Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

37 βαθμοί

Recommended Posts

Το θερμόμετρο εδώ και 3 μέρες κόλλησε στους 37 βαθμούς.όποτε το βάζω μου βγάζει 37 βαθμούς.Δεν χάλασε,γιατι το δοκίμασαν κι άλλα άτομα κ έβγαζε κι άλλες θερμοκρασίες.Που μπορεί να οφείλεται αυτή η σταθερή θερμοκρασία?

• Like 1

Διαφημίσεις

Θεωρητικά περιμένω την Τετάρτη περίοδο αλλά έχω πολυκυστικές,οπότε άγνωσται αι βουλαί...Εχω κ ιωσουλα αλλα παιρνω αντιπυρετικο κ το 37 εκει,επιμενει.....

• Like 1

Γεια σου και απο μενα σισικα!!! Αφου εχεις πολυκυστικες μηπως ειναι λιγο καθυστεριμενη ωορρηξια??? Βουρρρ λοιπον γιατι αυτο ειναι το πιθανοτερο... :wink::wink: και καλη επιτυχια (σε λιγες μερες ξαναβαλε το θερμομετρο) :D:D

7ytop2.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια εγώ περιμένω 16-17 Μαρτίου να αδιαθετήσω και εδώ και δυο μέρες έχω 37,2. Δεν πέφτει η θερμοκρασία όταν είναι να αδιαθετήσεις ή θα πέσει την στιγμή που θα αδιαθετήσω? Ξέρει καμία να με διαφωτίσει? Γιατί ενώ δεν είμαι άρρωστη, έχω δέκατα?

• Like 1

Βρε κορίτσια εγώ περιμένω 16-17 Μαρτίου να αδιαθετήσω και εδώ και δυο μέρες έχω 37,2. Δεν πέφτει η θερμοκρασία όταν είναι να αδιαθετήσεις ή θα πέσει την στιγμή που θα αδιαθετήσω? Ξέρει καμία να με διαφωτίσει? Γιατί ενώ δεν είμαι άρρωστη, έχω δέκατα?

Μαλλον πρεπει να βαλεις θερμομετρο οταν αδιαθετησεις ή λιγο πριν...?

Περιμενε και αν ερθει η ακατανομαστη τοτε ειναι ασχετο... αν ομως δεν ερθει... :wink: κανε μια χωριακη και καλη επιτυχια

• Like 1
7ytop2.png

Το θερμόμετρο εδώ και 3 μέρες κόλλησε στους 37 βαθμούς.όποτε το βάζω μου βγάζει 37 βαθμούς.Δεν χάλασε,γιατι το δοκίμασαν κι άλλα άτομα κ έβγαζε κι άλλες θερμοκρασίες.Που μπορεί να οφείλεται αυτή η σταθερή θερμοκρασία?

Ελπιζω να αναφερεσαι στην πρωινη ,απο του στοματος, βασικη θερμοκρασια, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι και προβεις σε οποιαδηποτε δραστηριοτητα -το απογευμα η θερμοκρασια μας ειναι παντα κατα καποια δεκατα αυξημενη.

Αμεσως μετα την ωορρηξια (την επομενη μερα), λογω της προγεστερονης που αρχιζει να παραγεται απο το ωχρο σωματιο, η βασικη θερμοκρασια αυξανεται εως και 0,5 βαθμο και παραμενει σ'αυτα τα επιπεδα εως και 1-2 μερες πριν την ελευση της περιοδου, οποτε και πεφτει στα προηγουμενα επιπεδα (ή και λιγο χαμηλοτερα) -γι'αυτο και οι κρυαδες.

Την ιδια την ημερα της ωορρηξιας, η θερμοκρασια δεν εχει προλαβει ακομα ν 'ανεβει.

Η πτωση της θερμοκρασιας πριν την περιοδο οφειλεται στο οτι το ωχρο σωματιο εχει πια εκφυλιστει στο τελος του κυκλου, εφοσον δεν εγινε γονιμοποιηση.

Σε περιπτωση εγκυμοσυνης η θερμοκρασια παραμενει σε υψηλα επιπεδα, αφου το ωχρο σωματιο παραμενει.

Αρα,η θερμοκρασια που εχεις, μπορει να οφειλεται σε καποιο απο τα παρακατω:

-εχει γινει η ωορρηξια και διανυεις το δευτερο μισο του κυκλου

-εισαι εγκυος

-σε τριγυριζει καποια ιωση

Φιλια! :D

(ANGELIN, η απαντηση ειναι και για σενα. Η θερμοκρασια συνηθως πεφτει 1-2 μερες πριν την περιοδο ,αν και ,σε καποιες περιπτωσεις, πεφτει την ιδια μερα.)

Παιδιά μας είναι τα παιδιά όλου του κόσμου.

• 1 month later...

ανεβαίνει η θερμοκρασία όταν περιμένεις περιοδο ή....;;;

αχ,αχ, και όσο εγώ θα περιμένω να ρθει η 26 του μηνος για να διαπιστώσω τι στο καλό γίνεται τελικά: έχω νινι στην κοιλίτσα ή απλά η περίοδος μου τρελάθηκε, είπα να σας πωτήσω το παραπάνω "ρωτηματακι'"... το χετε προσεξει ποτε αν ανεβαίνει η θερμοκρασία σας πριν την αναμενομενη σπαστικιά μας φίλη;;;

τώρα τα στοιχεία: είχα προηγουμενη περίοδο στις 31-3, λογικά περιμένω στις 26-4-2009 -περιπου υπολογίζω 27 μερες- και το καλύτερο αλλά για μενα πολυ περίεργο γιατί δεν μου έχει ξανασυμβεί- εκτός ίσως απο την εφηβεία μου που η περιόδος προσπαθούσε να εδραιωθεί- έχω προεμμηνορρυσιακό σύνδρομο, δηλαδή ΑΠΕΙΡΑ αδιακιαολόγητα νευρα, φούσκωμα στην κοιλιά και πονο στο στήθος αλλά αυτά ψιλό, και απο προχθές το βράδυ, δηλ. απο την Τρίτη,΄πόνο στην κοιλιά σαν να ρχεται η περίοδος, πόνο στη μέση, εντείνονται το πρωί και το βράδυ πριν ξαπλώσω, πραγμα ακρως περίεργο γιατί εγώ περιμένοντας περίοδο δεν είχα ποτέ πονους να με τριγυρίζουν, και φυσικά θερμοκρασία που ξεκίνησε προχθές απο 36,6, χθες ίδια ώρα 36,8, σήμερα 37 αισίως!!!!

ε, ναι η επαφή ήταν μια και καλή- :lol: - με θερμόμετρο και υγρά, λέω τη σωστή μερα!!! ΑΑΑΑ, τα νευρα μου το λεπόν, όχι, τίποτα άλλο αν δεν είναι και τώρα απο τη στενοχωρια μου θα κόψω το ΣΕΧΧΧΧ! :evil:

Μη ξεχναμε το ρωτημα: ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ;;;

Υ.Γ. κρυωμα δε παίζει.

σας φιλώ και αναμενω...

μεταφερω το μην. και ναμενω και γω καμια επιφωτισηηη!!!

4 asteria..... ta paidia mou!

3-2003, 7-2004, 12-2009, 6-2011

Καλημέρα TAO.

Εγώ κάθε φορά που περίμενα περίοδο είχα αρκετά αυξημένη θερμοκρασία, δηλαδή πάνω από 37 (μιλάμε πάντα για την πρωϊνή έτσι;). Αλλά και όταν έμεινα έγκυος η θερμοκρασία μου ήταν στα ίδια υψηλά επίπεδα, με την διαφορά ότι προσπέρασα την ημερομηνία που έπρεπε να αδιαθετήσω και ακόμα και σήμερα εξακολουθώ να είμαι στο 37,2 (φαντάζομαι και καθ' όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης θα συμβαίνει αυτό).

Μετά την ωορρηξία η θερμοκρασία αυξάνεται, βρίσκεσαι στην υπερθερμική φάση που λέμε. Άν προσπεράσεις την ημερομηνία που περιμένεις να αδιαθετήσεις και η θερμοκρασία σου βρίσκεται στα ίδια υψηλά επίπεδα, κάνε μια χοριακή για να δείς και τί γίνεται.

Όσο για τα πονάκια στην κοιλιά και στην μέση, εμένα ξεκίνησαν μια ημέρα πριν την υποτιθέμενη έλευση της περιόδου, αφού έλεγα συνέχεια τώρα θα αδιαθετήσω αλλά τίποτα. Να σκεφτείς φορούσα και σερβιέτα γιατί έλεγα θα μου έρθει η περίοδος και θα γίνω ρεζίλι αν είμαι και εκτός σπιτιού.

Η μέρα που είχες επαφή ακούγεται ιδανική, βέβαια παίζουν και πάρα πολλά ρόλο. Εγώ δεν είχα επαφή την μέρα της ωορρηξίας μου αλλά την προηγούμενη αλλά τσούπ νάτο το μωράκι.

Διάβασα πρόσφατα ότι για να μείνει έγκυος μια γυναίκα, πρέπει να ταιριάξουν μια ολόκληρη αλυσίδα από άσχετα γεγονότα μεταξύ τους. Σου εύχομαι να είσαι έγκυος, είναι υπέροχο συναίσθημα αλλά και αν πάλι δεν είσαι, δεν πειράζει την επόμενη φορά.

Η συμβουλή μου είναι να περιμένεις να έχεις καθυστέρηση 3-4 ημερών και αν δείς ότι η θερμοκρασία σου επιμένει σε υψηλά επίπεδα βούρ για χοριακή.

Φιλάκια.

aYVcp2.png

Διαφημίσεις

Δεν το γνωρίζω αυτό Sisika μου. Αυτό θα πρέπει να το συζητήσεις με τον γιατρό σου για να πάρεις και τις σωστές απαντήσεις. Εγώ πάντως το τελευταίο διάστημα που προσπαθούσα να μείνω έγκυος και κρατούσα θερμοδιάγραμμα, έκανα ωορρηξία κανονικά.

aYVcp2.png

Sisika μου, θα σου πρότεινα κοριτσάκι μου να μην προσπαθήσεις να μείνεις έγκυος, αν δεν λύσεις πρώτα τα άλλα θεματάκια που έχεις.

Συγγνώμη κιόλας που επεμβαίνω, απλώς σου δίνω μια φιλική συμβουλή ως αρκετά μεγαλύτερη και πιο έμπειρη.

5f27b8bd0c.png

• 1 year later...

καλημερα..ειμαινεο μελος θα ηθελα να κανω μια ερωτηση,εδς και μερικουσ μηνες η θερμοκρασια μου ειναι 35,5 μεχρι 35,9....σημερα μετρησα την θερμοκρασια μου ειμαι 5 πριν την περιοδο μου και εχω 36,8...υπαρχει περιπτωση πιθανης εγκυμοσυνης?τον περασμενο μηνα 3 μερες πριν την περιοδο που μετρηθηκα ειχα 35,9....να σημειωθει οτι τον περασμενο μηνα μου ηρθαν 27-02-2011.....πριν την περιοδο ανεβαινει η θερμοκρασια? και εδω και μια βδομαδα εχω πονουσ κατω χαμηλα στην κοιλια και στην μεση μου. ευχαιστω πολυ!!!περιμενω καποια απαντηση.