Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παιδότοπος στην Αγ. Παρασκευή

Recommended Posts

Έμαθα για ένα καλό παιδότοπο στα μέρη μου

και είπα να το μοιραστώ μαζί σας :

http://www.junior.gr/bubbles/index.htm

Mου είπαν πολυ καλά λόγια απο παιδικό πάρτυ που πήγαν, έχει και ξεχωριστούς χώρους για παιδάκια μικρότερα απο 2 χρονών, θα το επισκεφτώ και θα σας πώ εντυπώσεις!

Θα κανονίσουμε να πάμε με το μικρούλι σύντομα...

Εαν κανείς μένει κοντα και θέλει να το κανονίσουμε!

:wink:

G9FN.jpg.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εμείς έχουμε πάει πολλές φορές. Τις καθημερινές-πλην Παρασκευής- περνάμε πολύ καλά. Πσκ όμως μαζεύει πολύ κόσμο κι επειδή ο χώρος για τα μικρά παιδιά δεν έχει κάποιο διαχωριστικό κι η δικιά μου ούτως ή άλλως ορμάει παντού είμαι συνέχεια μέσα για να μην τη χτυπήσουν. Αν δεν έχει πολλά παιδάκια η κοπέλα που έχουνε προσέχει και τα πιο μικρά οπότε είναι καλά. Ε κι ο χώρος για τους γονείς δεν είναι κι ο πιο ωραίος αλλά εμένα δε με πειράζει.

Όποτε κανονίσετε είμαι μέσα -ειδικά καθημερινές απογεύματα που λείπει ο άντρας μου και προσπαθώ να απασχολήσω τη μικρή η καλύτερή μου! :D

6qjVp3.png

Στα μισά τραπέζια (αυτά που είναι κοντά στα παιχνίδια) όχι. Στα άλλα μισό ναι. Τα δύο τμήματα δεν χωρίζουν μεταξύ τους με κάποιο τρόπο αλλά ο εξαερισμός στο χώρο που κάθονται οι γονείς είναι πολύ δυνατός (εγώ παίρνω εξτρά ζακέτα για να μην κρυώνω).

6qjVp3.png

Αύριο θα κάνουμε τη δεύτερη δόση του αντιγριπικού εμβολίου, οπότε μάλλον θα ήταν καλύτερα να μην έρθει σε επαφή με παιδάκια αυτες τις μέρες. Αν συμφωνείτε απο Δευτέρα -να μαστε καλά - μπορούμε να κανονίσουμε να βρεθούμε το απογευματάκι ?

Αngelina εσένα σε βολέυει απογευμα ε? Ρουλίτσα και Μαριλένα, εσας?

G9FN.jpg.png

Διαφημίσεις

Όπως σου ειπα Γιωτακι, επειδη θελουμε πολυ να σας γνωρίσουμε, λεμε να ερθουμε κι εμεις... Αν τα βρουμε σκούρα από κάπνα, απλα θα φυγουμε γρήγορα...

Θα έλεγα να ανοιξεις το ποστ στις συναντησεις, μηπως θελουν κι αλλες κοπελες να ερθουν...

Εγω ειμαι μεσα αρκει η Αγγελιαννα να ειναι καλα... ειναι λιγο κρυωμνεη τωρα... Για ΣΚ παιζει ?

Timmy;s mom πάτα το κουμπί επεξεργασία που ειναι δεξιά στη δημοσιευσή σου.

και αλλαξε τον τίτλο - βάλε εκεί την ημέρα και την ώρα της συνάντησης

κρίμα είναι αν θέλει κάποιος να πάει και να μην έχει δεί το ότι θα πάτε!

Μπορεί και να το μεταφέρει καποιος admin πολύ ευκολα στην άλλη ενοτητα με τις συναντήσεις.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

• 1 year later...

Σε συνέχεια όσων διάβασα υπάρχει ένας ακόμα καλύτερος παιδότοπος εκεί κοντά στην Αγία Παρασκευή. Λέγεται Edit Adminκαι το site είναι Edit Admin. Εκτός του καταπληκτικού χώρου αυτό που μου αρέσει είναι ότι δεν καπνίζουν καθόλου στους εσωτερικούς χώρους (Υπάρχει προαύλιο για τσιγάρο). Απλά μου φαίνεται χαζό να είναι εδώ μη καπνιστών και δίπλα ακριβώς καπνιστών. Έλεος τα παιδάκια τι φταίνε......