Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μεγάλη αλλαγή στον βραδυνό ύπνο!

Θεωνη

Recommended Posts

Θα ήθελα και εγώ την γνώμη σας πάνω στην αλλαγή της κόρης μου στον ύπνο. Από νεογέννητο η μικρή μου κοιμόταν πολλές ώρες. Με το ζόρι ξύπναγε για να φάει, προτιμούσε πάντα τον ύπνο. Ειδικά το βράδυ, μετά το μπάνιο έπινε το γάλα της και με το που την έβαζα στο κρεββάτι της, κοιμόταν αμέσως και ξύπναγε μετά από 12 ώρες. Επίσης κατά την ημέρα κοιμόταν πάλι γύρω στις 2 ώρες (μερικές μέρες και περισσότερο!!) Εδώ και μια βδομάδα όμως δεν θέλει με τίποτα να μπει στο κρεββάτι της (με το που την βάζεις, σηκώνεται και πιάνεται από τα κάγκελα) και μετά το βραδυνό γάλα δεν ηρεμεί με τίποτα και συνηθως μένει 2 ώρες ξύπνια και παίζει, με αποτέλεσμα να της ξανακάνω λίγο γάλα και τότε να κοιμάται! Φαίνεται όμως οτι της λείπει ύπνος γιατί με το που θα την βάλω στο καρότσι για να πάει βόλτα αποκοιμιέται αμέσως!! (Πιο πριν δεν κοιμόταν ΠΟΤΕ στο καρότσι, ήθελε το κρεββάτι της) Ετσι την αφήνουμε και κοιμάται στο καρότσι (την μέρα). Λέτε να μεγαλώνει και να μην θέλει τόσες ώρες ύπνο? Μήπως η αλλαγή αυτή οφείλεται στα δόντια?( δεν έχει βγάλει ακόμα κανένα) Είναι μεταβατικό στάδιο και θα επανέλθει? (Ξέρω οτι ήμουν ΠΟΛΥ τυχερή με την κόρη μου ειδικά στο θέμα του ύπνου, αλλά τώρα που έχει αλλάξει τόσο συμπεριφορά προβληματίζομαι....) Ισως και να είναι φυσιολογικό. Εχει καμιά σας ανάλογη εμπερία???

.png.png

Διαφημίσεις

θεωνη μου καλημερα :D τα παιδια οσο μεγαλωνουν ειναι λογικο να αλλαζουν συνηθειες εμενα η μικρη μου απο μωρο την ημερα κοιμοταν καθε 2 ωρες τωρα μια φορα την ημερα στον παιδικο . Τωρα για τα δοντια που λες ναι ειναι πιθανον γιατι ειναι μεγαλη και θα την ταλαιπωρησουν εμενα πριν μια εβδομαδα εβγαλε 2 μαζι και την νυχτα ξυπνουσε καθε λιγο και εκλαιγε αρα υπομονη καλη μου φιλακια

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ !

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006