Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΩΝΑΚΙΑ

tkanavou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εκτός από τις μεταλλικές βάσεις τις οποίες δεν ξέρω που μπορείς να βρεις, έχω δει κοπέλες που τα βάζουν σε τελαράκια το ένα δίπλα στο άλλο λίγο στριμωχτά και έτσι δεν πέφτουν.

Ίσως να φανούν πιο όμορφα στις βάσεις που λες αλλά νομίζω πως θα τις βρεις μόνο εκεί που πουλάνε χονδρική για τα είδη βαφτίσεων.

Θα συμφέρουν όμως από οικονιμικής άποψης;

Κορίτσια εγώ σκέφτηκα να πάρω τελάρα αυτά με της θήκες τα πλαστικά από αναψυκτικά να τα βάψω με σπρευ να τα διακοσμήσω και να τα ΄βάλω στις θήκες! Αλλά εχω μείνει στη σκέψη! :?

Η αλήθεια είναι οτι μ' αρέσει και εμένα αυτή η βάση για τα χωνάκια.Δυστυχώς δεν την έχω δεί πουθενά.Αν την ''πετύχεις'' πουθενά tkanavou γράψτο στο forum .ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ..

Διαφημίσεις

βρε κοπελιες επειδη το κολπακι με το ονομα στα χωνακια θελω να το κανω στο χαρτι της προσκλησης -δηλ. το πισω μερος της, θα ειναι τυλιχτη- πως να τα κανω? με τι χαρτι? σε ποιο προγραμμα?

me and my men...

Ένα πρόγραμμα ιδανικό για τέτοιες εφαρμογές είναι το Corel Draw.

Αντίστοιχό του είναι το Illustrator.

Μπορείς να υπολογίσεις ακριβώς που θα σου τυπωθεί το όνομα.

Είναι vectors προγράμματα και δεν βγάζουν pixels στο τύπωμα...

Επίσης είναι προγράμματα που χρησιμοποιούν όλοι όσοι ασχολούνται με γραφικές τέχνες, τυπογραφεία κλπ κλπ.

Ότι χρειαστείς, μη διστάσεις...

εχω corel αλλα δεν το εχω πολυδουλεψει... νομιζω μεχρι να ερθει ο καιρος μπορει να εχω κανει κατι... Illustrator εννοεις το photoshop? το Image ready που εχω δουλεψει πιο πολυ εχει κατι αναλογο? πανω κατω δηλ. το ιδιο ειναι... αν μπορεις να μου στειλεις κανα πμ με λεπτομεριες -για να μην χαλαω το τοπικ-.. σ'ευχαριστω! α! τι χαρτι να ζητησω? θελω κατι λιγο ιδιαιτερο αλλα να εκτυπωνεται σε inkjet εκτυπωτη... και να τυλιγεται ευκολα σε ρολακι που θα δενει με κορδελα... να μην κανει δηλ. αυτες τις χοντρες γραμμες που κανουν τα πολυ χοντρα φυλλα...

me and my men...