Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

έξοδος εγκύου

Recommended Posts

Εγώ θέλω να ρωτήσω τις κάπως πιό προχωρημένες σε εγκυμοσύνη εάν έχουν σταματήσει τις εξόδους,κυρίως τις βραδυνές.Εμένα πλέον δεν μου κάνει αίσθηση να βγώ βράδυ-λόγω καπνού,δυνατής μουσικήςκ.τ.λ-αλλά και από την άλλη σκέφτομαι και την επερχόμενη κλεισούρα...Φυσικά δεν μιλάω για μπουζούκια αλλά κάτι πιό χαλαρά....(είμαι στα τέλη ογδόου).

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 8 ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ.ΦΕΤΟΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ.ΑΛΛΑ ΤΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ...ΒΓΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ (ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ)ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΟΙ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΕΠΙΣΗΣ ΘΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο 9 ΜΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑ ΑΡΓΑ........

url=http://ticker.7910.org/eng]an1cA3b0g410010Mjg5ZHw0MzI5N2RhfE9sZ2EgaXM.gif[/url].png

αυτην την κουβεντα ειχα σημερα με τον αντρα μου...

εγω μεχρι 2 μερες πριν γεννησω οδηγουσα και πηγαινα στη μαμα μου (περιπου 15'), για ψωνια, στο mall... Να φανταστεις οτι το βραδυ πριν γεννησω ημουν σε ενα ωραιοτατο ταβερνακι με ζωντανη μουσικη και Ναξιωτικους μεζεδες!!! Γενικα ημουν γυρουλου...

για ποτο τελευταια φορα πηγα καμια 20 μερες πριν. Δεν επινα βεβαια αλκοολ, δεν στεκομουν ορθια. Ηταν ομως καλοκαιρι και ηταν εξωτερικο το μαγαζι...

παντως γενικα δεν φυλακτηκα πολύ. Τωρα που εχω τη μπέμπα αγκαλια σκέφτομαι : τι μυαλό ειχα?? κι αν παθαινα κατι???

αυτο που θυμαμαι πολυ εντονα ηταν τον τελευταιο μηνα ημουν συνεχεια εξω και πηγαιναμε παντου γιατι ο αντρας μου ελεγε: "πάμε τωρα που μπορουμε , γιατι μετα δεν ξερεις..."

και ειχε δικαιο!!

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 9ο ΜΕ ΠΗΤ 1/3/2009.

ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 7ου ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΘΑ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΚΟΨΑΜΕ

ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ Η ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ

ΚΙ ΕΝΟΙΩΘΑ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ.

ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ , ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ , ΕΙΤΕ

ΣΕ ΦΙΛΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ , ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ, ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙΑ ΚΛΠ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΞΕΝΥΧΤΙ.

ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΗ, ΟΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΩ (ΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ) ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΗ...

ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΜΑΣΚΕ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 4.ΑΝ

ΕΙΧΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

αυτην την κουβεντα ειχα σημερα με τον αντρα μου...

εγω μεχρι 2 μερες πριν γεννησω οδηγουσα και πηγαινα στη μαμα μου (περιπου 15'), για ψωνια, στο mall... Να φανταστεις οτι το βραδυ πριν γεννησω ημουν σε ενα ωραιοτατο ταβερνακι με ζωντανη μουσικη και Ναξιωτικους μεζεδες!!! Γενικα ημουν γυρουλου...

για ποτο τελευταια φορα πηγα καμια 20 μερες πριν. Δεν επινα βεβαια αλκοολ, δεν στεκομουν ορθια. Ηταν ομως καλοκαιρι και ηταν εξωτερικο το μαγαζι...

παντως γενικα δεν φυλακτηκα πολύ. Τωρα που εχω τη μπέμπα αγκαλια σκέφτομαι : τι μυαλό ειχα?? κι αν παθαινα κατι???

αυτο που θυμαμαι πολυ εντονα ηταν τον τελευταιο μηνα ημουν συνεχεια εξω και πηγαιναμε παντου γιατι ο αντρας μου ελεγε: "πάμε τωρα που μπορουμε , γιατι μετα δεν ξερεις..."

και ειχε δικαιο!!

Πού είναι αυτοί οι ναξιώτικοι μεζέδες??? :wink:

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Εγώ δεν ξέρω αν ήμουν υπερβολική, αλλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου από την αρχή δεν πήγαινα σε κλειστούς χώρους λόγω της κάπνας... Έβγαινα όμως, αρκεί να μην υπήρχε καπνός. Ο θόρυβος δεν με ενοχλούσε (πχ πήγαινα συχνά σινεμά)

εχω δυο μπουμπουκακια

καλημέρα και με το καλό!!

απέφευγα τους κλειστούς χώρους,λόγω των ιώσεων,αλλά έβγαινα όσο πιο πολύ μπορούσα..δυστυχώς,από αρχές του 7ου μέχρι τέλη του 8ου έμεινα στο κρεββάτι..όταν έκλεισα την 37η και σηκώθηκα,ξεσάλωσα!!πήγα παντού..θα πήγαινα και στην Μαντόνα αλλά δεν πρόλαβα..είχα γεννήσει!!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα και εγω έβγαινα κανονικότατα και οδηγούσα.Να φανταστείτε Παρασκευή σταμάτησα τη δουλεια και Δευτέρα γένννησα.Το Σάββατο πριν γεννήσω χτύπησα και ενα ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ πάντως, έριξα και κανα δυο ζεμπεκιες :D

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Νικολετα μου? εγω ειμαι 18 και απο τοτε που εμεινα εγκυος (ευχαριστω τον θεο για αυτο) δεν εχω βγει μονο κανα δυο φορες σινεμα , και αυτο λογου καπνου που ειναι πολυ σπαστικος και λογου δυνατης μουσικης , να πω την αλειθεια θα ηθελα να χωρεψω λιγουλακι σε κανενα κλαμπακι με τον αντρα μου , το εχω πεθυμησει πραγματικα αλλα τι να κανω....