Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ

nikol28

Recommended Posts

Δεν είμαι καλά, η πλάτη μου πονάει υπερβολικά πολύ

την ημέρα όχι τόσο αλλά το βράδυ που κοιμάμαι δεν μπορώ να γυρίσω πλευρό νομίζω ότι με την κίνηση που θα κάνω θα κάνει κρατς η πλάτη μου και δεν θα ξανασηκωθώ ποτέεεεεε!

αφου για να γυρίσω σφίγγω τα δόντια μου για να μην φωνάξω και ξυπνήσει το μωρό!!!!!!

τι να κάνω ???????/ σας πονούσε εσας έτσι η πλάτη ??? να είναι λόγω του μωρού που κρατάω ? των παραπανίσιων κιλών ?9 παραπάνω έχω !!!!

να πάω στον γιατρό ? να με κάνει τί ????/

πείτε μου πλιζζζζζζζ:roll:

Διαφημίσεις

Κ εμενα ετσι! και η μεση μου το ιδιο! ιδιως οταν ξαπλωσω και χαλαρωσω...

λυση? δε ξερω! παντως εγω εχω και σχολιωση. η πλατη φανταζομαι γι αυτο με ποναει...

κουραγιο μανα!!!

να πας στο γιατρο για να δει τη φύση του προβλήματος και να κάνει διαγνωση..μπορει να χρειάζεσαι ασκηση ή φυσικοθεραπειά ή ακόμη και χαπια αν υπάρχει φλεγμονή..κοράγιο...

και εγώ το έπαθα αυτό..απίστευτο πόνο,πονούσα συνέχεια..

από τότε που άρχισα να την ταίζω στο καρεκλάκι και κάνω ραχαίους μου πέρασε..δεν νομίζω ότι είναι θέμα βαρους δικού σου αλλά είναι το βάρος του μωρού και οι στάσεις που παίρνουμε όταν το κρατάμε,ταίζουμε,αλλάζουμε κλπ.

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Και εγώ πονάω στην πλάτη πολύ. Στην αρχή έπαιρνα ντεπόν γιατί δεν μπορούσα να πέσω για ύπνο. Τώρα είναι καλύτερα. Επίσης νιώθω πιασμένη από τον αυχένα και όλη η αριστερή μου πλευρά αλλά νομίζω ότι όλα αυτά οφείλονται όπως λέει και η evangelia στο βάρος του μωρού και το πως το κρατάμε.

line_m121_beg_boy_time_1223956800_text_cf20ecf0efecf0e9f1dceaeff220ece1f220e5dfede1e920.gif

Διαφημίσεις

Βλέπω ότι το μωρό σου είναι ακόμη πολύ μικρό και έχεις μπροστά σου αρκετά χρόνια αγκαλιάς ακόμη. Αυτό που θα σε συμβούλευα σαν βετεράνος είναι να προσπαθήσεις να μην καταπονείς την πλάτη σου με τις διάφορες φροντίδες που απαιτεί το μωρό. Αναλυτικότερα εάν δεν έχεις αλλαξιέρα και το αλλάζεις στο κρεβάτι καλύτερα να γονατίζεις μπροστά στο κρεββάτι για να μην σκύβεις, το ίδιο φυσικά ισχύει και εάν το κάνεις μπάνιο. Κάθε φορά που το πλένεις μετά απο κάθε άλλαγμα προσπάθησε να το πλένεις στο νιπτήρα χωρίς να ζορίζεις την πλάτη σου. Εαν το κάνεις μπάνιο στην μπανίέρα γονάτιζε μπροστά στην μπανιέρα για να μην σκύβεις. Δεν ξέρω βέβαια εάν θηλάζεις ακόμη αλλά εάν το στήθος σου είναι βαρύ καλύτερα φόρα σουτιέν σταθερό χωρίς ,μπανέλες και με φαρδιές τιράντες για να κρατάει το στήθος σου και να μην επιβαρύνεις την πλάτη σου περισσότερο. Εγώ όταν γέννησα τον πρώτο μου γιό υπέφερα αλλά γρήγορα ανέπτυξα τεχνικές για να ξεκουράζω την πλάτη μου γιατί είχα και εγ'ω πολύ δυνατούς πόνους.Καλή δύναμη και καλό κουράγιο

Συν όλα τα παραπάνω θα σου έλεγα να κοιτάξεις και το θέμα του στρώματος του κρεβατιού σου.

Και εγώ πριν καιρό σηκωνόμουν από το κρεβάτι και ένοιωθα πιο κουρασμένη, με πονούσε η μέση, ώσπου αλλάξαμε στρώμα και βελτιώθηκε η κατάσταση.

Πού ακριβως πονας; Στη σπονδυλικη στηλη; Σττην πλατη σε ποιο σημειο; Μηπως πονα και το ποδι μεσα στην ημερα;

Θα μορουσε να ειναι μια θλαση και με ενα εμπλαστρο να περασει ή κατι αλλο πιο συνθετο, γι' αυτο ρωτω, αν και συμφωνω με οσα γραφτηκαν πριν απο εμενα.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

αχ κορίτσια πονάει η πλάτη , στα πλευρά και όχι η μέση, επίσης ηαριστερή πλευρά που και που με μουδιάζει!!!!!!!! έχω βάλει και έμπλαστρο αλλά τίποτα

πιστεύω κι εγώ ότι είναι απο το βάρος της μπέμπας...

αν πάω σε γιατρό σε τι γιατρό πρέπει να πάω ???

σε παθολόγο ή σε ορθοπαιδικό ???????/

nikol28 περαστικα σου εμενα με πονουσε η πλατη μου επανω στα πλαινα και ο γιατρος μου ειχε πει οτι ειναι μυικη θλαση και μου εδωσε χαπια και μια αλοιφη και περασε. αυτο πριν πολυ καιρο γιατι τωρα ποναω παντου.

iz6mqfx4psjhl3bk.png

cf7d8aac48.png

Διαφημίσεις

και γω πηγα σε ορθοπαιδικο.εκανα εξετασεις και μου ειπε οτι οντως εχω προβλημα αλλα δεν πηρα χαπια γιατι εχω το στομαχι μου και εχω κλεισει ραντεβου για γαστροσκοπηση και δεν θελω να το επιβαρυνω κι αλλο.κουραγιο μας ευχομαι!

φοβήθηκα πολύ , είπα μήπως είναι απο την επισκληρίδιο αλλά αν ήταν θα με πονούλε λογικά και η μέση ε?

τώρα που είδα ότι πολλές υποφέρετε κάπως ησύχασα αλλά το οτι πρέπει να πάω στο γιατρό με αγχώνει!!!!!

Nikol28 θηλάζεις? Αν ναι σκέψου λίγο και την κακή στάση την ώρα του θηλασμού. (εγώ έτσι την πάτησα κια απο τότε...) Εγώ πάντως νομίζω ότι ποτέ δεν θα με περάσει η πλάτη μου. Το έχω πάρει απόφαση τι χάπια τι λοσιόν αντιφλεγμονώδεις μόνίμως πιασμένη και με βαθύ πόνο στην πλάτη μέσα βαθιά.

Πάντως Νικόλ πάνε στον γιατρό μπορεί να σου δώσει να κάνεις και καμιά φυσικοθεραπεία, είναι κάτι που πρέπει μάλλον να κάνω κι εγώ. Περαστικά σου και όχι πολλές αγκαλιές την μπουμπού σου.

όχι κορίτσια δεν θηλάζω και την ταίζω στο ρελάξ, αλλά έχουμε πολλές ώρες την ημέρα αγκαλίτσες γιατί αλλιώς γκρινιάζει

πρέπει, θα κλείσω ραντεβού δευτέρα σε ορθοπαιδικό, λογικά έχει στο ικα ??? αντε να πάμε και σε ορθοπαιδικό μιας και δεν έχουμε πάει σε τέτοιον :cry::roll:

Διαφημίσεις

Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα μετά τη δεύτερη γέννα. Αφού για να γυρίσω πλευρό το βράδυ στον ύπνο μου, ξύπναγα και κρατιόμουνα από τα κάγκελα του κρεβατιού γιατί υπέφερα. Είναι όντως από το βάρος του μωρού και από τις κακές στάσεις. Πάντως εγώ σώθηκα με τη γυμναστική!

Δύσκολα βέβαια,γιατί δεν είχα και βοήθεια με τα παιδιά, αλλά ξέκλεβα όσο χρόνο μπορούσα και είδα τρομερή διαφορά!

φοβήθηκα πολύ , είπα μήπως είναι απο την επισκληρίδιο αλλά αν ήταν θα με πονούλε λογικά και η μέση ε?

τώρα που είδα ότι πολλές υποφέρετε κάπως ησύχασα αλλά το οτι πρέπει να πάω στο γιατρό με αγχώνει!!!!![/quot

Κι εμένα με πονούσε αρκετούς μήνες η πλάτη φριχτά!!!Ακριβώς το ίδιο!Όμως εμένα σίγουρα ήταν από την επισκληρίδιο γιατί δυσκολεύτηκαν πολύ να μου τη κάνουν(με τρύπησαν 6 φορές τα μπάζα!!!!!) :evil:

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...