Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μούδιασμα

Recommended Posts

Εδώ και μια εβδομάδα ξυπνώ τη νύχτα εξαιτίας του ότι μουδιάζει το αριστερό μου χέρι.Δεν έχει σημασία η στάση,δηλαδή αν το έχω πλακώσει ή όχι.Συμβαίνει κάθε μέρα.Ειδικά σήμερα το νιώθω ακόμη και τώρα κάπως μουδιασμένο.Θα δώ τη γιατρό μου την επομενη εβδομάδα και στην ανάγκη θα την πάρω τηλέφωνο, αλλά μήπως έχει συμβεί σε καμιά σας;

Διαφημίσεις

Εδώ και μια εβδομάδα ξυπνώ τη νύχτα εξαιτίας του ότι μουδιάζει το αριστερό μου χέρι.Δεν έχει σημασία η στάση,δηλαδή αν το έχω πλακώσει ή όχι.Συμβαίνει κάθε μέρα.Ειδικά σήμερα το νιώθω ακόμη και τώρα κάπως μουδιασμένο.Θα δώ τη γιατρό μου την επομενη εβδομάδα και στην ανάγκη θα την πάρω τηλέφωνο, αλλά μήπως έχει συμβεί σε καμιά σας;

Έχει συμβεί σε μένα Έλλη μου.Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα. :wink:

Elli γιεά σου.

Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης είχα παρατηρήσει ότι μούδιαζε πολύ συχνά το πόδι μου... Δεν το είχα αναφέρει στο γιατρό μου.. (κακώς ίσως).

Πες το στο γιατρό σου καλύτερα.

Ευχαριστώ κορίτσια.Θα της το πω όταν πάω.

Πάντως είναι πολύ εκνευριστικό γιατί μου χαλάει τον ούτως ή άλλως δύσκολο ύπνο μου.

Όλο περίεργα πράγματα συμβαίνουν πάντως...

Εμένα μούδιαζαν και τα δυο μου χέρια από τον καρπό και κάτω σε σημείο που δεν μπορούσα να πιάσω τίποτα.Μου είχε αυξήσει το μαγνήσιο και κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση.

Διαφημίσεις

Τωρα που το λες και εγω το παθαινω αυτο συχνα...

Αλλα για ενα περιεργο λογο δεν με εχει ανυσηχήσει ...

Θα ρωτησω και τον γιατρο μου στο επομενο ραντεβου

Το είπα σήμερα στη γιατρό μου και μου είπε θα τα πούμε όταν βρεθούμε-δεν είναι τίποτα ανησυχητικό.

Το θέμα είναι πως δεν αντέχεται-σήμερα ξύπνησα δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές και για να μου περάσει έπρεπε να σηκωθώ όρθια.Μετά κοιμόμουν σε σχεδόν καθιστή στάση...

:cry::cry::cry:

Μάλλον κάτι σκοπεύει να μου δώσει και γι'αυτό είπε θα τα πούμε από κοντά.

Πάντως η γκάμα των συμπτωμάτων εμπλουτίζεται καθημερινα(και είμαι ακόμη στην αρχή)...

Έχουμε και λέμε:ναυτίες,αναγούλες,έξαρση της αλλεργικής ρινίτιδας,αϋπνίες,αύξηση μυωπίας,ουλίτιδα,δυσκοιλιότητα,πιασίματα και τώρα τα μουδιάσματα.

Τί άλλο με περιμένει..;

Κράμπες, πόνοι στη μέση, νεύρα, υπνηλία, δίψα, υπόταση, αίσθηση "καρπούζι ανάμεσα στα πόδια", κλωτσιές μωρού σε νεφρά/ πνευμόνια/ πλευρά..... και έχει κι άλλα!!!!!!

Μαμά της Ναταλίας και της Λυδίας...

Διαφημίσεις

Εμένα μου πονούσαν πολύ οι σύνδεσμοι(στη κλελιδωση ψηλά στο πόδι) και κορίτσια ο δεξιός σύνδεσμος μου πονάει ακόμα.Είχε σταματήσει για 3-4 μήνες και εδώ και 2 μήνες πεθαίνω...Μέχρι που νομίζω ότι θα νεκρωθεί το πόδι μου... :cry::cry::cry:

Είχα και εγώ πρόβλημα με μούδιασμα στο πόδι και ο γιατρός μου αύξησε το μαγνήσιο, μπορώ να πω ότι είδα σημαντική διαφορά. Μάλιστα μου έδωσε δεύτερο άλλης μάρκας σκεύασμα για να με καλύψει καλύτερα, όντως βοήθησε.

1aLup3.png

BtUIp3.png

• 2 weeks later...

Μου έδωσε τελικά δύο trofocard την ημέρα αλλά προς το παρόν βελτίωση καμία.Ο ύπνος μου είναι διακεκομμένος.Είναι πολύ βασανιστικό.:cry: Αλλά φαντάζομαι πως δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο εκτός από υπομονή...

Elli καλημέρα!!Ως παθούσα σου λέω να το πεις στο γιατρό σου γιατί ενδεχομένως 2 δεν είναι αρκετά.Ή μπορεί να χρειάζεται να σου αλλάξει μαγνήσιο. Εγώ με 2 είχα ξεκινήσει "προληπτικά" επειδή έπαιρνα και στην πρώτη εγκυμοσύνη και όταν μου παρουσιάστηκαν τα μουδιάσματα μου τα αύξησε. Στο τέλος τα έπινα σαν καραμέλες για να μπορώ να χρησιμοποιώ τα χέρια μου :x:x

Διαφημίσεις

Το μούδιασμα το είχα και γω στις εκυμοσύνες και κατά την διάρκεια του θηλασμού στην 2η. Τώρα έχω γεννήσει εδώ και 9 μήνες και ακομα το ένα χέρι μου μουδιάζει κυρίως τα δάχτυλα και νιώθω σαν να καίει μέχρι τον αγκώνα με αποτέλεσμα να μη κοιμάμαι καλά και να κατεβάζω το χέρι να κρέμμεται από το κρεβάτι μήπως και ξεμουδιάσει.

Ο γιατρός (ορθοπεδικός ) μου είπε ότι πρόκειται για σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα και θεραπεύεται με επέμβαση. Η επέμβαση είναι γρήγορη και δεν χρειάζεται να μείνεις στο νοσοκομειο αλλλά για να πετυχει δεν πρεπει να κάνεις τίποτα, oπότε εμείς το ξεχνάμε.

Ψάχνοντας βρήκα αυτό :

http://www.iatronet.gr/newsarticle.asp?art_id=1925

Ο γιατρός (ορθοπεδικός ) μου είπε ότι πρόκειται για σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα και θεραπεύεται με επέμβαση. Η επέμβαση είναι γρήγορη και δεν χρειάζεται να μείνεις στο νοσοκομειο αλλλά για να πετυχει δεν πρεπει να κάνεις τίποτα, oπότε εμείς το ξεχνάμε.

Και ο γυναικολόγος μου με είχε ενημερώσει σχετικώς.Βέβαια παρόλο που τα χέρια μου στην κυριολεξία δεν τα ένιωθα κάποιες στιγμές, στις 50 μέρες μετά τη γέννα και συνεχίζοντας το μαγνήσιο επανήλθα πλήρως :)

• 2 years later...

αχ κοριτσια υπαρχει καποιος τροπος να ξεμουδιασει το χερι μου??ειναι μονιμα!!!!!!απ'οτι διαβασα συμβαινει στην εγκυμοσυνη!

7rdup2.png ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!!!

Με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας.

Εγω στη δευτερη εγκυμοσυνη,απο τον 7ο μεχρι και 1 μηνα μετα που γεννησα,δεν ενιωθα τα δαχτυλα του αριστερου χεριου μου.Η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα ψαξει ιδιαιτερα.Ειχα πει οτι αν δεν εφευγε μετα την γεννα θα το εψαχνα αλλα τελικα δεν χρειαστηκε.

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

• 2 years later...

λεω κ εγώ τόσο καιρό δεν είχα κανένα άσχημο σύμπτωμα, τόσο τυχερή είμαι κ άλλες παραπονιούνται στο τρίτο τρίμηνο??αμ δε...απο σήμερα μουδιάζουν τα δαχτυλα στο αριστερό χέρι.οχι συχνά βέβαια κ ούτε τίποτα το τραγικό, 1 το μεσημέρι κ 1 το βράδυ όταν το έχω έστω κ 3-4 λεπτά ακίνητο....ελπίζω να μην χειροτερεύει,αλλά δε το διάβασα κάπου οτι μπορεί να είναι σύμπτωμα της εγκυμοσύνης!!τέσπα υπομονή κ πάλι υπομονή.....

ntRCp3.png

Ξέρω πόσο ενοχλητικό είναι αυτό. Και εγώ το έπαθα στην δεύτερη εγκυμοσύνη από τον 7 μηνά και στα 2 χέρια. Στην αρχή όταν κουραζόμουν λίγο το δεξί και αργότερα ξύπναγα από το πρωί με το μούδιασμα!!!

Άσε χάλια συναίσθημα αλλά από την άλλη σκέψου το αγγελούδι που θα έχεις στην αγκαλιά σου.

Με το καλό να έρθει το νινί σου

Καλή δύναμη