Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χρησιμοποιείτε Ο.Τ.Ε. ή άλλο πάροχο?

EVDOXIA

Recommended Posts

Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος χρησιμοποιεί άλλο πάροχο εκτός του ΟΤΕ και αν είναι ευχαριστημένος.

Εμείς έχουμε ΟΤΕ με conn-x talk (το πρόγραμμα που μιλάς δωρεάν μετά τις 8 το βράδυ + Σαββατοκύριακα) και κάτω από 100 ευρώ σπάνια πληρώνουμε.

Γνωρίζω ότι ο ΟΤΕ σαν δημόσια (μάλλον πρώην δημόσια) εταιρία, διαθέτει τις καλύτερες παροχές.

Αλλά κάθε φορά που έρχεται ο λογαριασμός .... ένα μικρό σοκ το παθαίνω!!

Ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Κι εμεις ΟΤΕ και δεν εχω σκοπο να το αλλαξω,. δεν ξερω δεν εχω μεγαλη εμπιστοσυνη σε ολες τις εταιρειες με τα δηθεν οικονομικα πακετα, προτιμω να πληρωνω τον ΟΤΕ...

Εξαλλου οι λογαριασμοι τηλεφωνου μας ειναι πολυ μικροι (γυρω στα 50 ευρω το διμηνο) οποτε δεν αξιζει να μπλεξω με αλλους...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Εμεις εχουμε Tellas με απεριοριστο internet,αστικα,υπεραστικα και διεθνη προς 25 χωρες και 1 ωρα κινητα και πληρωνουμε 40 τον μηνα. Ειμαστε παρα πολυ ευχαριστημενοι! Και οι ταχυτητες μια χαρα και η ποιοτητα ομιλιας στις κλησεις. Μιλαμε με Αυστραλια λες και μιλαμε με το διπλανο δωματιο, καμια καθυστερηση! Και εννοειται χωρις παγιο ! Αμαν αυτος ο ΟΤΕ! Αρκετα μας τα εφαγε τοσα χρονια :evil:

εγω μετα απο 2 χρονια γαμου εβαλα το σταθερο της βονταφον.500 λεπτα σε αστικα-υπεραστικα και 200 σε κινητα βονταφον με 22 ευρω το μηνα.οι δυο πρωτοι μηνες ηταν δωρεαν.μια χαρα δεν ειναι?τι λετε?

Διαφημίσεις

εμεις εχουμε βαλει forthnet!!!μαζι με το ιντερνετ,μιλαμε απεριοριστα σε ολη την ελλαδα και μια ωρα κινητα και μας ερχεται 80...!!!!.χωρις ιντερνετ ερχεται το μισο νομιζω καπου 45 ευρω!!!ειμαι υπερ ευχαριστημενη και δε θα την αλλαξω ποτε!!!με τον οτε μου ερχοταν απο 100 και ......και αλλα 20 το ιντρνετ χωριστα!!!

εμεις εχουμε φορθνετ!καλη ειναι..απεριοριστα σταθερο μια ωρα σε κινητο καισε κατι αλλες χωρες..40 ευρω! αλλα για μενα σιγουρα ο οτε ειναι ο καλητερος!

1-2-3MPOMPIRES!!!

Και γω έχω forthnet (internet, δωρεαν αστικές υπεραστικές και εξωτερικο) και 1 ωρα κινητά... πληρωνω 80,00 το δίμηνο άντε το πολύ 82,00 €

Γενικώς τεχνικά προβλήματα δεν έχω εκτός από την πρώτη ημέρα που ήταν λίγο δύσκολη τεχνικά...

Διαφημίσεις

Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος χρησιμοποιεί άλλο πάροχο εκτός του ΟΤΕ και αν είναι ευχαριστημένος.

Εμείς έχουμε ΟΤΕ με conn-x talk (το πρόγραμμα που μιλάς δωρεάν μετά τις 8 το βράδυ + Σαββατοκύριακα) και κάτω από 100 ευρώ σπάνια πληρώνουμε.

Γνωρίζω ότι ο ΟΤΕ σαν δημόσια (μάλλον πρώην δημόσια) εταιρία, διαθέτει τις καλύτερες παροχές.

Αλλά κάθε φορά που έρχεται ο λογαριασμός .... ένα μικρό σοκ το παθαίνω!!

Ευχαριστώ.

Και γω το ίδιο σοκ παθαίνω αλλά...οι φίλες μου λένε να μην αλλάξω. Άλλες έχουν forthnet άλλες ontelecom άλλες hellas online. Όλες είναι δυσαρεστημένες από πλευράς ποιότητας. Πολλά disconnect στο διαδίκτυο, αργή τεχνική εξυπηρέτηση. Δεν ξέρω...όλο λέω να αφήσω τον ΟΤΕ και όλο σκέφτομαι πως δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα πέρα από τον λογαριασμό... :(

Grow up and get a life!

Εγώ λόγω αρκετών προβλημάτων που είχα ξαναγύρισα και στο ίντερνετ στον ΟΤΕ με conn x talk.

Δες εδώ που γράφονται διάφορες γνώμες για όλες τις εταιρίες με όλες τις λεπτομέρειες!

http://www.adslgr.com

n3kPp3.png

zewgp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...