Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παιδικα επιπλα

Recommended Posts

Φτιαξαμε το δωματιο της Μελινας και τωρα ψαχνουμε τα επιπλα της.ντουλαπα και γραφειο ψαχνουμε,οχι απο ικεα.γνωριζετε καποια να μας προτεινετε;;;οχι σε τιμες laro παντως...

Διαφημίσεις

και εγώ ψάχνω για κρεβάτι του Κυριάκου και έχω πελαγώσει...παιδικά έπιπλα με μια γρήγορη ματιά είδα ότι έχει ο Βασιλειάδης (νομίζω πως έχει και σελίδα στο ίντερνετ) που είναι στην Αγ.Παρασκευή και σίγουρα η NEOSET, για τιμές μην με ρωτήσεις δεν ξέρω....θα πάω να δω και στα 120 στην εθνική καθώς και στον Σιλβεστρίδη μέσα στη βδομάδα και θα σου πω..αν και από ότι έχω ακούσει η καλύτερη λύση είναι να πας το σχέδιο που έχεις δει σε έναν μαραγκό να στο φτιάξει,έχουν και καταλόγους αυτοί και διαλέγεις πιο σχέδιο θες και στο φτιάχνει... λένε ότι έρχεται πολύ πιο οικονομικά έτσι...

αθηνούλα δεν έχω πάει ακόμα στη νεοσέτ οπότε δεν ξέρω να σου πω αν αξίζουν ποιοτικά ...από αύριο θα ξεκινήσω το ψάξιμο στα μαγαζιά....έχω ακούσει και στο Γαλάτσι για ένα μαγαζί με έπιπλα που έχει σχεδόν όλους τους κατάλογους από τα εργοστάσια και έχει φοβερά έπιπλα σε ποιότητα αλλά από τιμές δεν ξέρω...έχει ψωνίσει μια συνάδελφος μου από εκεί και έμεινε πολύ ευχαριστημένη αλλά τα έκανε με δόσεις οπότε ακόμα δεν έχει άποψη για την τιμή :lol:

Aπό Βασιλειάδη είχα πάρει κι εγώ των παιδιών μου, πριν 12 χρόνια περίπου και είναι εξαιρετικά καλά. Πολύ ανθεκτικά, εύχρηστα και με σχέδια διαχρονικά. Βέβαια είναι τσουχτερά (τότε τουλάχιστον ήταν). Αξίζει τον κόπο, αν δεν έχετε σκοπό να τα αλλάζετε συχνά :wink:

Διαφημίσεις

Eμείς πηγαμε στο ΕΝΑ κ ΕΝΑ (επιπλα Ρηγας) φετος το καλοκαιρι και για ενα πληρες δωματιο (κρεββατι, μεγαλη βιβλιοθηκη, γραφειο, κομοδινο, τροχηλατο) με πολυ καλη ποιοτητα πληρωσαμε 2.100 ευρω. Καμια σχεση με Νεοσετ.

Στο Γαλάτσι εαν μιλατε για το practika εγω δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη απο αποψη ποιοτητας.

Στη Ν.Ιωνια υπαρχει ο Τηνιακος στη ελ βενιζελου κοντα στο sprinter, εχει καλη ποιοτητα όμορφα σχεδια λιγο τσιμπημενες τιμες όμως.

Επισης τα modecco ειναι αρκετα καλα, νοστιμα σχεδια, λιγο ακριβα όμως για την ποιοτητα που δινουν.

Αυτά!!!

Επισης τα modecco ειναι αρκετα καλα, νοστιμα σχεδια, λιγο ακριβα όμως για την ποιοτητα που δινουν.

Αυτά!!!

ναι τα ειδα ...χαλια ποιοτητα.

Αθηνά σήμερα καθώς γυρνούσα σπίτι πέρασα από ένα μαγαζί στην μεταμόρφωση που έχει μόνο παιδικά έπιπλα, η διεύθυνση είναι Βαλαωρίτου 8 το μαγαζί λέγεται "petit" και για τα κοριτσάκια έχει φοβερά πράγματα, κάτι δωμάτια υπέροχα, από τιμές δεν ξέρω γιατι ήταν κλειστά και δεν μπορόυσα να ρωτήσω αλλά είχε πολύ ωραία έπιπλα, αν σε εξυπηρετεί κάνε μια βόλτα να δεις και εκεί

• 2 weeks later...

Εμείς πήραμε τον τελευταίο μήνα από Neoset, δεν μπορώ να πω ότι οι τιμές τους είναι τσουχτερές και η ποιότητα του και το σχέδιο για το δωμάτιο της μικρής καταπληκτικό, το ίδιο και η συμπεριφορά τους και το όλο σκηνικό της τοποθέτησης, χωρίς κανένα πρόβλημα την ώρα που θέλαμε. από τιμές που κοίταξα σε άλλα μαγαζιά είναι οι καλύτερες, εκτός από το ΙΚΕΑ΄, και είδα τρομερή διαφορά. Όσους ξέρω που έχουν πάρει από Neoset έχουν μείνει πλήρως ευχαριστημένοι και μετά από χρόνια για τη ποιότητα...

• 10 months later...

Τα PETIT , αγαπητη renik τα συγκεκριμενα επιπλα ειναι ΤΟΥΡΚΙΚΑ και δυστυχως τα εχουν βαπτισει γαλλικα .... ειναι σαφως πιο ευηκοο περαν των προκαταληψεων . Αρκετα τα χρηματα για περιορισμενο χρονικο οριζοντα χρησης καθ΄οτι πολυ παιδικα , πολυ λεπτες μελαμινες ...πολυ μοριοσανιδα και p.v.c. ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΜΕ ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΠΙΠΛΟΥ ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ,

LARO ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Edited by SAKELEN6367
ΠΑΡΑΛΗΨΗ

Διαφημίσεις

Εμείς πήραμε τον τελευταίο μήνα από Neoset, δεν μπορώ να πω ότι οι τιμές τους είναι τσουχτερές και η ποιότητα του και το σχέδιο για το δωμάτιο της μικρής καταπληκτικό, το ίδιο και η συμπεριφορά τους και το όλο σκηνικό της τοποθέτησης, χωρίς κανένα πρόβλημα την ώρα που θέλαμε. από τιμές που κοίταξα σε άλλα μαγαζιά είναι οι καλύτερες, εκτός από το ΙΚΕΑ΄, και είδα τρομερή διαφορά. Όσους ξέρω που έχουν πάρει από Neoset έχουν μείνει πλήρως ευχαριστημένοι και μετά από χρόνια για τη ποιότητα...

:evil: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΩΝ ΑΠΟ ΝΕΟSET ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ,ΔΙΟΤΙ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΚΟΥΚΕΤΑ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΟ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ .ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ . ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΕΙΕΣ ......ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ .

Aπό Βασιλειάδη είχα πάρει κι εγώ των παιδιών μου, πριν 12 χρόνια περίπου και είναι εξαιρετικά καλά. Πολύ ανθεκτικά, εύχρηστα και με σχέδια διαχρονικά. Βέβαια είναι τσουχτερά (τότε τουλάχιστον ήταν). Αξίζει τον κόπο, αν δεν έχετε σκοπό να τα αλλάζετε συχνά :wink:

ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ . ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΤΙΜΗΣ .ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΤ/ΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ ΠΕΥΚΟΥ ΑΠΟ ΟΞΙΑ ΑΠΟ ΜΕΛΑΜΙΝΗ SHELMAN ME ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ε1 ΔΗΛ.ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ . ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ . ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ.:-P

και εγώ ενδιαφέρομαι για παιδικό δωμάτιο. κοριτσίστικο και για να μεινει μεγαλώνοντας . Στο site kidsroom μου έρεσε στα εφηβικά το δωμάτιο flora, έτυχε όμως να περνώ από ένα κατάστημα που τα διαθέτει και δε συγκίνησε το ξύλο. Δεν ήταν "βαρύ" και εντυπωσιακό. Βέβαια δεν είδα το γραφείο που δειχνει εδώ η φωτό. Θα πάω να δω και σε αυτο το μαγαζί. θα ήθελα και γω λοιπόν όποιος/α ξέρει κάποιο καλό μαγαζί και αν υπάρχει και κάποιο άλλο site να το συστήσει ας το έκανε. Θα με διευκόλυνε πολύ γιατί στα κουτουρού ψάχνοντας κάτι δεν είναι εύκολο να βρεθεί.

Αγαπητε sakelen, αν και κανεις διαφημηση, δεν εχω παρα να συμφωνησω μαζι σου για την ποιοτητα της neoset και για τα δηθεν Ευρωπαικα επιπλα.

Καλο ειναι να δωσουμε λιγα παραπανω χρηματα αλλα να αξιζει ο κοπος.

Ετσι κι αλλιως θα το εχετε ξανακουσει "το φτηνο ειναι ακριβο".

Διαφημίσεις

ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ . ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΤΙΜΗΣ .ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΤ/ΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ ΠΕΥΚΟΥ ΑΠΟ ΟΞΙΑ ΑΠΟ ΜΕΛΑΜΙΝΗ SHELMAN ME ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ε1 ΔΗΛ.ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ . ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ . ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ.:-P

Καλα ενταξει.. Δεν ειναι το μοναδικο καταστημα που τα προσφερει αυτα!!!

Κι αφου τα ξερεις ολα αυτα, δεν ξερεις οτι οι προδιαγραφες Ε1 δεν ειναι για την ποικιλια, αλλα για την ποιοτητα?

Eγω θεωρω τα Νεοσετ μακραν τα καλυτερα επιπλα (για την τιμη αυτη).Εχουν πολυ καλη εξυπηρετηση και κατα τη διαρκεια και μετα την πωληση -καθολου απροσωπη, οταν ενας σχεδιαστης αφιερωνει οσο χρονο χρεαστει ο πελατης για να κανουν μαζι την επιλογη χρωματων και σχεδιασμου, το ιδιο και οι πωλητες- και πολυ καλυτερη ποιοτητα απο καποιες αλλες εταιριες.Εχω κουκετα και παιδικη ντουλαπα Νεοσετ,σκοπευω να παρω γραφεια και ραφια και στο μελλον οταν αλλαξω σαλονι κ τραπεζαρια νεοσετ θα παρω.

Eγώ πήρα κρεβάτι στο παιδικό από NEOSET και δεν ειμαι ευχαριστημένη. Όπως βάλαν τις τάβλες κατάλαβα ότι πιέσανε τα πλαινά και άνοιξε ελαφρώς. Τώρα έχουν χαλαρώσει και μου πέφτουν οι τάβλες. Πολύ προχειρότητα. Το στρώμα χάλια, θεόσκληρο και τώρα το κρεβάτι τρίζει κιόλας

εμεις εχουμε παρει αρκετα απο την neoset (δυο βιβλιοθηκες,δυο γραφεια, τραπεζι σαλονιου,) και μεχρι στιγμης δεν ειχα ποτε προβλημα. Εδω και μια εβδομαδα μας φερανε και το κρεβατι τις μικρης ( τα στρωματα τα πηρα απο αλλου και περιμενω να ερθουν μες την εβδομαδα) και εχει ξετρελαθει. Ασε που για την ποιοτητα τους πιστευω οτι εχουν πολυ καλη τιμη και απο εξυπηρετηση κατα την γνωμη μου ειναι αριστοι

• 1 year later...

Επαναφέρω το θέμα μετά από καιρό...

Μήπως ξέρει κανείς τι τιμές περίπου έχει ο Βασιλειάδης; Από σχέδια φαίνεται να έχει ωραία αλλά δε γράφει καθόλου τιμές....η ποιοτητα είναι καλή;

Μου αρέσουν και τα cilek αλλά δε ξέρω από ποιότητα τι γίνεται....θα πάω αύριο να τα δω γιατί οι τιμές μου φαίνονται καλές.

http://www.asterias.com.gr/index.php?section=article&category=11&page=1

καλές τιμές και αν θές του πάς και σχέδιο που έχεις δει και στο φτιάχνει....εμείς πήραμε απο εκεί κουκέτα πρίν απο 5 χρόνια....μας είχε πει τότε ότι και γραφεία αν θέλουμε να του πάμε σχέδιο να το κάνει, αν δεν μας αρέσει κάτι δικό του!

Αν θελεις κοιτα και αυτα www.paidiko-epiplo.gr είναι καλη ποιοτητα και οχι ακριβα τα προτεινω γιατι εχω παρει και ειμαι ευχαριστημενη

ειναι Θεσσαλονικη αλλα ξερω οτι δινει σε ολη την Ελλαδα,

μπορεις να παρεις τηλεφωνο να ρωτησεις

σχετικα με την ερωτηση της μαριτας,

ο βασιλειαδης (στο χαλανδρι), θεωρω οτι εχει πολυ καλα σχεδια, χαρουμενα χρωματα, ευελιξια στο σχεδιο (ζητησα σε συγκεκριμενο κρεββατι να μου αλλαξει λιγο το τελειωμα στα κολωνακια και ειπαν αμεσως ναι). και πολυ σημαντικο και σε οποια διασταση θες και σου παραγγελνει και αναλογο στρωμα.

και απο τιμες μμμ..., οχι φθηνα... τουλαχιστον σε σχεση με καποια αλλα που ειχα δει, ομως γιαυτο που παιρνεις εγω ειπα ναι.

ποιοτητα λεω οτι ειναι καλη χωρις να εχω πολλες γνωσεις επι του θεματος, (πηραμε ξυλο και οχι καπλαμα).

επισης εχει πολυ καλες λυσεις σε συρταρια κατω απο το κρεβατι, με μηχανισμους για να μην σου βγαινει η μεση στο συρσιμο και το ανοιγμα.

απο εξυπηρετηση, πολυ ευγενικοι γιατι ειναι οι ιδιοι οι ιδιοκτητες μεσα και το δουλευουν!

σχετικα με την ερωτηση της μαριτας,

ο βασιλειαδης (στο χαλανδρι), θεωρω οτι εχει πολυ καλα σχεδια, χαρουμενα χρωματα, ευελιξια στο σχεδιο (ζητησα σε συγκεκριμενο κρεββατι να μου αλλαξει λιγο το τελειωμα στα κολωνακια και ειπαν αμεσως ναι). και πολυ σημαντικο και σε οποια διασταση θες και σου παραγγελνει και αναλογο στρωμα.

και απο τιμες μμμ..., οχι φθηνα... τουλαχιστον σε σχεση με καποια αλλα που ειχα δει, ομως γιαυτο που παιρνεις εγω ειπα ναι.

ποιοτητα λεω οτι ειναι καλη χωρις να εχω πολλες γνωσεις επι του θεματος, (πηραμε ξυλο και οχι καπλαμα).

επισης εχει πολυ καλες λυσεις σε συρταρια κατω απο το κρεβατι, με μηχανισμους για να μην σου βγαινει η μεση στο συρσιμο και το ανοιγμα.

απο εξυπηρετηση, πολυ ευγενικοι γιατι ειναι οι ιδιοι οι ιδιοκτητες μεσα και το δουλευουν!

Σας ευχαριστώ κορίτσια όλες για τις απαντήσεις!

Δηλαδή θυμάσαι περίπου πόσο κοστίζει ένα μονό κρεβάτι, με συρτάρια και στρώμα; Φαίνεται ότι είναι καλή η ποιότητα αλλά δυστυχώς δε μπορώ να δώσω πάρα πολλά αυτή τη στιγμή....