Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κοστος γεννας στο αλεξανδρα

fraoula79

Recommended Posts

καλησπερα, επειδη σε περιπου 1 μηνα θα γεννησω στο αλεξανδρα θα ηθελα απο κοπελες που εχουν γεννησει ηδη εκει να με πληροφορησουν για το κόστος και τις συνθηκες.

πιο συγκεκριμενα:

α)αν κανουν εχτρα εξετασεις στα μωρα και ποσο τις χρεωνουν

β) αν υπάρχει παιδιατρος μεσα κατα τη διαρκεια του τοκετου

γ) αν υπαρχουν κατοπιν σχετικής (αμοιβης) μονοκλινα δωματια

δ) αν υπαρχουν εξοδα συλλογης βλαστοκυτταρων

ε)αν με το που πας σε βαζουν κατευθειαν στο δωματιο των ωδυνων η εισαι μαζι με καποιον δικο σου στο δωματιο

ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Μονόκλινα δωμάτια στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ δεν υπάρχουν, ή αν υπάρχουν δεν το λένε γιατί χρησιμοποιούνται από καθηγητές. Δεν υπάρχει δωμάτιο ωδίνων, σε βάζουν σε κανονικό, μπορείς να ζητήσεις δίκλινο και επιτρέπουν μόνο γυναίκα συνοδό κατά τη διάρκεια του 24ωρου. Ο άντρας σου θα μπορεί να είναι μέσα κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου. Δε γνωρίζω αν υπάρχει παιδίατρος την ώρα του τοκετού, λογικά όμως ναι. Γέννησα με φυσιολογικό τοκετό και δεν είμαι σίγουρη για το πόσα άτομα ήταν στην αίθουσα, όμως αμέσως πήραν το μωρό για εξετάσεις. Για το κόστος αυτών δεν είμαι σίγουρη, όμως είναι μηδαμινό. Τώρα όσον αφορά στα βλαστοκύτταρα, πιστεύω πως παίζει ρόλο αν πρόκειται για ιδιωτική ή δημόσια τράπεζα. Υπάρχει και ένα τόπικ "Γέννα στο Αλεξάνδρα" όπου μπορείς να βρεις πληροφορίες.

se eyxaristw polu gia tis apanthseis sou. ayto pou parathrw einai oti einai liges oi kopeles pou exoun gennhsei h tha gennhsoun sto alexandra kai agxwnomai mhpws ekana lathos epilogh oxi ws pros to dhmosio alla isws tha eprepe na strafw sto elenas h sto attiko!

opws kai na xei kalh lefteria na exoume!!

Κι εγώ θα επέλεγα το ΕΛΕΝΑ αν γνώριζα περισσότερα πράγματα.΄Ομως επειδή έχω υψηλού κινδύνου εγκυμοσύνες μου σύστησαν τη γιατρό που με παρακολουθεί στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ και η αλήθεια είναι πως δεν το μετάνιωσα γιατί αισθάνομαι ασφάλεια μαζί της.΄Ολα πήγαν καλά στην πρώτη εγκυμοσύνη και στον τοκετό και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά και τώρα. Οπότε αν έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου, αυτό πιστεύω πως είναι και το πιο σημαντικό.

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Λοιπον μονοκλινα δωματια υπαρχουν, ειναι αναλογως της πτερυγας......

Κοστος τωρα , εγω ειχα ικα και πληρωσα 450 ευρω για 4 μερες συν μια νωριτερα που μπηκα για προκληση και τα 50 ευρω ηταν το φαρμακο για την προκληση.......

ΠΑΙδιατρος δεν ειναι στον τοκετο κανονικα απο οσο γνωριζω.........

οι εξετασεις ποσο ακριβες να ειναι? Δημοσιο ειναι αλλες τιμες

Εμενα με εβαλαν σε ενα δωματιο ωδινων, δεν επιτρεπεται κανονικα κανεις αλλος , εγω ειχα τη μητερα μου γιατι δουλευε παλια εκει. Διπλα ηταν το χειρουργειο οπου με μετεφεραν οταν ξεκινησε ο τοκετος....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Και εγώ γέννησα στο Αλεξάνδρας πριν λίγο καιρό.

Α) όταν εννοείς έξτρα εξετάσεις τι εννοείς? Αυτό δεν το ξέρω να σου πω.

Β) υπάρχει παιδίατρος. Μάλιστα αμέσως μόλις γεννηθεί, το εξετάζουν με αυτό το περιβόητο απγκαρ και το αξιολογούνε. Αν θυμάμαι καλά από τη σχολή, απαγορεύεται να γίνει τοκετός χωρίς παιδίατρο.

Γ) Εγώ είδα ένα στην πτέρυγα που ήμουν. Είχε όμως αρκετά 2κλινα (μετά από αμοιβή φυσικά)

Δ) δεν υπάρχουν. Ότι συμφώνησες με την εταιρία.

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ πήγα στο Αλεξάνδρας λόγο αυξημένων κινδύνων και δεν μπορούσα να πάω πουθενά αλλού…

Αν εξαιρέσεις τους χώρους, (που και εδώ είναι που θα πετύχεις) είναι πάρα πολύ καλά, από την άποψη πως ότι χρειαστείς από ιατρικής πλευράς για εσένα και το παιδί σου θα το έχεις.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις, γενναω μεσα στις επομενες 3 εβδομαδες και εχω αγχωθει εκτος απο το γεγονος να πανε ολα καλα, μη με βαλουν σε κανενα δεκακλινο, αλλα τελοσπαντων ακομα και αυτο να γινει 3 βραδυα ειναι θα περασουν..

• 3 χρόνια μετά...

Καλησπέρα σε όλες και όλους!!

Υπάρχει κάποια κοπέλα που γέννησε πρόσφατα στο Αλεξάνδρα? Γεννάω εκεί σε 2 εβδομάδες περίπου και με έχουν ζώσει τα φίδια....

Γνωρίζετε κατά πόσο μπορώ και πως μπορώ να εξασφαλίσω ένα δωμάτιο στην καινούργια πτέρυγα? Και τι καλύπτει πλέον το εοπυυ?

Σας ευχαριστώ πολύ!

d8gLp3.png

iXW1p2.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...