Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Άρρωστη μαμα στην βάφτιση !!!!!!!!είμαι χάλια

Recommended Posts

είμαι χάλια και παθολογικά και ιδίως ψυχολογικά

την κυριακή βαφτίζω την κόρη μου και καίγομαι στον πυρετό(5 ημέρες πριν την βάφτιση)

κλαίω όλη μέρα, φοβάμαι μην κολλήσει το μωρό μου και στην βάφτιση δεν αντέξουμε...θα τρελαθώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι να κάνωωωωωω?

ειμαι χάλια περισσότερο ψυχολογικά, ήθελα να χαρώ την κάθε στιγμή

Διαφημίσεις

μη στεναχωριέσαι!Ρωτησε το γιατρό σου τι να πάρεις ωστε να φύγει ο πυρετός,παρε καμμια βιταμινούλα και πρόσεξε τη διατροφή σου,επίσης μη κλαίς γιατί αυτό τα κάνει όλα χειρότερα :wink: Φρόντισε τον εαυτό σου και μέχρι τη Κυριακή θα είσαι περδίκι.Καλά να περάσετε στη βάφτιση,σκέψου θετικά γιατί οτι σκέφτεσαι θα σου συμβεί!!!!!!

βρε κοπελα μου μην απογοητευεσαι, 5 μερες ειναι αυτες...δεν ειναι 1..μια χαρα θα εισαι μεχρι τοτε..οταν εισαι με το μωρο να φορας μασκα και ολα καλα θα πανε, αν ειναι δυνατον μην εισαι και συνεχεια διπλα του σημερα και αυριο...

θα κανετε μια υπεροχη βαφτιση, θα δεις!!

Διαφημίσεις

δεν στεναχωριέμαι για εμένα αλλά για το μωρό

το μεσημέρι περιμένω τον γιατρό να έρθει να με δει , και να μου δώσει τα κατάλληλα φάρμακα, μου είπε να μην φοβάμαι για το μωρό ότι έχει τα δικά του αντισώματα και δεν θα κολλήσει(για να με ησυχάσει μάλλον μου το είπε)

είμια συνέχεια με μάσκα και δεν την πολυπαίρνω αγκαλιά

βρε κοριτσαρα!!!! βαλε μασκα απεφευγε τα πολλα πολλα με το μωρακι σου και σιγουρα εσυ θα χοροπηδας στη βαπτιση!!! ολα καλα θα πανε! και σταματα βρε να κλαις!!! :wink::D:D:D

ουυυυυυυυυυυυυυυυ σε 5 μερες, θα πετας!!!!

μη το σκεφτεσαι, προσπαθησε οσο μπορεις να ειναι ξεκουραστη, πλακωσου στις βιταμινες, κι ολα καλα!! αντε, και ετσι οπως το εγραψες φοβηθηκα μηπως ειναι τιποτα σοβαρο!!!

αντε χαζουλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ολα καλα!!! :D

Διαφημίσεις

Καταρχην μην αγχωνεσε!(πως θα μου πεις και θα εχεις δικιο!),δεν βγαζεις ομως τιποτα.

Μασκουλα,καλο πλυσιμο των χεριων και υπομονη.Ολα θα ειναι υπεροχα.

Κοιταξε να χαρεις την βαπτιση του παιδιου σου που μια φορα γινεται,θετικη ενεργεια και θα δεις πως ξου ξου ξου ξου μακρια μακρια θα φυγει σαν να μην ηρθε καθολου.

Με το καλο η βαπτισουλα σας,περαστικουλια σας και αναμενουμε την Δευτερα να μας ανακοινωσεις επισημα το γεγονος για να ευχηθουμε!!Α!Και φωτο (μην ξεχνιομαστε!)

FWusp3.png

αχ να είστε καλά , αφού έλεγα στη μαμα μου πως πρέπει να βρώ κάτι να μου ανεβάσει τη διάθεση, βέβαια η βάφτιση του παιδιού είναι το πρώτο που θα έπρεπε να ανέβω αλλά έτσι που είμια μάλλον το αντίθετο γινεται....έπειτα σκέφτηκα να σας πώ πως νιώθω και ειλικρινά λίγο με βοηθήσατε...ελπίζω να μην ξανακάνω πυρετό....ουφφφφφ

καλά τη Δευτέρα σίγουρα θα σας πώ τα νέα :wink:

λοιπόν έχω ίωση , ο γιατρός με καθησύχασε λέγοντας μου οτι δεν είναι δεδομένο οτι θα κολλήσει και το μωρό αλλα και να κολλήσει δεν τρέχει και τίποτα(λέει αυτός) για εμένα τρέχει και παρατρέχει...τεσπά μου έδωσε φάρμακα και μέχρι την παρασκευή μου είπε οτι θα έιμαι περδίκι,μακάρι παναγίτσα μου, να έρ8ει με το καλό η βάφτιση!!!!

Λοιπόν τα φαρμακάκια σου και από το φαρμακείο τις αναβράζουσες βιταμίνες της power-health echinacea extra με εχινάτσεα, βιταμίνη c και ψευδάργυρο για ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Επίσης φυσικό χυμό πορτοκαλιού με το τσουβάλι.

Κοτόσουπα η οποία ενισχύει την άμυνα και βοηθάει και σε περίπτωση γρίπης και κρυολογήματος.

Ξεκούραση όσο μπορείς και ζεστά και το μεγαλύτερο φάρμακο :D το χαμόγελο και η αισιοδοξία.

Ο άντρας μου έκανε την ίδια ακριβώς επέμβαση με έναν νεαρό και μάλιστα 2 μέρες μετά από τον νεαρό.... Ε ο νεαρός έφυγε από το νοσοκομείο μια βδομάδα αργότερα από εμάς και έφταιγε η ψυχολογία του που ήταν μαύρα χάλια! Όλη την ώρα γκρίνια και κακό μας είχε ζαλίσει!! Το είπε και ο γιατρός: "Έτσι όπως είσαι ψυχολογικά σιγά μην αναρρώσεις!" Παίζει μεγάλο ρόλο κοριτσάκι οκ?! :wink:

Διαφημίσεις

κορίτσια ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ

χθες ψήθηκα στον πυρετό όλη νύχτα...

αλλά ευτυχώς απο το πρωί δεν έχω και μακάρι να μην ξανανεβάσω

ο γιατρός μου έδωσε φάρμακα, αλλά όχι βιταμίνες

μπορώ να της πάρω μόνη μου απο το φαρμακείο ???δεν έχω ξαναπιεί και δεν ξέρω...χρειάζεται ιατρική συνταγή ή όχι???

Δε χρειάζεσαι ιατρική συνταγή για τις βιταμίνες. Εγώ κάθε χρόνο έπαιρνα αυτές που σου έγραψα μόλις άρχιζαν τα πρώτα σημάδια ότι θα ανεβάσω πυρετό. Από βρογχίτιδες και αμυγδαλίτιδες έχω υποφέρει πολύ και δεν ήθελα να σοβαρεύει η κατάσταση λόγω του σχολείου που δεν ήθελα να λείψω. Πλακωνόμουν λοιπόν σε κοτόσουπες, ζεστά, πορτοκαλάδες και τις βιταμινούλες μου! :lol:

Ξέρεις πόσες φορές προλάβαινα και δεν αρρώσταινα? Θα μου πεις η ίωση θέλει αντιβίωση, αλλά και μια μικρή ενίσχυση δεν κάνει κακό! :wink:

Περαστικούλια κοριτσάκι!!

Δε χρειάζεσαι ιατρική συνταγή για τις βιταμίνες. Εγώ κάθε χρόνο έπαιρνα αυτές που σου έγραψα μόλις άρχιζαν τα πρώτα σημάδια ότι θα ανεβάσω πυρετό. Από βρογχίτιδες και αμυγδαλίτιδες έχω υποφέρει πολύ και δεν ήθελα να σοβαρεύει η κατάσταση λόγω του σχολείου που δεν ήθελα να λείψω. Πλακωνόμουν λοιπόν σε κοτόσουπες, ζεστά, πορτοκαλάδες και τις βιταμινούλες μου! :lol:

Ξέρεις πόσες φορές προλάβαινα και δεν αρρώσταινα? Θα μου πεις η ίωση θέλει αντιβίωση, αλλά και μια μικρή ενίσχυση δεν κάνει κακό! :wink:

Περαστικούλια κοριτσάκι!!

σ' ευχαριστώ πολύ

θα τις πάρω :wink:

Θα μου πεις η ίωση θέλει αντιβίωση

Η ίωση ΔΕΝ θέλει αντιβίωση! Αντιβίωση παίρνουμε για όταν υπάρχει λοίμωξη που προκλήθηκε από βακτηρίδιο

nikol28, περαστικά και με το καλό η βάφτιση!

Οι ιώσεις μεταδίδονται οταν βρίσκονται στο στάδιο της επώασης, δηλ αν το κόλλησες το παιδάκι σου αυτό έγινε πριν καταλάβεις ότι είσαι άρρωστη. Αυτό είναι το κακό με τις ιώσεις: αν τις μεταδίδαμε όταν νοσούσαμε θα παίρναμε τα μέτρα μας και δεν θα κολλάγαμε κανέναν, ενώ στην επώαση δεν ξέρουμε ακόμα ότι είμαστε άρρωστοι.

Αν δεν το κόλλησες τότε δεν πρόκειται να το κολλήσεις τώρα!

Θα μου πεις η ίωση θέλει αντιβίωση

Η ίωση ΔΕΝ θέλει αντιβίωση! Αντιβίωση παίρνουμε για όταν υπάρχει λοίμωξη που προκλήθηκε από βακτηρίδιο

Ήθελα να αναφερθώ στα χάπια που της έγραψε ο γιατρός κι είπα αντιβίωση. Βασικά γιατρός δεν είμαι, ούτε κάνω διαγνώσεις. Τη διάγνωση την έκανε ο γιατρός και έδωσε και φάρμακα. Απλά ήθελα να επισημάνω ότι πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες του και να κάνει τη θεραπεία της, μη νομίσει ότι με βιταμίνες μόνο θα της περάσει. Αλλά αφού παίρνει και τα φάρμακά της...όλα καλά.

nikol28, περαστικά και με το καλό η βάφτιση!

Οι ιώσεις μεταδίδονται οταν βρίσκονται στο στάδιο της επώασης, δηλ αν το κόλλησες το παιδάκι σου αυτό έγινε πριν καταλάβεις ότι είσαι άρρωστη. Αυτό είναι το κακό με τις ιώσεις: αν τις μεταδίδαμε όταν νοσούσαμε θα παίρναμε τα μέτρα μας και δεν θα κολλάγαμε κανέναν, ενώ στην επώαση δεν ξέρουμε ακόμα ότι είμαστε άρρωστοι.

Αν δεν το κόλλησες τότε δεν πρόκειται να το κολλήσεις τώρα!

αχ να ' ξερες πόσο ηρέμησα...μέχρι στιγμής η μπεμπούλα μου είναι μια χαρά, φτου φτου΄, σ' ευχαριστώ

σίγουρα με τις βιταμίνες μόνο δεν μπορείς να γίνεις καλά

ο γιατρός μου έιπε οτι έχω ίωση αλλά υπάρχει και φλεγμονή στο λαιμό μου γι αυτό και μου έδωσε αντιβίωση και αντιφλεγμονώδες χαπάκια

ας ελπίσω οτι αύριο θα είμαι καλύτερα γιατί πρέπει να βγώ και για τις τελευταίες λεπτομέρειες :wink: