Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πολλάααα κιλά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Άντε βρε κορίτσια, είπα να γράψω εγώ κάτι,γιατί το θέμα είναι άδειο και έχει 148 αναγνώσεις!!!!!Λοιπόν,εγώ τρώω του σκασμού,λες και δεν υπάρχει αύριο!!Όλοι με φροντίζουν,μου φέρνουν διάφορα,η μαμά μου απλά διαβάζει τις σκέψεις μου και το αποτέλεσμα είναι 10 ωραιότατα κιλάκια!!!!Οι άλλοι λένε πως είναι στην κοιλιά,αλλά...μάλλον υπερβάλλουν!!!Παλιά έχανα τα κιλά πολύ γρήγορα...αλλά μετά τη γέννα δεν ξέρω τι θα γίνει...θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι!!Ας φαν και αυτά κάτι!Όοοολα εγώ πια;;;

Vd4Sp3.png

αντε ,ειπα να κανω εγω την συνεχεια γιατι ειναι αρκετα αδειο το θεματακι!!!!ειμαι στα +7 αλλα θελω να προσπαθησω μηπωσ και χαθει το 1!!!!φωναζει παρα πολυ ο γιατροσ μου!!!!!

και μεσα σε ολα δεν φανταζεστε τι επαθα!!γελασε και ο καθε πικραμενοσ μαζι μου!!!!!

ολη την προηγουμενη εβδομαδα ψιλοπροσεχα και ετσι αποφασισα την κυριακη να παω με τον αντρουλη μου σε μια χασαποταβερνα μιασ κι εχουμε κλειστει πολυ τελευταια!!!!

παμε λοιπον εκει και μολισ μασ φερνουν τα ομορφα μεζεδακια(γουρουνοπουλο,παιδακια κτλ...) σκαει μυτη ο γυναικολογοσ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν νομιζω να υπαρχει μεγαλυτερη γκαντεμια!!!!και ειχα και μια ορεξη που δεν φανταζεστε!!!ε , μονομιασ μου κοπηκε μαχαιρι!!!!!!αφου τον ειχα απεναντι μου!!!!!!αχ!!!!!

Βρε κορίτσια, τι άδειο είναι το θεματάκι? Αφου υπάρχει ήδη άλλο θέμα που τα λέμε για τα κιλά μας! Και η νατασσουλα που ξεκίνησε το θέμα αυτό, γι αυτό έσβησε το πόστ της εδώ και το τοποθέτησε στο άλλο. Άντε, ελάτε και εσείς εκεί.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...