Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!

Αισίως μετά από 2 αποκολλήσεις έχω φτάσει στις 23 εβδομάδες...έκανα και την Β Επιπέδου και είναι αγοράκι... γενικά είμαστε καλά!

Έχω όμως έναν πολύ πολύ έντονο προβληματισμό και δεν ξέρω τι να κάνω...

Η γιατρός μου, είναι η γιατρός που έχω στο ΤΕΒΕ.

Όταν πρωτοπήγα, μου φάνηκε συμπαθητική και έτσι έμεινα.

Σημειωτέον, ότι λόγω σοβαρότατου ορμονικού προβλήματος, είμαι με πολλά κιλά πάνω από το κανονικό.

Η εγκυμοσύνη δεν ήταν "επιλογή" τη στιγμή που ήρθε αλλά ήταν κι η απόλυτη ευτυχία και για εμένα και για τον άντρα μου.

Από την πρώτη λοιπόν επίσκεψη, μου πήρε το ιστορικό μου, μου έδωσε και τις εξετάσεις, και φάρμακα και γενικά ήταν μια χαρά.

Πέρασα μια μικρή αιμοραγία κοντά στην 9η εβδομάδα, μου έδωσε Prepar, έμεινα και στο κρεβάτι 15 μέρες κι όλα καλά, όπως και στην επόμενη αποκόλληση.

Δεν με ζύγισε ποτέ, δεν μου πήρε ποτέ την πίεση και βλέπει κάθε φορά τις αιματολογικές μου εξετάσεις (που είναι πολύ καλές, ούτε σάκχαρο, ούτε τίποτα) και γενικά είναι πως να το πω... αλέγκρος τύπος του στυλ... όλα καλα θα πάνε, έχω ξεγεννήσει εγώ..κτλ

Τώρα που μπήκα στον 6ο τη ρώτησα πια κάποια πράγματα για τον τοκετό, όπως που χειρουργεί, μιας και είμαι πολύ αρνητική προς τα ιδιωτικά νοσοκομεία και μου είπε στο Ιασώ.

Δεν έκανα καμία άλλη κουβέντα γιατί ήθελα να σκεφτώ λίγο ήρεμα... και τώρα έχω προβληματιστεί.. είμαι στον 6ο και δεν είναι εύκολο να αλλάξω γιατρό, από την άλλη αρνουμαι πεισματικά και κατηγορηματικά να μπω σε ιδιωτικό ξενοδοχείο - μαιευτήριο κι έχω μπερδευτεί...

Βρήκα γιατρό επιμελητή στο Τζάνειο, που μπορώ να δω... αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι να κάνω... έχω μπερδευτεί...

... θα είσαι πάντα υπεύθυνος γι'αυτό που έχεις εξημερώσει ...

Διαφημίσεις

Βρε συ, τωρα την ρωτησες που ξεγενναει?? Αυτα τα ρωταμε πρωτα πρωτα.. Παντως δεν νομίζω οτι ειναι αργα να αλλαξεις γιατρο. Εγω αλλαξα γιατρό στον όγδοο μηνα!! Ειμαι πολύ υπερ των δημόσιων νοσοκομειών. Γεννησα στο Ελενα (πριν τις σουίτες) και ειμαι πολύ ευχαριστημενη..πόσο μαλλον τωρα που τα νεα δωματια από οτι λενε ειναο πολύ καλύτερα από του Ιασω..Και το οτι δεν σε ζυγίζει και ΕΙΔΙΚΑ οτι δεν σου παιρνει την πίεση οταν εχεις και προβλήματα το θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!

μαλλον λιγο αργα τα σκεφτηκες όλα :roll: παντως δεν ειναι αργα να βρεις αλλο γιατρο ...και αφου ψαχνεσαι για δημοσιο νοσοκομειο ..πηγαινε να δεις καποιον εκει :wink: και στη τελικη μετρα και την πιεση στο φαρμακειο 1-2 φορες τη βδομαδα :!:

μην αγχωνεσαι

0sb2p3.png

μαλλον λιγο αργα τα σκεφτηκες όλα :roll: παντως δεν ειναι αργα να βρεις αλλο γιατρο ...και αφου ψαχνεσαι για δημοσιο νοσοκομειο ..πηγαινε να δεις καποιον εκει :wink: και στη τελικη μετρα και την πιεση στο φαρμακειο 1-2 φορες τη βδομαδα :!:

μην αγχωνεσαι

Kαι την πιεση μου παιρνω μονη μου 2 φορες την ημερα, και το σακχαρο μου και τα παντα..γενικα προσεχω πολυ...

Απλα πιστευα πως επειδη ειναι στο ΤΕΒΕ εκτος απο το Ιασω θα ειναι και σε καποιο δημοσιο νοσοκομειο... :-(

Διαφημίσεις

"είμαι στον 6ο και δεν είναι εύκολο να αλλάξω γιατρό, από την άλλη αρνουμαι πεισματικά και κατηγορηματικά να μπω σε ιδιωτικό ξενοδοχείο - μαιευτήριο κι έχω μπερδευτεί...

Βρήκα γιατρό επιμελητή στο Τζάνειο, που μπορώ να δω... αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι να κάνω... έχω μπερδευτεί...

Γιατί; Τί πρόβλημα έχεις με τα ιδιωτικά; Από τον τρόπο που το λες καταλαβαίνω ότι δεν είναι οικονομικό το θέμα...

Πάντως πιστεύω ότι γιατρό μπορείς να αλλάξεις οποιαδήποτε στιμή. Στην περίπτωσή σου κιόλας είναι πιο εύκολο να του πεις ότι δεν θέλω να γεννήσω σε ιδιωτικό γι'αυτο και αναγκάζομαι να απευθυνθώ αλλού.

εχω δυο μπουμπουκακια

Kαι την πιεση μου παιρνω μονη μου 2 φορες την ημερα, και το σακχαρο μου και τα παντα..γενικα προσεχω πολυ...

Απλα πιστευα πως επειδη ειναι στο ΤΕΒΕ εκτος απο το Ιασω θα ειναι και σε καποιο δημοσιο νοσοκομειο... :-(

καλημερα. κι εγω ο γιατρος που ειχα στην αρχη της εγκυμοσυνης ηταν του ΤΕΒΕ και συνεργαζεται μονο με τα ιδιωτικα μαιευτηρια. απο οτι εχω ακουσει κανενας γιατρος ΤΕΒΕ ή ΙΚΑ δεν παει στα δημοσια. εγω αλλαξα γιατρο γυρω στον 3ο μηνα και με εχει αναλαβει μια γιατρος απο τον Νοσοκομειο Αργους. παντως δεν νομιζω οτι ειναι αργα να αλλαξεις γιατρος. κι αφου λες οτι δεν κανει και ολες τις εξετασεις εχεις εναν λογο παραπανω.

"είμαι στον 6ο και δεν είναι εύκολο να αλλάξω γιατρό, από την άλλη αρνουμαι πεισματικά και κατηγορηματικά να μπω σε ιδιωτικό ξενοδοχείο - μαιευτήριο κι έχω μπερδευτεί...

Γιατί; Τί πρόβλημα έχεις με τα ιδιωτικά; Από τον τρόπο που το λες καταλαβαίνω ότι δεν είναι οικονομικό το θέμα...

Πάντως πιστεύω ότι γιατρό μπορείς να αλλάξεις οποιαδήποτε στιμή. Στην περίπτωσή σου κιόλας είναι πιο εύκολο να του πεις ότι δεν θέλω να γεννήσω σε ιδιωτικό γι'αυτο και αναγκάζομαι να απευθυνθώ αλλού.

Ειχα τον περασμενο Ιουλιο την χειροτερη εμπειρια της ζωης μου οταν χασαμε το μωρο μας με το που γεννηθηκε και δεν μπορω ψυχολογικα να παω ξανα σε ιδιωτικο.

Δεν ειναι το οικονομικο αλλα μου ειναι πραγματικα αδυνατον!