τον ελεγχο των κεραιων κινητων ,ραδιοφωνων κτλ ,μου ειπε το κινητο μακρια απο το παιδι μεχρι 6 χρονων και γενικα οσο μπορω να αποφευγω ολες τις ασυρματες συσκευες.ο αντρας μου που το εψαξε ξηλωσε ολα τα ασυρματα(ιντερνετ,τηλ)και εβαλε ενσυρματα και γεμισαμε καλωδια :? αστα.... αλλα και τι να κανεις απο το φοβο που λες μπας και....δεν ξερω ομως σε ποια σιτε διαβασε για να σου πω να δεις και συ.α και μια ιστορια που μου ειπαν αλλα την βρισκω λιγο τραβηγμενη και την λεω καθαρα ενημερωτικα.

μια κοπελα γνωστη της ξαδερφης μου ειχε συνεχεια το ασυρματο και το μωρο αγκαλια και γενικα το ειχε ψιλοσκουλαρικι το τηλ,το παιδακι της παρουσιασε κριση επιληψιας 18 μηνων και ο γιατρος της ειπε οτι μπορει να φταιει το ασυρματο η να ειχε προδιαθεση το παιδι και το τηλ να το εκανε να εμφανιστει ποιο γρηγορα.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Niki24. ΝΑΙ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΒΑΣΙΚΑ Η ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΤΙΖΕΙΣ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Διαφημίσεις

καλησπερα νικι24 και απο εμενα.Να ξερεις οτι το ασυρματο εκπεμπει περισσοτερο απο το κινητο,διαπερνα ακομη και τοιχο.Βγαλτο!!!! Εμεις το καταργησαμε λιγο πριν γεννηθει το παιδι.Αρχικα δυσκολευτηκαμε στην προσαρμογη αλλα το συνηθισαμε.Ολη η οικογενεια αδελφοσ μου, γονεις μου ολοι τα βγαλαμε.οσο για το ιντερνετ ευτυχως τις πιο πολλες φορες λαμβανουμε σημα απο διπλανο διαμερισμα!!! :D

line_line_r_beg_girl_time_1217304000_text_c720e6eff5e6eff5ede9f4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Συμφωνα με φιλο μου που κανει μεταπτυχιακο πανω σε αυτο το θεμα, τα ασυρματα τηλεφωνα εχουν ισχυροτερη ακτινοβολια ακομα και απο τα κινητα.

Βγαλτο. Η ευκολια ειναι μια ιδεα. Εγω το πεταξα και κανενα προβλημα δεν εχω.

k9Tap3.png

τα ασυρματα τηλεφωνα εχουν ισχυροτερη ακτινοβολια ακομα και απο τα κινητα.

Ακριβως!!!!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

λοιπον κοριτσια εμενα ο αντρας μου εκανε μαστερ στις ασυρματες τηλεπικοινωνιες. το συμπερασμα ειναι οτι δεν εχουμε τιποτα ασυρματο μεσα στο σπιτι γιατι το ασυρματο τηλεφωνο ειναι χειροτερο και απο το κινητο αφου η βαση του ειναι μεσα στο σπιτι και οχι στην ταρατσα καποιας πολυκατοικιας. επιπλεον ενω μας χρειαζεται δεν εχουμε ενδοεπικοινωνια για τον ιδιο λογο.

οπως τα λεει το παπακι.

ολα τα ασυρματα ειναι επικινδυνα και επιπλεον περιττα.

ετσι νομιζα κι εγω οτι χωρις ασυρματο δε θα μπορουσα να ζησω και το εβγαλα και τιποτα δεν εγινε.

οσο για την ενδοεπικοινωνια, εχεις τετοιο αγχος ειδικα με το νεογεννητο, που μεχρι την ανασα του ακους.

k9Tap3.png