Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ

kiko

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους. θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με τα κουφέτα. Η βάφτιση μας είναι στις 28/6 και θα φτιάξω μόνη μου τις μπομπονιέρες (200 στο σύνολο). Τα υλικά θα είναι έτοιμα την επόμενη εβδομάδα, μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε ποια είναι η γνώμη σας αν ξεκινήσω σιγά σιγά να φτιάχνω τις μπομπονιέρες (επειδή είναι σχετικά πολλές)και να τις δένω μέχρι τη βάπτιση ή αν είναι πολύ νωρίς απο τώρα και χαλάσουν τα κουφέτα

Πόσο καιρό πριν είναι κατάλληλο να ανοιχτούν τα κουφέτα;

σας ευχαριστώ πολύ

wobz4vsv31g4fym5.png

Διαφημίσεις

Τα κουφέτα που θα αγοράσεις (ή έχεις ήδη αγοράσει) έχουν ημερομηνία λήξεως. Δεν μπορείς να τα διατηρήσεις στο ψυγείο γιατί σκληραίνουν και χαλάνε, παρά μόνο σε δροσερό και σκιερό μέρος. Το δέσιμο πρέπει να το κάνεις με γάντια για να μη λιώνουν τα κουφέτα στα χέρια σου, ειδικά αν έχει ζέστη. Όσο αργότερα τα αγοράσεις και τυλίξεις τόσο πιο φρέσκα θα είναι. Πιστεύω ότι 1 μήνα πριν είναι καλα, αν τα συναρμολογήσεις νωρίτερα κινδυνεύουν περισσότερο να αλλιωθούν και θα πάει στράφι και ο κόπος σου αλλά και το αποτέλεσμα θα σε απογοητεύσει. Άσε που άμα λιώσει ένα βγάζει μια λίγδα και κολλάει και τα διπλανά του...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑΤΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΟΥ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΥΦΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΗΔΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ. Η ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΤΑ ΦΥΛΑΩ ΣΕ ΣΚΙΕΡΟ ΜΕΡΟΣ. ΛΕΣ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ;

ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΩΡΕ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΔΕΣΩ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΓΙἈΥΤΟ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΤΙΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

wobz4vsv31g4fym5.png

αν περνουν αερα απο τη μπομπονιερα δεν υπαρχει προβλημα..αρκει παλι να τα εχεις σε δροσερο μερος...εμεις παντος τρωμε κουφετα μετα απο μηνες και ειναι σαν φρεσκα!

1-2-3MPOMPIRES!!!

Τα κουφέτα αν ειναι καλής ποιοτητας και τα αγοράσεις σφραγισμένα και με ημ λήξεις, δεν παθαίνουν ΤΙΠΟΤΑ...και 1 χρονο να κάτσουν που λέει ο λόγος.Το διάστημα που αναφαιρεσαι ειναι μικρό για να χαλάσουν τα κουφέτα...Μονο τα κουφέτα σοκολάτας θελουν μια μικρη προσοχή με την ζέστη... :D

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

Ειχα κι εγω την συγκεκριμενη απορια, και απο καταστημα που πουλαει κουφετα, μου ειπαν οτι το πολυ 1 μηνα πριν την βαφτιση μπορω να ετοιμασω τις μπομπονιερες κι αυτο γιατι αλλιως τα κουφετα "σκανε"...Τωρα τι εννοουσαν, κι αν ισχυει κατι τετοιο δεν ξερω....

κι εμεις την ιδια μερα βαφτιζουμε και ο αντρας μου "απαιτησε¨" να αγορασω τα κουφετα μετα το Πασχα..

εγω θα εχω ετοιμα τα πάντα και μου μενει μονο το δεσιμο.

όταν λεω τα παντα εννοω προσκλητηρια, στολισμο, βιβλιο ευχων, αλλα εχω ηδη κοψει τα τουλια και τις κορδελες για τις μπομπονιερες.

όταν λενε θα σκασουν τα κουφετα, εννοουν θα κανουν πάνω ρογμες...

καλησπέρα σε όλους. θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με τα κουφέτα. Η βάφτιση μας είναι στις 28/6 και θα φτιάξω μόνη μου τις μπομπονιέρες (200 στο σύνολο). Τα υλικά θα είναι έτοιμα την επόμενη εβδομάδα, μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε ποια είναι η γνώμη σας αν ξεκινήσω σιγά σιγά να φτιάχνω τις μπομπονιέρες (επειδή είναι σχετικά πολλές)και να τις δένω μέχρι τη βάπτιση ή αν είναι πολύ νωρίς απο τώρα και χαλάσουν τα κουφέτα

Πόσο καιρό πριν είναι κατάλληλο να ανοιχτούν τα κουφέτα;

σας ευχαριστώ πολύ

Εγώ επειδή έχω 300τεμ!!!!! - μαμάδες και πεθερές έχουν απαιτήσεις και πολλές γνωστες........ θείτσες, ξεκίνησα περίπου 1,5 μήνα . Υπολόγισε ότι το μικρούλι σου θα πρέπει να κοιμάτε όταν κάνεις τις δουλίτσες σου και άρα ο χρόνος σου θα είναι λίγος....

Ξεκίνα με τα περιφεριακά - ότι κατασκευή σκέφτεσαι να κάνεις ... και μετ΄'α πέρνα άφοβα στις μπομπονιέρες!!!! Ενοείτε ότι η αποθήκευση είναι βασικό!!! Μην τα αφήσεις σε μπαλκόνια και σε αποθήκη με υγρασία γιατί θα σκάσουν θα κάνουν ΜΠΟΥΜΜΜΜΜΜΜΜ και θα μπλέξειες με την αντιτρομοκρατική και τώρα που ήρθε και η Σκότλαντα Γιαρντ - απότι άκουσα στις ειδήσεις....... θα έχεις μπλεξήματα.... χι....χι....

εχω ενα μπεμπουλινι ομορφο γλυκο κουκλινι!

λοιπον κοριτσια εγω θα τη πω τη γουρουνια μου! :oops:

εχω κατι κουφετα απο τη γεννηση της κ πριν κανα μηνα χλαπακιασα καμποσα και ηταν μια χαρα! :oops::oops::lol::lol:

τωρα τι να πω δε ξερω!!

Sas yper efxaristo koritsakia gia tis simvoules sas me exete voithisei perissotero apo oso nomizete. na fantasteite oti to na kano moni mou ta prosklitiria kai tis mpomponieres einai kathara apo ti diki sas epiroi kai antigrafi vevaios, vevaios (alla kai idees vlepe vatraxo prigkipa). gia na pame pali kai sto kyrios thema ta koufeta einai xatzigiannaki 5 kila synolika sfragismena moy eipe i politria apo diafores gefseis, einai 200 mpomponieres kai tha valo apo 5 koufeta , asxeto alla tha mou ftasoun pistevete;

sinepos to kalitero einai na ta ftiaxo ligo prin ti vaftisi tis mpompo gia na mi notisoun ta koufetakia.

ante na doume pos tha ta katafero.

otan me to kalo erthoun ta ylika tha ftiaxo deigmata apo prosklitirio kai mpompo kai tha sas deixo ta apotelesmata moy.

filia se oles tis manoules.

wobz4vsv31g4fym5.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν ρωτησα και εμαθα...

οι γευσεις του Χ"γιαννάκη εχουν μεσα 200 κουφέτα...θελεις 5 κουφέτα μινιμουμ σε κάθε μια ...αρα... 5επι 200 ισον 1000 αρα μεσα εισαι βάλε και κανα κιλο παραπάνω γιατι θα το φάτε-αυτο ειναι σιγουρο-οσο θα δένεται αρα θες 6 κιλά για να σου περισέψει και 1 χουφτα και πολύ ειπα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

• 2 weeks later...

koritsia help ta koufeta mou irthane kai einai xima kai oxi se kleisti syskevasia giati moy eipan oti ta koufeta xatzigiannaki einai 3kila oi siskevasies, lete na moy xalasoun mexri ti vaftisi (28/6), episis thelo na moy peite poia einai i gnomi sas sto exis: pariggeila 200 koutakia gia tis mpomponieres kai ta parelava exthes ta opoia mou fainontai poli xartini kataskevi , lete na paraggeilo alla i na ta afiso os exoun;

wobz4vsv31g4fym5.png

Διαφημίσεις

kiko, είδα τις φωτογραφίες που έβαλες και να σου πω την αλήθεια και εμένα μου φαίνονται πολύ "χάρτινα" τα κουτάκια - όπως σου φάνηκαν και εσένα. Θα μπορούσαν να είναι από χαρτόνι καλύτερης ποιότητας...ΟΜΩΣ...

πιστέυω ότι μπορείς να τα διακοσμήσεις με μεγάλες κορδέλες καλής ποιότητας π.χ.μεταξωτές ή κορδέλες "αράχνη" ή κορδέλες που έχουν γύρω γύρω συρματάκι για να στέκονται.

Άλλη ιδέα είναι να τα ζωγραφίσεις κάτι επάνω, αλλά μου φαίνεται ότι θα είναι πολύ κουραστικό γαι τόσες πολλές φωτογραφίες...

Άλλη ιδέα είναι να τα διακοσμήσεις με κορδόνι και χαντρούλες, ώστε να δημιουργήσεις κολιεδάκια ή μπρελοκάκια.

Αυτά είναι από την βάφτιση του πρώτου μου γιου:

img0821w.jpg

Εύχομαι να βρεις κάτι που να σου αρέσει... :D

t6c4p3.pngXRnsp2.png

kiko, είδα τις φωτογραφίες που έβαλες και να σου πω την αλήθεια και εμένα μου φαίνονται πολύ "χάρτινα" τα κουτάκια - όπως σου φάνηκαν και εσένα. Θα μπορούσαν να είναι από χαρτόνι καλύτερης ποιότητας...ΟΜΩΣ...

πιστέυω ότι μπορείς να τα διακοσμήσεις με μεγάλες κορδέλες καλής ποιότητας π.χ.μεταξωτές ή κορδέλες "αράχνη" ή κορδέλες που έχουν γύρω γύρω συρματάκι για να στέκονται.

Άλλη ιδέα είναι να τα ζωγραφίσεις κάτι επάνω, αλλά μου φαίνεται ότι θα είναι πολύ κουραστικό γαι τόσες πολλές φωτογραφίες...

Άλλη ιδέα είναι να τα διακοσμήσεις με κορδόνι και χαντρούλες, ώστε να δημιουργήσεις κολιεδάκια ή μπρελοκάκια.

Αυτά είναι από την βάφτιση του πρώτου μου γιου:

img0821w.jpg

Εύχομαι να βρεις κάτι που να σου αρέσει... :D

καλημέρα elisa μου και σε ευχαριστώ πολύ για τη γνώμη σου.

το θέμα είναι ότι έχω παραγγείλει ήδη κορδέλα τυπωμένη με το όνομα του μπέμπη μου και σκέφτομαι να φτιάξω κάτι σαν μπρελόκ και εγώ αλλά φοβάμαι ότι επειδή δεν είναι πολύ σταθερό το κουτί μην ζαρώσει απο το βάρος.

Αχ πάνε τα λεφτάκια τζάμπα, άσχετο αλλά οι δικές σου μπομπονιέρες είναι πολύ όμορφες , μπράβο σου , να σε ρωτήσω επίσης που προμηθεύτηκες τα δικά σου κουτάκια και σε τι τιμή περίπου;

wobz4vsv31g4fym5.png

Αν η κορδέλα είναι ωραία πάντως, μπορεί το αποτέλεσμα να είναι πολύ ωραίο! Περίμενε να σου έρθει η κορδέλα και θα τα δεις ξανά στο τέλος. :wink:

Τα κουτάκια αυτά τα είχα στην βάφτιση του πρώτου μοου γιου πριν 4 χρόνια. Τα είχα πάρει από μιά κοπέλα στα Οινόφυτα :shock: - δε θυμάμαι πώς την βρήκα εκεί...ούτε το κόστος το θυμάμαι... :(

Εσύ από πού τα πήρες και ποιο ήταν το κόστος??? Έχεις κάποιο θέμα για την βάφτιση?

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Αν η κορδέλα είναι ωραία πάντως, μπορεί το αποτέλεσμα να είναι πολύ ωραίο! Περίμενε να σου έρθει η κορδέλα και θα τα δεις ξανά στο τέλος. :wink:

Τα κουτάκια αυτά τα είχα στην βάφτιση του πρώτου μοου γιου πριν 4 χρόνια. Τα είχα πάρει από μιά κοπέλα στα Οινόφυτα :shock: - δε θυμάμαι πώς την βρήκα εκεί...ούτε το κόστος το θυμάμαι... :(

Εσύ από πού τα πήρες και ποιο ήταν το κόστος??? Έχεις κάποιο θέμα για την βάφτιση?

τα πήρα από τον Μπάρκα (είδη συσκευασίας , υποκατάστημα του Μπάρκα στην Αθήνα) στην Παιανία και είχε 0,30 λεπτά το ένα. Η κορδέλα είναι εκρού με ασημί γράμματα αλλά δεν είναι πολύ φαρδιά κατάλληλη δηλαδή για αυτά τα κουτάκια αλλά και πάλι μου φαίνεται πολύ φτωχό το κουτί απο μόνο του , με ότι δέσιμο και να έχει πάνω ίσως μάλιστα χάνει και η κορδέλα με αυτό το κουτί.

το θέμα της βάφτισης θα είναι κλασικά πρίγκηπας βάτραχος, έχω πάρει πάλι από τον Μπάρκα κουτιά λαχανί για τα προσκλητήρια αλλά είναι πολύ πιο μεγάλα και πολύ πιο σταθερά απο αυτά της μπομπονιέρας και θα ζωγραφίσω πάνω ένα πρίγκηπα βάτραχο , μέσα έχω πάρει χαρτί αφής για να βάλω το προσκλητήριο και σατέν κορδέλα τυρκουάζ για να το δέσω.

Τώρα για τις μπομπονιέρες ακόμα δεν έχω βρει κάτι που να μου αρέσει και να δέσω με αυτό τις μπομπονιέρες.έχεις να προτείνεις κάτι;

wobz4vsv31g4fym5.png

δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα με 30 λεπτα θα μπορουσες να βρεις κατι καλυτερο..

αφου δεν γινεται να αλλαξεις τα κουτια πάρε αλλη μια κορδελα και βαλε διπλη κορδελα να γινει πιο πλουσιο...

sv101551.jpg

εγω αυτα τα κουτακια τα πηρα 28 λεπτα. Και θα βαλω δερματακι δεμμενο 3 φορες απο τη μια πλευρα και οργατζα απο την αλλη....

( http://www.organizerstores.gr)

δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα με 30 λεπτα θα μπορουσες να βρεις κατι καλυτερο..

αφου δεν γινεται να αλλαξεις τα κουτια πάρε αλλη μια κορδελα και βαλε διπλη κορδελα να γινει πιο πλουσιο...

sv101551.jpg

εγω αυτα τα κουτακια τα πηρα 28 λεπτα. Και θα βαλω δερματακι δεμμενο 3 φορες απο τη μια πλευρα και οργατζα απο την αλλη....

( http://www.organizerstores.gr)

Αχ Βίκυ μου σε ευχαριστώ πολύ για τα δειγματάκια σου, πραγματικά είναι πολύ ωραία κουτάκια , δεν με απασχολεί το γεγονός ότι θα μου μείνουν παραμάσχαλα 200 κουτάκια ,θέλω να είναι όλα στην εντέλεια και γιἀυτό θα πάω να δω και εγώ απο τα organizerstores τι έχουν.

Μήπως γνωρίζεις αν υπάρχουν και σε άλλα χρώματα γιατί έχω κολλήσει με λαχανί και τυρκουάζ όπως καταλαβαίνεις.

Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι,αν χρειάζεται κανείς 200 χάρτινα κουτάκια λαχανί τυρκουάζ πολύ ευχαρίστως να του τα δώσω.

wobz4vsv31g4fym5.png

• 2 weeks later...

koritsia help, epeido exo xekinisei na ftiaxno ta prosklitiria , thimamai xaraktiristika apo ta post ena keimeno vaftisis pou eixe kai eikonitses mazi me to keimeno , diladi dipla stin ora tis vaftisis eixe ena roloi, ekei poy anaferetai i ekklisia eixe mia zografia apo nao , k.l.p.

mipos sas thimizei kati na moy steilete foto apo to sigkekrimeno prosklitirio giati thelo na kano kati paromoio kai me to diko mou;

y.g exo parei ampariza ola ta post alla tipota den mporo na ti vro pouthena afti tin foto. :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

wobz4vsv31g4fym5.png

τα πήρα από τον Μπάρκα (είδη συσκευασίας , υποκατάστημα του Μπάρκα στην Αθήνα) στην Παιανία και είχε 0,30 λεπτά το ένα. Η κορδέλα είναι εκρού με ασημί γράμματα αλλά δεν είναι πολύ φαρδιά κατάλληλη δηλαδή για αυτά τα κουτάκια αλλά και πάλι μου φαίνεται πολύ φτωχό το κουτί απο μόνο του , με ότι δέσιμο και να έχει πάνω ίσως μάλιστα χάνει και η κορδέλα με αυτό το κουτί.

το θέμα της βάφτισης θα είναι κλασικά πρίγκηπας βάτραχος, έχω πάρει πάλι από τον Μπάρκα κουτιά λαχανί για τα προσκλητήρια αλλά είναι πολύ πιο μεγάλα και πολύ πιο σταθερά απο αυτά της μπομπονιέρας και θα ζωγραφίσω πάνω ένα πρίγκηπα βάτραχο , μέσα έχω πάρει χαρτί αφής για να βάλω το προσκλητήριο και σατέν κορδέλα τυρκουάζ για να το δέσω.

Τώρα για τις μπομπονιέρες ακόμα δεν έχω βρει κάτι που να μου αρέσει και να δέσω με αυτό τις μπομπονιέρες.έχεις να προτείνεις κάτι;

Τα χρωματα ειναι ωραια και επικαιρα αν και νομιζω πως μπορεις ακομη να το σωσεις. Το παραξενο είναι πως διάλεξες λευκο με ασημι γράμματα... εμένα αυτο με παραξενευει κάπως η τετραχρωμια που έκανες.....δεν θέλω να σε στεναχωρω γιατι ότι κάνουμε το κάνουμε από αγάπη...για τα ζουζουνια μας....θα ήταν ωραια σύμφωνα με την άποψη μου χωρις να σημαίνει πως ειναι και σωστο η κορδέλα σου να ήταν σε λαχανι ή κιτρινο φοσφοριζε κατι κοντα στα χρώματα που έχει το κουτι....μπορεις να βάλεις και την κορδελα αραχνη που είχε πει και η αλλη κοπελα ή τα κερ/να κορδονια σε 3χρωματα για να είναι πιο πλουσιο....

1129643tvsq1yiqpw.gif