Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ερώτηση

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γεια σου Τιτινα. Εξαρτάται..πόσο μηνών είσαι? Τι χρώμα έχουν οι εκκρίσεις αυτές? Αν μυρίζουν ή όχι? Αν είναι διάφανα και πάρα πολλά καλυτερα να πάρεις τηλ το γιατρό σου. Αν είν αι λίγα είναι φυσιολογικό..όλες εχουμε από τον 6ο και μετα. Αλλα καλυτερα να συμβουλευτείς το γιατρό σου!

cIWNp3.png

καλημέρα σε όλες.θα ήθελα να κάνω μια χαζή ερώτηση.είναι φυσιολογική η αυξημένη έκκριση υγρών?ευχαριστώ

ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΗ!!!! (Αρκει να ειναι αοσμα και αχρωμα..)Και που να φτασεις στον ενατο να δεις τι γίνεται!! Κολαση!!

Είναι φυσιολογική με την προϋπόθεση να μην έχουν παράξενο χρώμα ή οσμή.

Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο (τα υγρά είναι δύσοσμα ή έχουν παράξενο χρώμα π.χ.: πρασινωπό) ή παρατηρήσεις κάποια περίεργη αλλαγή να επικοινωνήσεις με το γιατρό σου γιατί ίσως να υποδηλώνουν φλεγμονή. Επίσης καφέ ή ροζ εκκρίσεις είναι ένας λόγος για να επικοινωνήσεις το συντομότερον δυνατό με το γιατρό σου!

Καλή συνέχεια και με το καλό να γεννήσεις το μωράκι σου.

*

είμαι στη 18η εβδομάδα.αχρωμα και αοσμα είναι πάντως :oops: απλά νομίζω ότι αγχώνομαι υπερβολικά κάθε φορά.ευχαριστώ για τις αμεσες απαντησεις κορίτσια

Διαφημίσεις

επίσης να προσθέσω το εξής: μη χρησιμοποιήσεις σερβιετάκι. Πρέπει να ελεγχεις την ποσότητα, ακόμα και αν χρειάζεται να αλλάζεις εσώρουχο πολλές φορές την ημέρα (κι εγώ αυτό κάνω).

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...