Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Λιγο χρόνο βρε κορίτσια!

Recommended Posts

Και εκεί που περίμενα πως μεγαλώνοντας λιγάκι τα βλασταρια μου και γυρνώντας επιτέλους πίσω στην δουλεια μου, θα αποκατασταθεί η ταξη και η ισορροπία στην ζωή μου! (Χαχα χα -ας γελασω), άρχισα να συνηδειτοποιώ οτι τωρα αρχίζουν τα δυσκολα. Βρεθηκα αντιμέτωπη με τον αδυσωπητο χρονο που μονο 24 ωρες εχει προβλέψει να εχει η ημερα. Αλλα εμενα δεν μου φτανουνε, και αρχιζω να νιωθω σαν την¨"Αννα Παναγιωταρα, μια εργαζομενη μητερα μια καλη νοικοκυρα...." που λεει και το τραγουδι, και να τρεχω σαν τρελη να τα προλαβω ολα και σημειωτεον εχω και εναν αντρούλη που συμμετεχει και βοηθαει σε ολα, ναι ειναι καλα.

Θα μου πειτε δεν ηξερες, δεν ρωταγες? έλα ντε!

Και προσπαθω να μην στερω χρονο απο τα παιδια, και κυλιεμαι μαζι τους στα πατωματα, και παιζουμε και διαβαζουμε, και επιδιωκουμε οικογενειακες βολτες και και και ....αλλα τα ασιδερωτα ολο και αυξανονται, τα ραφια ολο και σκονιζονται...μια απο τα ιδια σαν ολες τις εργαζομενες μαμαδες δηλαδη.

Γι'αυτο αν χαθηκα λιγακι απο την παρεα (5500 φτασανε οι νεες δημοσιευσεις απο τοτε που ειχα ξαναμπει στο site!), να ξερετε ο ατιμος ο χρονος τα φταιει που εχει μονο τοσες λιγες ωρες!

Θα μπορουσα αραγε να αιτηθω καπου πιστωση χρονου βρε κορίτσια? Ξερει καμια απο πειρα?

Μαμαδες "φορτωμενες" ποτε ηττημενες, ενωθειτε εναντια στο κατεστημενο του λιγου χρονου!!!! (τουλαχιστον με λιγο χιουμορ την βλεπεις αλλιώς, χα χα)

0IBKp3.png JgEip3.png

Διαφημίσεις

Ακόμα πολύ μικρά είναι τα βλαστάρια σου!!!(κι εμένα δηλ.)

Έχουμε καιρό πολύ μέχρι να ηρεμήσουμε!

Το βλέπω γύρω στα 16-17 χρόνια όταν πάνε φαντάροι ή περάσουν ΤΕΙ στις Σέρρες να ησυχάζουμε.(αν σου είναι κοντά οι Σέρρες δηλώνεις πιο μακρινή περιοχή στο μηχανογραφικό) :lol:

Δε βαριέσαι!Ασε και τα ασιδέρωτα και τ απλυτα πιάτα,χαλαρά

ό,τι σε ξεκουράζει και σε ευχαριστεί κάνε

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png