Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Tσικνοπέμπτη και ημιαργία???????έλεος

eleanax

Recommended Posts

αν δεν το πω θα σκάσω και ας με συγχωρέσουν οι συνάδελφοι του δημοσίου, σήμερα το πρωί είχα την αυχενική στο Μητέρα, και μετά έπρεπε (χωρίς τουτού, δηλ.ΜΜΜ και άγιος ο Θεός) να κατέβω στο δημαρχείο του Ταύρου, στην πολεοδομία να βρω κάτι αντίγραφα σχεδίων, εντωμεταξύ είχα πάει και χθες, έκανα την αίτηση ωραία και καλά και μου λένε σήμερα δε γίνεται να τα πάρεις, αύριο που είναι κι ανοιχτή η Πολεοδομία για το κοινό, ρωτάω εγώ (λόγω αυχενικής), μέχρι τι ώρα θα είστε? 9-2 μου λένε είναι το ωράριο, ωραία τους απαντώ γιατί μπορεί να έρθω γύρω στις 12, κανένα πρόβλημα η απάντηση, φτάνω κι εγώ γύρω στις 12 και κάτι σήμερα αφού έχω κάνει το γύρο της Αθήνας, και ερημιά, ρωτάω μία καθαρίστρια, ημιαργία μου απαντάει, λόγω τσικνοπέμπτης.....κάγκελο εγώ, και τώρα το παράπονο, και η μαμά μου δημ.υπάλληλος ήταν αλλά δούλευε, εσείς οι τωρινοί πότε δουλεύετε????? ή δουλεύετε εμάς ψιλό γαζί? ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!και παίρνετε και 800 μήνες άδεια και πριν και μετά τον τοκετό, υπάρχουμε και οι ιδιωτ. υπάλληλοι και οι ελεύθ.επαγγελματίες σε αυτόν το μάταιο κόσμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! άντε φτου κι απ'την αρχή τρεχάτε ποδαράκια μου αύριο, αλλά τι γκρινιάζω, μαθημένα τα βουνά απ' τα χιόνια κι οι γάιδαροι από φόρτωμα.....

1FdQp2.png

Διαφημίσεις

Δεν είναι ακριβως ετσι τα πραγματα.

eleanax, τις ημιαργιες και καποια extra ρεπο που παιρνουν οι υπαλληλοι , δεν τα παιρνουν απο μονοι τους, ουτε αποφασίζουν οι ΝΕΟΙ για αυτο. Αποφασίζει συνηθως, το εκαστοτε υπουργειο, διοικητης ή γενικος διευθυντης της υπηρεσιας (οι οποιοι δεν ειναι και ποτέ νεοι).

Τον υπαλληλικο κωδικα (που ορίζει τις αδειες, μητροτητας κτλ) παλι δεν τον συντασουν ή ψηφιζουν οι ΝΕΟΙ.

Καταλαβαινω την πικρια σου, αλλα ψαξε να βρεις αλλου τις αιτιες της σημερινης σου ταλαιπωριας..

pszKp2.png

JHmvp2.png

Διαφημίσεις

Δεν είναι ακριβως ετσι τα πραγματα.

eleanax, τις ημιαργιες και καποια extra ρεπο που παιρνουν οι υπαλληλοι , δεν τα παιρνουν απο μονοι τους, ουτε αποφασίζουν οι ΝΕΟΙ για αυτο. Αποφασίζει συνηθως, το εκαστοτε υπουργειο, διοικητης ή γενικος διευθυντης της υπηρεσιας (οι οποιοι δεν ειναι και ποτέ νεοι).

Τον υπαλληλικο κωδικα (που ορίζει τις αδειες, μητροτητας κτλ) παλι δεν τον συντασουν ή ψηφιζουν οι ΝΕΟΙ.

Καταλαβαινω την πικρια σου, αλλα ψαξε να βρεις αλλου τις αιτιες της σημερινης σου ταλαιπωριας..

Οποιος και να το αποφασίζει ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Εγώ προτείνω να γίνει αργία η αυριανή ημέρα για να ξεπεράσουν το hang over

για να σας ενημερώσω και για το τέλος του σίριαλ, μόλις γύρισα από την πολεοδομία, ευτυχώς με τα σχέδια, αλλά το κουφό της υπόθεσης ήταν με το που έφτασα στο αρμόδιο γραφείο και οι δυό υπάλληλοι (η μία από τις δύο ήταν που μου είχε πει ότι ήταν μια χαρά να πάω και Πέμπτη και Παρασκευή) με μια φωνή μου λένε: θα προσπαθήσουμε να σας εξυπηρετήσουμε αλλά κανονικά δεν θα έπρεπε, χθες έπρεπε να έρθετε που ήταν μέρα για το κοινό :shock::shock::shock:

1FdQp2.png

Διαφημίσεις

για να σας ενημερώσω και για το τέλος του σίριαλ, μόλις γύρισα από την πολεοδομία, ευτυχώς με τα σχέδια, αλλά το κουφό της υπόθεσης ήταν με το που έφτασα στο αρμόδιο γραφείο και οι δυό υπάλληλοι (η μία από τις δύο ήταν που μου είχε πει ότι ήταν μια χαρά να πάω και Πέμπτη και Παρασκευή) με μια φωνή μου λένε: θα προσπαθήσουμε να σας εξυπηρετήσουμε αλλά κανονικά δεν θα έπρεπε, χθες έπρεπε να έρθετε που ήταν μέρα για το κοινό :shock::shock::shock:

χαχαχαχαχα! Εδω κολλαει ενα ανεκδοτο που λεει " την γ@\*ς κυριε προεδρε ή δεν την γ@/*ς???!" Συγνωμη κιολας! :oops:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...