Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

KAMIA IΔEA??

elena76

Recommended Posts

Κορίτσια είστε φοβερές και έχετε φοβερές ιδέες!

Θα μου δώσετε κι εμένα τα φώτα σας για να φτιάξω μια μπομπονιέρα για τη βάπτιση της κορούλας μου?

Είμαι στα πολύ σκαριά ακόμα!

Λέμε να την βαπτίσουμε στην Πάρο το καλοκαιράκι αλλά δεν θέλω να χρησιμοποιήσω θαλασσινό θέμα!

Αγόρασα πετσετούλες μικρές προσώπου (ρόζ και πορτοκαλί) και κέντησα φορεματάκια από ύφασμα!

Η πετσετούλα σκέφτηκα ότι παραπέμπει στο υγρό στοιχείο της βάπτισης!

Δεν έχω βρεί ακόμα τον τρόπο για να τη δέσω και πως θα βάλω τα κουφέτα! έχετε καμιά ιδέα?

Λέω να πάρω κορδόνι κ στα άκρα του να βάλω από μία χάντρα. αλλά τα κουφέτα που να τα βάλω???

Και επίσης λέω να φτιάξω και τις προσκλήσεις!

Μήπως έχετε καμιά ιδέα και γι αυτές!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

(Σας βάζω ένα μικρό δείγμα πολύ πρόχειρο. Τις έδεσα με ότι βρήκα στο σπίτι!)

http://i186.photobucket.com/albums/x277/psipsos/CIMG4200.jpg

tMGVp2.png bg1132613.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νομίζω οτι μπορείς πάνω στο δέσιμο να βάλεις πουγκάκια απο τούλι με τα κουφέτα μέσα.

Όσο για τα προσκλητήρια μπορείς να φτιάξεις σε χαρτόνι τα ίδια φορεματάκια με τις πετσετούλες και να γράψεις μέσα το κειμενάκι

Ελενα τί υπέροχη δουλειά που έχεις κάνει μέχρι στιγμής!!!!! Τα χρώματα τόσο στις πετσετούλες όσο και στα φορεματάκια είναι φοβερά. Γιατί δεν σκέφτεσαι να τα τυλίξεις ρολάκι όπως την κάτω από τις τρεις στη φωτο που στέλνεις, και να τα δέσεις με τούλι σαν καραμέλλα με χαντρούλες στα δύο δεσίματα. Ετσι τα κουφέτα θα είναι μέσα στην μπομπο αλλά και θα φαίνεται η πετσετούλα γιατί το τούλι είναι διάφανο.

Για προσκλητήριο, αφού έχεις βάλει φορεματάκια στις μπομπο, να κάνεις κάτι σε φορεματάκι. http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=11953 Για κοίτα αυτό για προσκλητήριο φορεματάκι.

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

με κατι σαν διαφανο χαρτακι να τις δεσεις σαν καραμελες δεξια αριστερα και μεσα στο τυλιγμα και τα κουφετακια?

πολυ ωραια ιδεα, οπως και τα προσκλητηρια φορεματακι

αμα ψαξεις θα βρεις αναλογα μεσα στα τοπικ

kKZUp2.png

Κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό!!

Υπέροχη η ιδέα σου!

Αν βάλεις μέσα τα κουφετάκια στην πετσετούλα σε ένα τουλάκι?

Έτσι ώστε να είναι όλο μαζί ένα πετσετένιο "δεματάκι".

Πάντως είναι υπέροχο. Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο.

Μπράβο σου!

Διαφημίσεις

Εγώ θα προτιμούσα να φαίνεται το φορεματάκι και τα χρώματα από τις πετσετούλες, να μην καλυφθούν δηλαδή από τούλι.

Η ιδέα του δεσίματος καραμέλα μου αρέσει πολύ.

Ίσως αν αντί για χαντρούλες που βάζουμε στα κορδονάκια, να έβαζες 2-3 κουφέτα τυλιγμένα σε τούλι? (μεμονωμένα εννοώ)

aPiIp2.png AMd6p2.png

το προστατευτικο το σκεφτικα μονο για να μη λερωνονται οι πετσετουλες , αλλιως ανοιχτο ρολακι σαν καραμελιτσα αλλα με το φορεματακι φοντο και 2 κουφετακια σε καθε ακρη με χροματακια διαφορετικα ολα αυτα, ειναι κουκλα!!!!

kKZUp2.png

Καλέ τι ωραία πράγματα είναι αυτά;;; Είσαι χρυσοχέρα Ελενάκι. ΜΠΡΑΒΟ!!! Να σου πω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη... Δέσε τις καραμέλα σκέτες με λεπτά κορδελάκια (2-3 χρώματα, λαχανί- κίτρινο- πορτοκαλί, στο κάθε "αυτί") για να κάνουν κοντράστ. Όσο για τα κουφέτα, δέσε τα σε πουγκάκι από τούλι στη μια πλευρά. Έτσι δε θα χρειαστεί να ανοίξουν (εκείνη την ώρα) όλη την μπομπό για να βγάλουν τα κουφέτα. :wink: Αν σου περισσεύουν ιδέες, περιμένω... Εμείς λέμε για αρχές Ιούνη :roll: .

0kEJp3.pngCsbXp3.png

απο αλλη βεφτιση, φαινεται στη πρωτη φωτο το δεμενο κουφετακι, ετσι για να το εχεις και αυτο σαν ιδεα

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=6381&postdays=0&postorder=asc&start=0

kKZUp2.png

Έτσι ακριβώς έλεγα κι εγώ να μπουν τα κουφετάκια στις δυο πλευρές.

Αν δεν είναι κόπος, κάνε ένα δέσιμο "καραμέλα" τις πετσετούλες να δούμε πώς γίνονται. :D

aPiIp2.png AMd6p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Έκανα κάτι δοκιμές πρίν.....

Ξαναλέω ότι οι κορδέλες είναι από ο,τι βρήκα σπίτι!

Αν αποφασίσω, θα πάρω ωραία χρώματα και ίσως και το κορδονάκι ή το δερματάκι να ταιριάζει καλύτερα! Τι λέτε?

(Αν κάνω την πετσετούλα καραμέλα, θα χρειαστεί το κέντημα να γίνει στη μέση της πετσετούλας)

http://i186.photobucket.com/albums/x277/psipsos/CIMG4205.jpg

(Ο φωτισμός δεν είναι και ο καλύτερος)

tMGVp2.png bg1132613.jpg

Φοβερή ιδεα !!! Μπράβο σου , μου άρεσε παρα πολυ :D

Εμενα μου αρεσε το πακετάκι και οχι η καραμέλα .... Να δεσεις με κορδέλα που θα κανει αντιθεση ή με κορδονάκι και τα κουφετάκια απο πισω . Οπως το εχεις σε μια μπομπο !!!

(αφου το χεις το χαρισμα ...θα μου αρεσε να εγραφες και το ονομα ...δεν ξερω ποσο δυσκολο ειναι βεβαια )

VgL7.jpgIgLdp2.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Έκανα κάτι δοκιμές πρίν.....

Ξαναλέω ότι οι κορδέλες είναι από ο,τι βρήκα σπίτι!

Αν αποφασίσω, θα πάρω ωραία χρώματα και ίσως και το κορδονάκι ή το δερματάκι να ταιριάζει καλύτερα! Τι λέτε?

(Αν κάνω την πετσετούλα καραμέλα, θα χρειαστεί το κέντημα να γίνει στη μέση της πετσετούλας)

http://i186.photobucket.com/albums/x277/psipsos/CIMG4205.jpg

(Ο φωτισμός δεν είναι και ο καλύτερος)

ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΑ;;

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Καλησπέρα!!!!!!!!!! Είναι ότι πιο πρωτότυπο έχω δεί!!!!!! Και χρήσιμο, σίγουρα κανείς δεν θα το πετάξει! Ισως να δοκιμάσεις σε αυτές που είναι πακέτο να δέσεις το τουλάκι με τα κουφέτα στην ένωση που κάνει η κορδέλα. Δεν ξέρω αν θα φαίνεται όμορφο αλλά μια δοκιμή θα μας πείσει!

Με το καλό!

Διαφημίσεις

Οι 12 πάνε 10ευρω δηλ 83 λεπτα περίπου η μία!

Ε, ΄βάλε και τα κουφετάκια, πιστεύω να μου βγεί γύρω στο 1ευρώ!

Και είναι κάτι που θα μείνει να θυμίζει τη βάπτιση!

tMGVp2.png bg1132613.jpg

Η εκτέλεση είναι καταπληκτική θα έλεγα, πολύ οικονομική λύση, πρωτότυπη, χειροποίητη, μπράβο σου κι από μένα. Αν συνεχίσεις έτσι και με τις προσκλήσεις θα έχεις την τέλεια βάφτιση!

Αχ Πάρος! Τι μου θύμισες τώρα... Στην Πάρο παντρευτήκαμε (Αγ. Φωκά Παροικιάς) και ήταν όλα σαν παραμύθι...

Πραγματικά πολύ πρωτότυπη η ιδέα σου!

Μπράβο σου!

Και εγώ το δέσιμο πακετάκι προτιμώ και μάλιστα καλύτερα με δύο δερμάτινα κορδονάκια σε διάφορετικά χρώματα. Τα κουφέτα με λιγο τούλι δεμένα στο δέσιμο του φιόγκου.

Καλή επιτυχία!

Κορίτσια σας βάζω και ένα πολύ πρόχειρο τσαπατσουλίστικο προσκλητήριο!

Αν πάρω χαρτόνι (γιατί αυτό είναι απλό χαρτί Α4), και βάλω κάτω στη τρέσα δαντελίτσα?

και τι χρώμα να είναι το φουστανάκι αφού οι πετσετούλες μου θα είναι ροζ και πορτοκαλί???

Το κείμενο να είναι μέσα στο φουστανάκι ή μπροστά??

http://i186.photobucket.com/albums/x277/psipsos/CIMG4211.jpg

tMGVp2.png bg1132613.jpg

τα προσκλητηρια θα ειναι χωρια με τις πετσετουλες οποτε δε δεσμευεσε και απολυτα. Το φουστανακι θα ειναι διπλο, θα ανοιγει ? η μια οψη μπρος πισω? πως σκεφτεσαι να το στειλεις?

kKZUp2.png

με το τουλι,τιν κορδελα και τα κουφετακια θα σου πανε πανω απο 1,5 ευρω θα το δεισ !!!

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Καλησπέρα, πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα σου με τις πετσετούλες.

Και εμένα πιο πολύ μου άρεσε το πακετάκι και με το κορδονάκι και με την πιο χοντρή κορδέλα που κάνει αντίθεση. Έτσι προτείνω να το κάνεις με φαρδιά κορδέλα και απο πάνω ένα δερματάκι σε άλλο χρώμα πάνω στο οποίο θα κρεμάσεις 2-3 κουφέτα όπως στη φωτογραφία που έδειξε η γατούλα. Μπορείς τα κουφέτα να μην τα κρεμάσεις μόνο στην άκρη αλλά και πιο πάνω στο κορδονάκι για να είναι και μονός ο αριθμός! :)

Όσο για το κόστος δεν νομίζω ότι θα στοιχίσει και τόσο που λέει η Amarylis. Τα τούλια που είχα πάρει για το γάμο μου έτοιμα κομμένα στοιχίζαν 0,09 ευρώ το ένα. Αν τα δέσεις έτσι όπως σου είπα μπορείς να πάρεις με το μέτρο τούλι που θα το κόβεις μονη σου όσο χρειάζεσαι και θα σου βγεί πολύ φθηνότερο.

Και για το προσλητήριο είναι πολύ ωραίο το φορεματάκι μπορείς να το κάνεις σαν κάρτα που θα ανοίγει. Μπρόστά θα έχει ένα μοτίβο όπως τα υφάσματα από τα φορεματάκια στις μπουμπουνιέρες και μέσα το κείμενο.

Ή να το κάνεις μονό σε χρωματιστό χαρτόνι και να γράπσεις πάνω το κείμενο. ΄Οπως σου αρέσει καλύτερα. Η ιδέα με τη δαντελίτσα πολύ καλή. Και με την κορδελίτσα όπως έβαλες στη φώτο ωραίο είναι.

Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ.

yQPJp2.png N5FJp2.png

Λέω να είναι διπλό! Να ανοίγει δηλ!

Τώρα για τους φακέλους υπάρχει ένα θέμα!

Φακέλους θα χρειαστώ μόνο για αυτούς που θα το στείλω!

tMGVp2.png bg1132613.jpg

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...