Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θα κρατήσετε βλαστοκύτταρα?

Recommended Posts

βρε κοριτσια έχω καταμπερδευτεί. ενω αρχικά ειχαμε αποφασισει να κρατήσουμε βλαστοκυτταρα, τωρα όσο πιο πολυ ενημερωνομαι , βλεπω οτι ισως τελικα να ειναι απατη. εσεις τι πιστευετε? τι σας λεει ο γιατρός σας?

Διαφημίσεις

mano μου παντως και γω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.στην αρχη ηθελα να τα κρατησω σε ιδιωτικη τραπεζα και τωρα με ολα οσα εχω διαβασει και ακουσει λεω να τα δωσω τουλαχιστον στην δημοσια τραπεζα.στο κατω κατω ετσι μπορω να βοηθησω καποιον αλλο ανθρωπο!

Μια απάτη και μισή είναι. Αν τα κάνουν και αυτά σαν το αίμα να τα δίνεις και να παίρνει όποιος το εχει ΑΝΑΓΚΗ όποτε το έχει ανάγκη μάλιστα να δώσω.

Δεν το έχω συζητήσει με το γιατρό μου, όμως θα τα δωρίσουμε στη Δημόσια Τράπεζα. Στο υπόμνημα για τα βλαστοκύτταρα θα βρεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες

Διαφημίσεις

Αυτο που με εκνευριζει πιο πολυ ειναι οτι πριν ακομα γεννησεις σε βαζουν να σκεφτεσαι ασχημα πραγματα για το παιδι σου οτι μπορει να παθει λευχαιμια καρκινο ή δεν ξερω γω τι αλλο. :mad::mad::mad: Απο την μια αγοραζεις τα πραγματακια και χαιρεσαι απο την αλλη σκεφτεσαι κι αυτα. Ελεος... :evil::evil::evil:

lcWup3.png

θα τα δωσουμε στη δημοσια τραπεζα (ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ), αν και θεωρω οτι ο τροπος οργανωσης τους ειναι απαραδεκτος.

απο τη στιγμη που θελεις να δωρισεις κατι που πιθανον να βοηθησει καποιον συνανθρωπο σου θα πρεπει να επιβαρυνεσαι και τα εξοδα αποστολης του courier και να βρεις τον τροπο συσκευασιας τους ετσι ωστε να διατηρηθουν κατα την μεταφορα? ελεος.

τους εχω στειλει σε μαιλ τα παραπονα μου αλλα φυσικα απαντησει δεν εχω παρει....ακόμη τουλαχιστον....

Με το θέμα αυτό ασχολήθηκα και εγώ και μίλησα με το γιατρό μου. Ανεξάρτητα από τα πρακτικά θέματα συντήρησης, διάρκεια διατήρησης, αποστολής κτλ. υπάρχει και το βασικό θέμα της χρησιμότητάς τους! Ο γιατρός μου με διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για κάτι που υπόσχεται, δηλαδή ότι έχει προοπτική ουσιαστικής χρησιμότητας για το μέλλον και ότι το βλέπει σαν μια επένδυση για το παιδί! Προς το παρόν είναι μειωμένη η ωφέλεια τους γιατί ακόμη δεν υπάρχει το επιστημονικό υπόβαθρο οπότε είναι ούτε αρνητικός ούτε υπέρμετρα θετικός. Πάντως ποντάρει στην εξέλιξη της επιστήμης. :roll: Θεωρεί πάντως ότι οι τράπεζες του εξωτερικού είναι πιο ασφαλείς! Ελπίζω να βοήθησα, αν και εγώ ακόμη δεν ξέρω τί θα αποφασίσω :oops: !

QZ9ep3.png

Διαφημίσεις

θα τα δωσουμε στη δημοσια τραπεζα (ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ), αν και θεωρω οτι ο τροπος οργανωσης τους ειναι απαραδεκτος.

απο τη στιγμη που θελεις να δωρισεις κατι που πιθανον να βοηθησει καποιον συνανθρωπο σου θα πρεπει να επιβαρυνεσαι και τα εξοδα αποστολης του courier και να βρεις τον τροπο συσκευασιας τους ετσι ωστε να διατηρηθουν κατα την μεταφορα? ελεος.

τους εχω στειλει σε μαιλ τα παραπονα μου αλλα φυσικα απαντησει δεν εχω παρει....ακόμη τουλαχιστον....

Το ίδιο σκέφτομαι να κάνω και συμφωνώ απόλυτα μ΄αυτά που έγραψες. Εκτός του ότι ο άντρας μου θα τρέχει σαν παλαβός, να φροντίζει το παιδί, να΄ναι και στο μαιευτήριο, αν του πω να κάνει αυτή τη διαδικασία ίσως και να με βρίσει...! Και θα΄χει δίκιο!!!!

θα ηθελα να προσθεσω στο προηγουμενο μηνυμα μου οτι τελικα ελαβα απαντηση απο την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ συμφωνα με την οποία για τη συλλογη και μεταφορα του ομφαλοπλακουντιακού αίματος μπορεί να γίνει δωρεάν. τηλ. επικοινωνιας 2106597341 (διευθυντρια κα Σταυροπούλου-Γκιόκα)

οταν επικοινωνησω και εχω νεοτερα θα ενημερωσω.

ακυρο το προηγουμενο μηνυμα!!!

τελικα μιλησα με την κυρια Σταυροπουλου και η συλλογη και μεταφορα δεν μπορει να γινει δωρεαν. Δεν εκανα κανενα λαθος οταν διαβαζα την απαντηση της αιματολογικης εταιρειας και θεωρω οτι τα ελληνικα μου ειναι σε αρκετα καλο επιπεδο για να καταλαβαινω τι διαβαζω. (Γιατι η ευκολη απαντηση ηταν οτι δεν καταλαβα καλα και το δωρεαν αφορουσε τη φυλαξή τους - Για φυλαξη η συγκεκριμενη παραγραφος δεν εκανε λογο - και φυσικα ειναι δωρεαν εφοσον κανεις δωρεα και οχι προσωπικη φυλαξη). Απλα η απαντηση που εχει υπογραφει απο το διοικητικο συμβουλιο δεν ευσταθει.

κριμα!

παρολα αυτα αν και ειμαι απιστευτα απογοητευμενη απο την κατασταση αυτη θα επομισθω το κοστος και την φροντιδα ευρεσης μεσου διατηρησης κατα την μεταφορα, ελπιζοντας οτι θα βοηθήσουν καποιον!!!

Διαφημίσεις

Επειδή ο άντρας μου θα είναι απασχολημένος εκείνη την ημέρα, θα χώσω, συγγνώμη εννοώ θα ζητήσω από τους παππούδες να μετάφέρουν τα βλαστοκύτταρα στη Δημόσια Τράπεζα.