Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΧΡΗΣΙΜΟ!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!

Recommended Posts

Τις τελευταίες 2 μέρες, έχω πόνο στη δεξια πλευρά της μέσης. Ίσως να είναι πιάσιμο, ίσως και κρύωμα. Πάντως όποιες κινήσεις και να κάνω, μου ρίχνει σουβλιές. :?

Τηλεφώνησα στον γιατρό και τον ρώτησα αν μπορώ να βάλω έμπλαστρο, για να περάσει.

Όχι μου είπε!!!!Οτιδήποτε προκαλεί υπεραιμία στην εγκυμοσύνη, απαγορεύεται!!!!(όπως και θερμοφόρες, βαμβάκι με οινόπνευμα κλπ)

Οπότε σκέφτηκα να σας το δημοσιοποιήσω για να το γνωρίζετε και εσείς!!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

αχ...... το ξερω... στο φυστικι ειχα λιωσει στο πονο, στο δεξι μου πλευρο... και πισω δεξια παλι, στη μεση... (μιλαμε οτι 9 μηνες κλωτσαγε στο ιδιο σημειο :evil: ) και μονο μια βλακεια αλοιφη μπορουσα να βαλω τη biofreeze

το γραφει και πανω στις οδηγιες οτι απαγορευεται... ουτε σπρει για τον πονο ουτε τιποτα... δυστυχως... εγω ειχα χοντρο προβλημα με τη μεση πριν ακομα σιγουρεψω την εγκυμοσυνη και δυστυχως δεν μπορουσα να κανω τιποτα! απλα υπομονη στον ανυποφορο πονο που μου διελυε και το ποδι...

me and my men...

Διαφημίσεις

Εμένα, ευτυχώς δεν με χτυπάει σε πόδι, γιατί σίγουρα αυτό είναι ακόμα πιο δυσβάσταχτο.

Μοιάζει με πιάσιμο, γιατί γενικά δεν έχω πόνο στη μέση.Ούτε είμαι να πείς σε προχωρημένους μήνες, για να πώ ότι έχω βαρύνει!

Ενδεχεται βέβαια, να είναι και κρύωμα, γιατί ο άντρας μου, μου είπε ότι το πρωί η μέση μου ήταν ξεσκέπαστη και με σκέπασε πρίν φύγει! :?

n3kPp3.png

zewgp3.png

ε, οποτε μπορει να ειναι μια απλη ψυξη... ενα ψιλοπιασιματακι στον υπνο... παλι καλα να λες γιατι εγω απο πονους αλλο τιποτα... μεση, γοφοι, μπουτια... αστα... σαν σαπιοκαραβο ειμαι...

me and my men...

λογικα οπουδηποτε, γιατι απορροφαει ο οργανισμος τα συστατικα του... αλλα δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια... παντως ουτε στον αυχενα -που εχω χρονια προβλημα και φορεσα μεχρι και κολαρο φετος- το χρησιμοποιησα για τον ιδιο ακριβως λογο... και ουτε φαρμακα μπορουσα να παρω...

me and my men...

Καλημέρα!!!!

Καλό θα ήταν να πίνετε πολύ γάλα και γενικότερα να καταναλώνεται μεγάλες ποσότητες γαλακτομικών προϊόντων. Μπορεί τα μωράκια μας, να μή στερούνται από ασβέστιιο, αλλά επειδή το αποροφούν από εμάς, οι παραπάνω πόνοι που περιγράφετε μπορεί να οφείλονται στην έλλειψη ασβεστίου.

Καλό επίσης να γυμνάζεστε όσο γίνεται περισσότερο, ειδικά στην περιοχή της μέσης, η οποία καταπονείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Σκοπός της άσκησης είναι να διευκολύνεται η αιμάτωση της γύρω περιοχής, για να γίνονται και τα συμπτώματα πιο ήπια.

Μια μικρή συμβουλή από μία μαμά 2 παιδιών, που στο 3ο τρίμηνο και των 2 κυήσεων υπόφερε απο τη μέση της, σε σημείο τέτοιο, που δεν μπορούσε να γυρίσει πλευρό.

Ακολουθώντας τα παραπάνω σιγά - σιγά άρχισα να αναρρώνω και να αισθάνομαι καλύτερα.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ!!!!

Διαφημίσεις

ειμαι πολυ τυρου και καθε μερα θα πιω και γαλα, θα φαω και κανενα γιαουρτακι... αλλα οι πονοι πονοι... δεν νομιζω οτι θα με ανακουφιζε και η γυμναστικη...

me and my men...

Καλημέρα κοριτσάκια!Εγώ σε όλες τις εγκυμοσύνες μου είχα κάτι,στην 1η με πόναγε φριχτά ο γοφός μου σε σημείο να θέλω βοήθεια να σηκωθώ από το κρεβάτι το ίδιο και στη 2η.Τώρα με πονάει και μέση μου και οι γοφοί μου :cry::cry: Όσο είμαι σε κίνηση δεν έχω τίποτα αλλά άμα ξαπλώσω τελειώνω,δεν μπορώ ούτε πλευρό να γυρίσω και για να σηκωθώ αφήστε τα θέλω γερανό

Εμένα πάντως συνεχίζει να με πονάει, ακόμα και στην παραμικρή κίνηση, μέχρι και στην βαθιά αναπνοή, μου ρίχνει σουβλιές. Μάλλον όπως το κόβω είναι κρύωμα, από "αξεσκεπασιά"το βράδυ!!! :roll::roll:

Μια κοπέλα ρώτησε αν απαγορεύεται μόνο στην περιοχή της κοιλιάς. Όχι!Οπουδήποτε στο σώμα δεν κάνει να προκαλείται υπεραιμία.

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Εγω παντως που εχω μια μικρη σκολιωση και στην εγκυμοσυνη ειχα παρει γυρω στον 4ο-5ο 5 κιλα,εβαζα καθε μερα 3 φορες για 10 λεπτα θερμοφορα στην μεση μου.Για 2-3 εβδομαδες. Δεν μου ειχε πει τιποτα ο ορθοπεδικος....Δεν επαθα και τιποτα...Αλλα γιατι να μην κανει να υπεραιματωνεται η μεση? Τι σχεση εχει???

Οχι voltaren δε κανει. Εμενα ο γιατρος μου ειχε πει μονο counterpain οταν ειχα τη μεση μου που ειναι φυτικη δεν εχει καποιο φαρμακο μεσα. Τωρα..καλυτερα να ρωτατε το γιατρο και μετα να βαζετε ο,τι βαζετε! :!:

cIWNp3.png

Diana Dee, αυτό που μου απάντησε ο γιατρός, είναι ότι απαγορεύεται κυρίως το έμπλαστρο. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται μετά στην εγκυμοσύνη και η απάντηση του αφορούσε στην δική μου εγκυμοσύνη που είμαι στον 3ο μήνα.Δεν ξέρω αν επιτρέπεται για μετά, αλλά δεν νομίζω κιόλας.

Για την θερμοφόρα δεν μου είπε συγκεκριμένα. Απλά χθές που η κατάσταση, είχε φτάσει στο απροχώρητο, πήγα από εκεί, γιατί ένοιωθα σουβλιές κάθε δευτερόλεπτο που αντανακλούσαν από τα αριστερά μου πλευρά στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς μου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας μου, κοβόταν η φωνή μου από τις σουβλιές, και ο πόνος δεν υποχωρούσε με τίποτα. Μου είπε ότι είναι ψύξη προφανώς, και είπε μια μαία στην κλινική, να μου κάνει παυσίπονη ένεση apotel. Μου είπε να βάζω ζεστά, γιατί είναι ψηλά στα πλευρά κοντά στην πλάτη και έτσι, έβαλα κι εγώ θερμοφόρα και σήμερα προς το απόγευμα, έχω δεί κάποια βελτίωση.

Από ότι κατάλαβα, προφανώς, άλλο το να διατηρούμε μια περιοχή ζεστή,όταν υπάρχει πρόβλημα, και άλλο το να βάλουμε κάποιο έμπλαστρο ή να βάλουμε κάποια αλοιφή που προκαλεί υπερβολική θερμότητα. :wink::)

n3kPp3.png

zewgp3.png

mata περαστικά!!! Τώρα το έιδα.

Εύχομαι να μη σε ξαναενοχλήσει σε όλη την εγκυμοσύνη σου :)

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι