Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑ

athens2006

Recommended Posts

Καπου θα εχει ξανααναφερθει αλλά διαβαζω καθε μερα τις ιστοριες με τις πεθερες και σκεφτομαι οτι ευτραπελα υπάρχουν σε ολου του ειδους τις σχεσεις. Οπως και στις σχεσεις που έχουν τα συμπεθερια μεταξυ τους.

Και μια που ανοιγω εγω το θεμα, θα σας περιγραψω λιγο τι γινεται με τους γονεις μου, γιατι θεωρω οτι εκει υπάρχει το προβλημα και μαλιστα στη μητερα μου.

Οταν στα 18 μου αρραβωνιαστηκα, οι γονεις μου γνωρισαν τα τοτε πεθερικα μου, λιγες μερες πριν τον αρραβωνα σε ενα τυπικο λογο για να οργανωθουν τα τυπικα. Η μαμα μου ειναι αρκετα νέα, το 66 γεννηθεις, και τοτε, 10 χρονια πριν ακομη πιο νέα. Ο μπαμπας μου γεννηθεις το 52.

Μετά λοιπον την πρώτη συνάντηση, αρχισαν και τα πικροχολα σχολια, τα πεθερικα σου ειναι χωριατες(εμεναν σε κωμοπολη επαρχιακη), ειναι ετσι...ειναι αλλιως...

Τελικά χωρισα, για αλλους λογους, και γλυτωσαμε από τους χωριατες... κατα τη μαμα.

Το κακο ομως συνεχισε και με τα τωρινα πεθερικα μου. Περιττο να σας πω, οτι μετά από 4,5 χρόνια με τον άντρα μου, εχουν δει μονο μια φορά τα πεθερικά μου, στη βαπτιση του μωρου και δεν τους μιλησαν γιατι ήταν αρπαγμενοι με τον γιο τους(μεγάλη ιστορια αλλου θέματος αυτή).

Απο τότε δεν τους εχουν ξαναμιλήσει και οταν καποια στιγμη το συζητησα με τη μανα μου μου απάντησε οτι αφου δεν ειμαστε παντρεμενοι, δεν ειναι συμπεθεροι!

Και για να μη νομιζετε, οτι μονο με μενα εχουν οι δικοι μου προβλημα, θα σας πω οτι και τα πεθερικα της αδελφης μου ειναι χωριατες και εχουν ολα τα κουσουρια του κοσμου... η πεθερα της αδελφης μου ειναι μια γυναικουλα, αλλά ραδιουργα και πανουργα που καταστρωνει σχεδια με το γιο της για να περνα το δικο της στην αδελφη μου και ο πεθερος ενας μεθυσος ψιλοανεργος που αδιαφορεί για τη ποιοτητα ζωης του γιου του και της νυφης του...

Και αναρωτιεμαι ρε παιδια και εγώ, μπορει ολοι οι αλλοι να ειναι στραβοι και η μανα μου η τέλεια; Απο ποιο πλανήτη δηλαδη ήρθε η δικιάμου;

Περιμένω τις δικες σας ιστορίες και καλώ ιδιαιτέρως το φυστικιον να συμμετέχει και σε αυτό το τοπικ αν διαθέτει ανάλογες ιστοριες... με σάλτσα η χωρις... :lol:

Διαφημίσεις

Το φυστίκιον έχει άλλα θέματα τώρα!! Είδες φυστικοανακοίνωση !!??

Πού να δεις τί γίνεται όταν είναι χωρισμένοι! Που δεν μπορούμε να συναντηθούμε όλοι μαζί με τίποτα! Μόνο σε ξεχωριστά τραπέζια σε γάμο-βάπτιση και στις γιορτές έχουμε σε 3 σπίτια να πάμε !!

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Το φυστίκιον έχει άλλα θέματα τώρα!! Είδες φυστικοανακοίνωση !!??

Εχασα φυστικοανακοίνωση; Που; στο γνωστο θέμα ή καπου αλλου;

Διαφημίσεις

irene-stathis σε κατανοώ απόλυτα, αν και δεν έχω αντίστοιχη εμπειρία από τα συμπεθέρια. Πάντως τα δικά μας συμπεθέρια...... έχουν άααααλλα "κουσούρια"! Τι να γίνει... είπαμε καλός ο σύζυγος... δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα όμως (αν και πολύ θα το ήθελα, σύζυγο, πεθερικά και γονείς να είναι όλοι με κατανόηση.. αλλά πουυυυυυ τέτοια τύχη!) :?

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Μαλλον ο συνδιασμος καλος συζυγος, και καλα συμπεθερικά είναι απιθανος. ΚΑι σε μας, αν και στην αρχή δεν είμασταν και τόσο σιγουροι με τον συζυγο πλεον τα παμε καλα. Με τους συμπεθερους όμως όχι και τόσο. Εχουν άααλλες νοοτροπίες, δεν έχουμε κοινα μαζι τους για να συζητησουμε κτλ. :D:D:D

Εμενα δεν με στεναχωρεί ιδιαιτερα μιας και δεν ακουω σχόλια σε καθημερινη βαση όπως ίσως εσύ.. Αλλα και παλι, δεν μπορουμε να κανουμε δυστυχως κάτι για να αλλάξουμε τη γνωμη καποιου..

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

irene-stathis η μαμά σου είναι αρκετά περίεργη....και η δική μου επίσης!!!!νομίζει πως αυτή κάνει πάντα το σωστό και οι άλλοι έχουν άδικο...πιο πολύ η μαμά μου με την πεθερά μου τρώγεται γιατί γενικώς πετάει χαζομάρες αλλά όχι κακίες!!!!σε στέλνει αδιάβαστο...με τον πεθερό μου μια χαρά..έτσι και ο μπαμπάς μου...αλλά ας ράψουν και λίγο τα στοματάκια πάλι στην μέση εμάς βάζουν!!!!!και τι πειράζει που δεν παντρευτήκατε;ο τίτλος θα αλλάξει κάτι;εμένα ο μπαμπάς μου γνώρισε τον πεθερό μου 2 μήνες μετά από τον πολιτικό!!!!και τι έγινε;;;;

g598zf3jh69s483c.png

Διαφημίσεις

και ειχα λοξυγγα και ελεγα, ποιος με μελεταει, ποιος με μελεταει....

λοιπον, επειδη ο πατερας μου ειναι πολυ πραος ανθρωπος, δεν υπηρξε προβλημα ποτε με τους βροντοσαυρους... και στα περισσοτερα, η απλα γελαει, η κανει πως δε καταλαβαινει....

εκει ομως, που θα χε πεσει το ξυλο της αρκουδας, θα ηταν αν ζουσε η μανα μου...

ειλικρινα πιστευω οτι, χωρις υπερβολες θα την ειχε δειρει τη πεθερα μου.. και το πεθερο μου, και μενα μαζι που πηγα και εμπλεξα, και το πατερα μου στο τελος!! (ετσι... επειδη για ολα, εφταιγε ο πατερας μου!!! :lol::lol::lol::lol: )

Εμάς οι γονείς μας δεν έχουν γνωριστεί ακόμη

Πλακα κανεις!!!!αν ειναι δυνατον!!!!!!!

Καθόλου πλάκα δεν κάνω. Τα πεθερικά μου ζουν στην επαρχία και δεν έρχονται ποτέ Αθήνα. Οι γονείς μου που ίσως θα μπορούσαν να πάνε να τους γνωρίσουν, πέρσι είχαν άρρωστο βαριά τον αδελφό της μητέρας μου και δεν μπορούσαν (γιατί ήταν σε νοσοκομείο στην Αθήνα και, όταν έβγαινε από το νοσοκομείο πήγαινε σπίτι τους), δηλ. η μάνα μου ούτε να σκεφτεί να φύγει για μια μέρα από το σπίτι δεν υπήρχε περίπτωση. Μετά το καλοκαίρι πέθανε ο θείος μου και η μαμά μου λόγω πένθους κλείστηκε στο σπίτι της, είχε και τη μάνα της μαζί. Ίσως το Πάσχα, αν τους πείσω, να πάνε να τους δουν. Αλλιώς ίσως το καλοκαίρι.

Κορίτσια είμαι η bp

94d8dkuewx37xhyd.png

Α, επίσης να συμπληρώσω ότι τα πεθερικά μου δεν ήρθαν στο γάμο μας (ήταν πολιτικός), γιατί ο άντρας μου δεν τους είπε ότι θα παντρευτούμε, για να μη στενοχωρηθεί η μάνα του που θα ήταν πολιτικός κι όχι θρησκευτικός. Τους το είπε η κουνιάδα μου, αφού είχε γίνει ο γάμος κι η καημένη η πεθερά μου έκλαιγε που δεν ήταν στο γάμο.

Επίσης, η πεθερά μου πολλές φορές τηλεφωνεί στη μάνα μου, για να της πει μια καλημέρα, παρόλο που δεν ξέρει γράμματα. Μου έχει ζητήσει να της γράψω στον κατάλογο το τηλέφωνο της μάνας μου με πολύ μεγάλα γράμματα, για να τα βλέπει και να πληκτρολογεί τον αριθμό.

Κορίτσια είμαι η bp

94d8dkuewx37xhyd.png

Εμένα η τελευταία επίσκεψη των πεθερικών μου στους γονείς μου ήταν..... όταν πρωτο-γνωρίστηκαν ΠΡΙΝ το γάμο! Μιλάμε για το έτος.... 2002 η επίσκεψη (2003 ο γάμος). Έκτοτε, ακόμα κι αν κατεβαίνουν Αθήνα για άλλους λόγους (τουλάχιστον 2-3 φορές το χρόνο), δεν περνάνε ΠΟΤΕ από τους γονείς μου. Οι δικοί μου όταν έρχονται εδώ (1-2 φορές το χρόνο), όλο και κάτι φέρνουν για δώρο και φυσικά πάνε επίσκεψη. Και δεν έχει παίξει παρεξήγηση. Πού να ήταν και παρεξηγημένοι δηλαδή!!!! :?:?:?

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...