Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν

Κι εκεί που είμασταν μια χαρά με τον άντρα μου και είχαμε βάλει πλώρη για παιδί κι εκεί που είμασταν μια χαρά ψυχολογικά........ξαφνικά μετά από ψηλάφιση κάτι πιάνω κάτω από τον δεξιό μαστό. Την επόμενη ημέρα τρέχω για ηπέρηχο και διαπιστώνεται ότι είναι μια μικρή κύστη. Ο γυναικολόγος μου που υποτίθεται ότι ήταν και καλός κατά εμένα με "έστησε" σε δύο συνεχόμενα ραντεβού στο Ιασώ και μου λέει δια τηλεφώνου...."κάνε μια ψηφιακή μαστογραφία και εάν σε 6 μήνες δεν έχεις μείνει έγκυος έλα να τα πούμε".

Τελικά μετά από πολλές συζητήσεις με διάφορες φίλες και γνωστές αποφάσισα να πάω σε ένα μαστολόγο (σαν κάτι να με έτρωγε μέσα μου :cry: ).

Οντως πήγα σε έναν πολύ καλό που μου συνέστησαν και μου είπε κι εκείνος να μην ανησυχώ, ότι είναι μια μικρή κύστη. Επειδή όμως πολλά έχουν δει τα μάτια του τόσα χρόνια και επειδή μια γυναίκα που κυοφορεί για πρώτη φορά στα 35 (εγώ είμαι στα 33) έχει διπλάσιο κίνδυνο για καρκίνο στο στήθος από μία γυναίκα που κυοφορεί στα 25-30 μου συνέστησε να κάνω ψηφιακή μαστογραφία για να έχει ένα μέτρο σύγκρισης πριν την εγκυμοσύνη.

Ετσι τελικά κι έκανα !!! Μόλις πήρα τη γνωμάτευση της μαστογραφιας στα χέρια κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Συμπέρασμα.....αποτιτανώσεις και στους δύο μαστούς που τίνουν να γίνουν συρρέουσες (BI-RADS 4 !!!!). Μην έχοντας κάνει ποτέ μαστογραφία δεν ήξερα και την ωρολογίες. Μπήκα στο ιντερνετ......BI-RADS 4 = Υποψία κακοήθειας). Εκείνη τη στιγμή έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, άρχισα να κλαίω, να αναρωτιέμαι τι μπορεί να είναι αυτό :cry: ).

Πήγα στο γιατρό μετά από δύο μέρες, μου είπε ότι ενα ποσοστό γυναικών εμφανίζει ασβεστώματα ή μικροαποτιτανώσεις που όταν αυτές τίνουν ή είναι συρρέουσες πρέπει να γίνει βιοψία γιατί μετά από χρόνια μπορεί να εξελιχθούν σε κακοήθεια. δεν μπορούσα να μιλήσω, βούρκωσαν τα μάτια μου. Σκεφτόμουν μέσα μου γιατί σε μένα ??

Για να μην τα πολυλογώ ........ από ένα έλεγχο ρουτίνας βρέθηκα στο χειρουργείο μέσα σε μία εβδομάδα.Προσπαθούσα να φανώ ψύχραιμη, να είμαι δυνατή. Η διαδικασία προ χειρουργείου .......... επώδυνη, λιποθύμησα από πόνο δύο φορές. Επρεπε σε κάθε μαστό να μου βάλουν 5άρα βελόνα περίπου 8 εκατ. ύψους μόνο με χρήση ξυλοκαίνης. Ελεγα μέσα μου παναγιά μου βοήθησέ με να αντέξω τον πόνο.

Το χειρουργείο τελείωσε με επιτυχία από ότι ο γιατρός μας είπε. Τα αφαίρεσε όλα αυτά τα μικρά πραγματάκια που εκ πρώτης όψεως δεν δείχνουν κακοήθεια. Ομως περιμένουμε και τη βιοψία μέχρι τέλος της εβδομάδας. Ελπίζω τα αποτελέσματα να είναι καλά.

Οπότε για μια ακόμα φορά σταμάτησαν οι προσπάθειες του παιδιού. Βγαίνοντας εκείνη την ημερα από το χειρουργείο είπα στο γιατρό....ελπίζω η επόμενη φορά που θα μπω σε νοσοκομείο να είναι σε μαιευτήριο :lol:

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά ήθελα να το μοιραστώ .....


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν

Καλά αποτελέσματα! Και εγώ είχα νιώσει ακριβώς έτσι πριν από μια εγχείριση αφαίρεσης ινομυώματος. Νόμιζα οτι δεν θα μείνω ποτέ έγκυος κτλ., σε συνδυασμό με τις πολυκυστικές ωοθήκες... Τελικά... έμεινα :wink:

g4BDp3.pngyCdLp3.png
Δημοσιεύτηκαν

Τι να σου πω κοπέλα μου, περαστικά σου να΄ναι.

Μεγάλη ταλαιπωρία πέρασες κοριτσάκι. Και μη χειρότερα να λες.

Φαντάζομαι την ψυχολογία σου!

Το καλό είναι πως αφαιρέθηκαν όλα αυτά τα μικρά ευρήματα

και πως ΕΥΤΥΧΩΣ δε δείχνουν τίποτα.

Ελπίζω και εύχομαι και πιστεύω ότι αυτό θα επιβεβαιωθεί και με το αποτέλεσμα της βιοψίας στο τέλος της βδομάδας

και τέλος καλό όλα καλά!!!

Θα είμαστε εδώ να μας μεταφέρεις την ανακούφισή σου στο άκουσμα των ευχάριστων μαντάτων.

Και την επόμενη φορά που θα δεις γιατρό μπροστά σου μετά από αυτή την περιπέτεια

να είναι ο γυναικολόγος σου στον πρώτο υπέρηχο του μπεμπέ σας

και όλα όσα πέρασες θα είναι τότε μακρινόοοοοο μακρινόοοοοοο παρελθόν.

Να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη και όλα να σου έρθουν δεξιά!

605724zps8umxbit.gif 602392vkug6m5d5i.gif

Δημοσιεύτηκαν

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Ευτυχώς στη μεγάλη αυτή δοκιμασία δίπλα μου είχα είχα έναν άντρα πραγματικό στήριγμα που με στήριξε ηθικά και ψυχολογικά (από νοσοκόμα, μέχρι μαγείρισσα :lol: )Παρόλη την ταλαιπωρία αισθάνομαι ψυχολογικά πολύ καλά και αυτό το οφείλω και σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στον γιατρό που με χειρούργησε. Μακάρι να ήταν όλοι οι γιατροί σαν αυτόν. ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΖΙ !!!!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και μέσα στο 2009 να έχουμε κι εμείς ευχάριστα νέα ....

Δημοσιεύτηκαν

Μπράβο κοπέλα μου είσαι πολύ δυνατή, να είσαι πάντα καλά και εύχομαι γρήγορα ένα μωράκι που θα σβήσει όλες τις άσχημες αναμνήσεις αυτής της περιπέτειας..

 Λατρεύω τα παιδάκια μου!!


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν
Πολλά μπράβο σε σένα και στον άντρα σου.

Εύχομαι και τα αποτελέσματα της βιοψίας να είναι καλά και σύντομα να κάνετε ένα μωράκι

 

Με πρόλαβε η Νικ-16... :lol::lol::lol:

Εύχομαι καλά αποτελέσματα!

Δημοσιεύτηκαν

κοπελα μου περαστικα. τι να πω ολα για τους ανθρωπους ειναι. μακαρι να βγαινουμε αλωβητοι απο τα χτυπηματα. απο δω κ μπρος ολα καλα.....να εισαι καλα κ αισιοδοξη. μακαρι του χρονου με ενα μωρακι αγκαλια να σου φαινονται ολα αυτα μακρινο παλελθον. τις καλυτερες ευχες μου.....

Δημοσιεύτηκαν

Χαρα στο κουραγιο σου κοριτσακι.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι με ολη την δυναμη της ψυχης μου ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ να εχεις.....κ γρηγορα να σε αξιωσει ο Θεουλης μας να γινεις μανουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lamlamsdg20100211_-6_My+child+is.png

 

Θαυματάκι μου...σε λατρευω..εισαι ολη μου η ζωή!!!!!!!!!


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

τι να πω κι εγώ εύχομαι κάποια στιγμή να έρθει και σε εμάς αυτό το δώρο θεού. Δυστυχώς με το χειρουργείο σταματήσαμε τις όποιες προσπάθειες μέχρι να βγει η βιοψία, και ο γυναικολόγος μου (τον οποίο μου συνέστησαν να πάω και όντως είναι εξαιρετικός) παράλληλα μου βρήκε μια μικρή τραχηλίτιδα και λίγους μύκητες και μου χορήγησε αγωγή για 25 ημέρες !!! Οπότε μας τόνισε ότι δε θα έχουμε καθόλου σεξουαλικές δραστηριότητες εκείνες τις ημέρες, ούτε με προφυλακτικό. Μετά όταν γίνω τελείως καλά να πάω στο μητέρα να μου κάνει μια κολποσκόπηση και βιοψία να δει εάν υπάρχει κάτι άλλο που δεν φαίνεται στον κολπικό υπέρηχο. Του είπα ότι είχα και στο παρελθόν τραχηλίτιδα, αλλά ο προηγούμενος γιατρός μου μου έδινε μια μικρή αγωγή και αυτό ήταν όλο.

Εχει κάνει καμμιά σας κολποσκόπηση και ποια είναι ακριβώς η διαδικασία ?

Επιπλέον είπε στον άντρα μου να κάνει μέσα στο επόμενο μήνα ένα σπερμοδιάγραμμα και καλλιέργεια γαι να δούμε που βαδίζουμε. Όπως καταλαβαίνετε μερικές φορές μου φαίνεται άπιαστο όνειρο το θέμα παιδιού.

Αλλά δεν καταθέτουμε τα όπλα ... :wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...